יום רביעי

How I Disappear

New member
מה שאני קראתי בעיתון זה

שהייתה הפגנה ואחרכך כולם הלכו לראות את הגמר של האח הגדול אז מה הקטע בזה ?!

Omerco1

New member
כן אבל תקשיב

זה נכון שיש (לכאורה) רק 2 תוכניות ריאליטי במקביל; האח הגדול ומפרץ האהבה. אתה מצפה שיהיה יום אחד האח הגדול ויום אחר מפרץ האהבה נכון? אבל לא! יש האח הגדול - סיכום ומפרץ האהבה - סיכום והאח הגדול - ההדחה ומפרץ האהבה - ההדחה ותוצאות ובלה בלה והכול בימים נפרדים, ככה שיצא ש4 ימים מתוך 7 שמת בשעה המרכזית שלך תוכניות ריאליטי נטו. וזה לא רק שתיהן, ד"א, יש גם את משפחה חורגת, אבל העדפתי להשאיר אותה מחוץ לתמונה כי זו דווקא תוכנית שאני יכול להחשיב "איכותית" - היא דווקא בסדר גמור. זה קצת כמו "בטיפול" אבל אמיתי.

How I Disappear

New member
בסדר, מה שקורה מאוחרי הקלעים לא מעניין אותי

אבל מה שקורה [ויקרה] בפועל זה שכן יש חלוקה הוגנת אז למה עדיין להתלונן ?

Omerco1

New member
סליחה שאני מתערב

אבל מה זה "תוכניות איכות"? איך מודדים איכות? אם מבחינתך מה שהוא לא ריאליטי הוא איכות, והוא כולל בתוכו תת רמה בסגנון "שבוע סוף", אני מעדיף את הבובליליזציה. מבחינתי, צריך להקדיש 30% מלוח השידורים לתוכניות ""סאטירה"" ("צחוק מעבודה"?... בהחלט) וריאליטי ו70% לסדרות מקור - דהיינו כמה וכמה סדרות כמו עבודה ערבית, אמא'לה, מרחק נגיעה, מסודרים וכו' וכו' - 30% בלבד לריאליטי כי הוא ז'אנר שולי. אישית אני חושב שהבעיה היא לא בזה שיש יותר מדי ריאליטי אלא בזה שיש מעט מידי ערצים. כמו שהעלית פה קודם, בארה"ב יש המון תחנות שמשדרות ריאליטי זבלי לחלוטין (אה.. FOX?) אבל גם תוכניות שמשלבות מעט מאוד ריאליטי והרבה סדרות דרמה וקומדיה (CBS, למשל). את HBO אני לא מחשיב כי HBO זה ערוץ כבלים (כמו יס סטארס ישראלי, לצורך העניין). אם יהיו יותר ערוצי פריים טיים יהיה הרבה יותר טוב. אנחנו בין המדינות המעטות שיש בהן רק 2 ערוצי פריים טיים (מדינות עולם שלישי, בדרך כלל). לערוץ 10 דווקא אי אפשר לבוא בתלונות. יש להם הרבה סדרות דרמה והיו להם כמה קומדיות - גרועות אמנם, אבל קומדיות. היו להם בסך הכול 3 ריאליטי (תקנו אותי אם אני טועה) - הדוגמניות, השרדות והיפה והחנון (וגם לא במקביל). אבל...

How I Disappear

New member
אין דבר כזה "אמורים", זה מה שהאופנה מכתיבה

לנו, עד היום באמת אנשים התפרסמו ממשחק אמיתי ולכן את חושבת ככה אבל עודמעט כשאנשים יתפרסמו רק מריאלטי אז כבר לא יחשבו שצריך ללמוד משחק וכל זה אין פה עניין של 'אמורים' !

מי זה 'יחשבו'?../images/Emo60.gif

אנשים רדודים שישכחו מהם תוך 5 שנים מקסימום.
והאומנות האמיתית תישאר. גם אם בשוליים. אם שואלים אותי, לדעתי האומנות האמיתית בד"כ בכלל לא נמצאת בטלוויזיה אלא בקולנוע (וגם, בד"כ לא מה שמקרינים) ובתיאטרון (ולא במסחרי אלא בתיאטרון פרינג'). אבל זה דיון אחר. בכל אופן, יש כזה דבר 'אמורים', וזה ימשיך להיות ככה, אלא אם כן התרבות תהפוך ל100% דפוקה ואז כבר לא יהיה אכפת לי כי זו תהיה סיבה מספיק טובה לירות לעצמי כדור בראש.

