יום רביעי

נמנמ.

שעה ראשונה -לשון, הבנת הנקרא. מלא לא עשו את הסיכום שהיא נתנה לעשות אז היא אמרה למי שלא עשה לעשות ולמי שעשה[כמוני] פשוט... לנוח. אז נחתי. שעה שנייה+שלישית - היסטוריה. הראשונה עברה מהר. השנייה פחות... [היה שעתיים כי המורה לתנך הבריזה]. שעה רביעית - חלון. היה נחמד... שעה חמישיתשישית - חשמל. למדנו שיטה חדשה וזהו. מחר אני מסיימת ב11:40 ומתחילה ב9 ויש לי חלון באמצע! משמע לומדת שעתיים! יאי.

PerfectSP

New member
איך את מסיימת מוקדם כל כך כל יום??XD ../images/Emo190.gif

אה.. שעה ראשונה צדק חברתיXDDDD ~חופר~ אח"כ ספרות עם המורה המניאק הזה.. חפר לנו עמוד שלם >< פיזיקה. שעמום אחד גדול,שבסוף יצאתי ממנו מבולבלתXD אני אשאל את אח שליXD ערבית.ווהו! היה בוחןX: (כמו כל שיעור כמעט) ובניין שני החסרתי המון אז התקשתי אבל הצלחתיXD אח"כ כימיה שגם פה הפסדתי המון אבל הצלחתי די להבין מה הם עשו כשהקשתי לחומר החדש
והיה חופר אח"כ ביולוגיה היה בוחן "שיפור ציון" מגעיל!@#יש לה שאלות לא קשורות! אבל הצלחתי די את הרוב.. ובגלל אסיפות הורים השתחררנו באחת DDDD:::

How I Disappear

New member
אוף אני מתגעגע לאח הגדול ../images/Emo10.gif

חח אוקי אז נתחיל מזה שאתמול היה לי את היום הורים, היה דווקא בסדר היום: שעה ראשונה- אנגלית, ילדים אחרים הציגו את העבודות שלהם [בוק ריפורט] שעה שניה- חינוך, הוא דיבר איתנו על זה שהאח הגדול נגמר אתמול ולאמנים אחרים אין פרנסה [מעניין לי ת'סבתא, האח הגדול רולז !!!] שעה שלישית ורביעית- ספרות, היא חזרה איתנו על המבחן שעה חמישית ושישית- ספורט, שיחקנו בייסבול רגל [טימטום] שעה שביעית- אנגלית, אני גם הצגתי את העבודה שלי והיה מזה צחוקים XD

לא חשבת על זה שאולי, במקרה../images/Emo60.gif

על חשבון האח הגדול האח קטן האח הבינוני וואטבר הזה מפסידים פרנסה שחקנים, במאים, כותבים, שלמדו שנים בשביל המקצוע ועושים אותו כי הם באמת אוהבים ולא כי בא להם להיות סלבס בחודש? ושלהם יותר מגיע זמן מסך מאשר לכמה בובלילים? (חוץ מזה שבאופן כללי כל העודף ריאליטי הזה דופק לאנשים ת'שכל ברמות בל יתוארו אבל, זו רק דעתי, מה שלמעלה זו עובדה.)

How I Disappear

New member
אבל תראי, היום כבר יודעים את זה שלא שווה

ללמוד משחק כי אנשים נהיים מפורסמים רק מתוכניות ריאלטי או מטלנובלות או בקיצור אנשים אנונימיים שלא באמת רצו לשחק וכל זה ... כל מי שהולך ללמוד משחק מכיר את ההשלכות של זה ומכיר בעובדה שרוב הסיכויים, שהוא לא יהיה מפורסם ויתחיל לשחק באמת ! אנשים הולכים ללמוד משחק כי הם חושבים שבשניה שהם יסיימו את הלימודים, הם יתחילו לככב אבל בת'כלס מעטים מאווווווווווווווווווווד מאווווווווווד האנשים שהלכו ללמוד משחק ובאמת נהיו מפורסמים ואותם האנשים המעטים האלו למדו את זה בגיל יותר צעיר כשהם לא באמת חשבו שהם יהיו מפורסמים, היום אנשים הולכים ללמוד משחק כי הם בטוחים ב156465 אחוזים שהם יצליחו אבל הם טועים ובגדול

