סליחה שאני מתערב
אבל מה זה "תוכניות איכות"? איך מודדים איכות? אם מבחינתך מה שהוא לא ריאליטי הוא איכות, והוא כולל בתוכו תת רמה בסגנון "שבוע סוף", אני מעדיף את הבובליליזציה. מבחינתי, צריך להקדיש 30% מלוח השידורים לתוכניות ""סאטירה"" ("צחוק מעבודה"?... בהחלט) וריאליטי ו70% לסדרות מקור - דהיינו כמה וכמה סדרות כמו עבודה ערבית, אמא'לה, מרחק נגיעה, מסודרים וכו' וכו' - 30% בלבד לריאליטי כי הוא ז'אנר שולי. אישית אני חושב שהבעיה היא לא בזה שיש יותר מדי ריאליטי אלא בזה שיש מעט מידי ערצים. כמו שהעלית פה קודם, בארה"ב יש המון תחנות שמשדרות ריאליטי זבלי לחלוטין (אה.. FOX?) אבל גם תוכניות שמשלבות מעט מאוד ריאליטי והרבה סדרות דרמה וקומדיה (CBS, למשל). את HBO אני לא מחשיב כי HBO זה ערוץ כבלים (כמו יס סטארס ישראלי, לצורך העניין). אם יהיו יותר ערוצי פריים טיים יהיה הרבה יותר טוב. אנחנו בין המדינות המעטות שיש בהן רק 2 ערוצי פריים טיים (מדינות עולם שלישי, בדרך כלל). לערוץ 10 דווקא אי אפשר לבוא בתלונות. יש להם הרבה סדרות דרמה והיו להם כמה קומדיות - גרועות אמנם, אבל קומדיות. היו להם בסך הכול 3 ריאליטי (תקנו אותי אם אני טועה) - הדוגמניות, השרדות והיפה והחנון (וגם לא במקביל). אבל...