How I Disappear

New member
לקחת את זה יותר מדי קשה ../images/Emo6.gif

את רוצה תראי, את לא רוצה אל תראי יש אנשים שאוהבים, אז מה תעשי ? תכפי עליהם משהו אחר ? אף אחד לא כופה עלייך שומדבר, את אמרת בעצמך שעדיין יש תוכניות איכתויות אז תיראי רק אותם, מה אני אגיד לך ?

אז זהו../images/Emo60.gif

שקודם תכיר כמה סטונדנטים למשחק ואז תדבר. לא, אנשים לא הולכים ללמוד משחק וחושבים שבשניה שהם יסיימו את הלימודים הם יתחילו לככב, לפחות לא רובם. אלה שבאמת רוצים לעבוד בזה ויודעים את ההשלכות ולא באים עם פנטזיות עד השמים, אוהבים מספיק את המקצוע ואת האומנות שבדבר ומבינים שכן, המקצוע בא עם דברים קשים בדרך. אבל זה לא אומר שהטלוויזיה צריכה להתמלא בזבל טהור בכל לוח השידורים שלה, בגלל שלקהל יש דרישות כ"כ ירודות ורדודות וזה מביא כסף. זה רק מראה כמה שהחברה נדפקה. ועם כל התירוצים מפה עד הודעה חדשה של המיתון הכלכלי ובלה בלה בלה, זה לא אומר שכולנו חייבים להפוך לבעלי שכל של גרביל מצוי.

hadarinke

New member
עוד משלוח מפינלנד הגיע בהצלחה D:

פוסטר+ביוגרפיה. שחכתי אצל אבא באוטו את הפוסטר המגולגל והוא זרק את זה לפח ליד המשרד שלו, ואז נסענו לשם ביחד כדי לקחת את זה[ מזל שזה פח למיחזור של ניירת], ואז בתור דמי פיצויים נסענו למטאל שופ, וקניתי את פאנטום אגוני של אפיקה, אחר כך נסענו בטיל לשיעור פרטי במטמתיקה, בחיים אל תסעו על האופנוע בחורף!!! ועכשיו אני פה ונהנת מכל רגע XD מחר אחותי בת 12, וביום ראשון המסיבה שלה, היום עשו לה בוק באלף שקל והשכרנו צלם במלא כסף, ועוד אומרים שיש מיתון.. שונאת את האפליות האלה של ההורים! אעלק מפצים אותי בדברים אחרים..

PerfectSP

New member
חזרתי מאסיפת הוריםXD ../images/Emo190.gif

לשם שינוי,בגלל שזה מחנך סוף סוף הוא לא דיבר המון! אמרנו שתי מילים, בגלל המשוב הזה שום דבר לא חדש לי כבר, זה כמו תדפיס של המשוב פשוט..XD יש לי שני 100 בהיסטוריה
97 בפיזיקה
98 באנגלית
100 בגיאוגרפיהXD ולא זוכרת מה עודXDD סתם היה משעשע,קצר ולעניין<:

PerfectSP

New member
ת'אמת לא בדקתי../images/Emo12.gif ../images/Emo190.gif

לחשב את ה57 בספרות או לא?XD ~יש לנו מורה מפגר שתמיד מבחן ראשון אצלו מקבלים נכשל חחח~

PerfectSP

New member
94 בלי ספרותD: ../images/Emo190.gif

לא מחשבים דברים כאלה..XD זה הכל בגלל שיש לי איזה שלוש 80 ומשו!!

כןכן

שעתיים היסטורי- בוחן העתקתי הכל מהדף חינוך- ישנתי ביולוגיה מגמה- מיקרוסקופים=0 ראינו פיוניות או משהו כזה לשון- הברזתי חברהשלי היתה בדיכאון אז הייתי איתה ביולוגיה גוף אדם- יצאתי מהשיעור וכנ"ל^ שעתיים תנ"ך- שעה מבחן הלך מעולה ושעה חופשית כי סיימתי תמבחן :)

דתדדלד../images/Emo60.gif

שעה ראשונה אלגברה. דיברנו על המבחן ושאר הנאות. המשכנו אי שוויונים עם מכנה. נו, מילא. שעה שניה-שלישית אנגלית. במשך שעה שלמה בדקנו תרגיל, כמה מסעיר. שעה רביעית-חמישית ביולוגיה. הכתבות ללא סוף. הביתה, ב12 וחצי. ישנתי במשך 3 שעות, מ1 עד 4. היו לי חלומות מוזרים. |: התבטלות, ואז התכוננתי לפיזיקה. היה לי גם שיעור פרטי עם מורה לפיזיקה. מקווה שילך טוב. אחרי זה ראיתי טלוויזיה אכלתי וכל מיני כאלה.

למעלה