אוקיי, זו הבעיה אבל

אנשים לא אמורים להיות מפורסמים מטלנובלות אלא ממשחק אמיתי, מכישרון... הריאלטי הזה פשוט דופק לאנשים את המוח, ודופק את התרבות במדינה שלנו.

hadarinke

New member
נכון, אבל

זה הדרישות של חלק גדול מהקהל, והמפיקים של הערוצים האלה ינסו להרוויח כסף כמה שיותר, זה המקצוע שלהם... זה לא ממש תלוי בנו :-\ חוץ מזה שגם אני לא סובלת ריאליטי, בחיים לא ראיתי, והבסוף העונה של האח הגדול התחלתי לראות...

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo60.gif

ולהדר- הדרישות של חלק גדול מהקהל זה גם שישדרו פורנו בטלוויזיה, אני בטוחה שזה יביא המון כסף, פי 8 מלריאליטי. למה לא נעשה גם את זה? ולא, פורנו זה לא יותר דפוק מהאח הגדול. נכון, זה לא תלוי בנו, זה תלוי בזכייניות, והן חייבות לשנות את זה. החברה שלנו מספיק דפוקה גם ככה.

hadarinke

New member
תאמת שיש ערוצי פורנו,

ופלייבוי וכאלו, אבל הם משודרים בהגבלת גיל ובהגבלת שעה, למען טובת הציבור.

אז למה שלא יעשו את אותו הדבר?../images/Emo60.gif

שישדרו תוכניות ריאליטי בהגבלת שעה והגבלת ערוצים, למען טובת הציבור? מה עם הציבור שרוצה טלוויזיה איכותית? למה כל הלוח שידורים חייב להיות מורכב מריאליטי ועוד ריאליטי ועוד ריאליטי?

hadarinke

New member
דבר ראשון

לא כל לוח השידורים הוא רק ריאליטי, יש גם תוכניות סאטירה כמו שבוע סוף, ותוכניות כמו אמא חורגת ועוד.. ופורנו זה תכנים שאף אחד לא היה מסכים להראות לילדים שלו, אבל תוכנית ריאליטי זה לא משהו שיכול לעשות לילדים טראומות P: אפשר לומר שיש הבדל בין זה לזה, ויש גם את הקטע של הנורמה.

../images/Emo60.gif

נכון, לא 100% מלוח השידורים, אבל כן 75% מהפריים טיים. ולדעתי ריאליטי זה גם דבר שלא צריך להראות לילדים. זה מחנך אותם ל"ערכים" כמו להתעסק בחיים של האחר ולא בשלך, רדידות, ועוד שאר דברים שילדים לא צריכים לראות. לדעתי אין הרבה הבדל, ונורמה משתנה. זה עצוב שזה הפך לנורמה בכלל.

hadarinke

New member
תאמת שאחרי שכתבתי את ההודעה

חשבתי שאפשר לפתוח ערוץ ריאליטי , זה יפתור הרבה בעיות [=

יש הרבה מה לעשות...

נראה לך שאם לא היה רייטינג כזה גבוה זה היה ממשיך? -לא-

למה מה איכפת לך?

"הציבור" כמו שהגדרת את זה- הוא ילד גדול. ויש דבר שניקרא "השלט" לא מוצא חן בעינייך תכבי את הטלוויזיה. אני לא חושבת שזה פייר לכפות על אחרים לא לראות את מה שלא מוצא חן בעינייך. ויודעת מה אני חושבת שג'אנק פוד אלו מאכלים לא בריאים ושזה ממש חרפה שילדים קטנים מתמכרים לזה ואז החיים שלהם נידפקים אז למה לא פשוט עושים חוק נגד ג'אנק פוד? כדי שה"ציבור" יאכל מאכלים בריאים יותר? (שאלה רטורית) כי ל"ציבור" יש את דרך החיים שלהם ואת מה שהם רוצים לראות. *וזה הפך לדיון חפירה אז תסלחי לי
*

למעלה