היי

גליתי10

New member
למדתי ישירות ממיכה, ובנוכחות המורה שלי

היא משתמשת שני בשיטותיו, ומכירה את השיטות האחרות, ורק אז הגיעה למסקנה שהיא יותר מדוייקת, היא הזמינה את מיכה ללמד אותנו 3 שעורים, וגם לימדה אותנו במשך השנים את כול ההמצאות שלו. למדתי אסטרולוגיה אצלה במשך 3 שנים.

ilanamysticana

New member
ללמוד שיטה אחרת

המורה שלי (אולי כדאי שתשאל את מיכה על רות אלי,היא מכירה את מיכה ) חוקרת אסטרולוגיה הרבה מאד שנים. כתבה שנים במעריב. היא בהחלט בעלת ראש פתוח וחוקר. מכירה את כל השיטות עבדה בהן והגיעה למסקנה שאפשר לשלב את "הבתים השווים" אך השיטה הבדוקה שלה היא פלסידוס האם אתה ניסת ללמוד שיטות אחרות?

גליתי10

New member
חבל שאתה לא מגיב בצורה בונה, ורק מעליב

הצעתי למנהל הפורום להעלות כאן את מפתו, כדי להוכיח את השיטה, והוא סרב, אתה רוצה שנבדוק עלייך? אתה מוזמן לרשום לי את תאריך לידתך, מבלי לנקוב את השעה רק לתת לי טווח של שעתיים, ואני אמצא לך את שעת לידתך המדוייקת, בעזרת 6 ארועים עם תאריכים שתרשום לי מעברך, מה דעתך על הוכחה כזאת? אך לא אעשה זאת לפני שתתנצל, כך לא מנהלים דיון פורה בונה ומתורבת...יום כיפורים בדרך, אז תתעשת.

love791

New member
גלית

גלית אני אשמח אם תמצאי לי את השעה המדוייקת ע"י השיטה שלך, נולדתי ב03.08.1979 דרך אגב איפה למדת??אני מעוניינת ללמוד גם אסטרו'.כעת אני לומדת טארות ונמרו'

גליתי10

New member
לשם כך אני זקוקה לטווח לידה של שעתיים, וגם תא

וגם תאריכים של 6 ארועים מעברך. האם שעת הלידה ידועה לך כדי שתוכלי אח"כ לבדוק, להשוות תוצאות?

love791

New member
גלית

היי גלית מה שלומך?אני מבינה שאת לא ישנה בלילות??? נולדתי בירושלים ת.ל 03.08.1979. ולגבי איזה אירועים את מדברת?אני נולדתי בין 17:00ל17:30

love791

New member
היי

היי אשמח לדעת האם התאריך 25.5.1979 בשעה 23:30 היה שעון קיץ??אך אדע??

גליתי10

New member
בין השנים1976 עד 1979 כולל לא היה שעון קיץ בי

בישראל, האם נולדת בישראל?

love791

New member
היי

כן נולדתי בירושלים אני חושבת שהיה שעון אם כך המפה משתנה

גליתי10

New member
לא היה שעון קיץ בשנה שנולדת, אלא רק שנה אחרי

למה את מתכוונת את חושבת? תכנסי לאסטרו נקודה קום, תכניסי את תאריך לידתך ותראי שלא. אז הדתיים הצליחו לשלוט בענין השעון. לידיעתך במלחמת העצמאות במשך כחודש ימים היה בארץ שעתיים שעון קיץ, בקיצור יש לי את הרשימה, ואת תמיד יכולה לבדוק ב astro.com כשאת מכניסה לשם את נתונייך.

love791

New member
היי

יש כאן בפורום ממש "מלחמת כוכבים"...ושיטות!! לפי זה אני לא גדי ולא דלי.יש לי הרבה חוש הומור אני לא הכי שמרנית,סגורה ממש לא ההפך מחצינה ומראה.הכי חברותית בעולם...אולי פיסגה בגיל מאוחר זה נכון. אולי האדם יוצר לעצמו את האופק????.

roigr

New member
תגובה

אהלן שוב. אזהרה: אני ממש לא מבין גדול באסטרולוגיה. לגבי האופק - את לא יוצרת אופק. אמרו לך שבשיטה האחרת יש לך אופק דלי, אבל אני מסתייג מזה משום שהנימוקים שכתבו לך נשמעים לי קצת, נאמר, שטחיים מידי (דלי לא נקמן, וגדי לא חסר חוש הומור). יש המון שיטות שונות, אבל יש גם קונצנזוס. המפה הנ"ל היא מפה שהמון משתמשים בה, ואף פעם לא שמעתי שהיא לא נכונה. עקרונית - זו אי ודאות שתצרכי לחיות איתה. אבל אני אומר את זה רק כדי להיות פוליטיקלי קורקט. בתכל'ס - יש לך אופק גדי, וזהו. בנוסף, זה לא נורא חשוב, בייחוד במפה שלך. וסתם כמה דברים כלליים לגבי המפה שלך (ואני מזכיר שאני חובבן מינוס מינוס) - הכוכבים בבית 7 שנמצאים באריה מראים על אקסטרוורטיות גדולה, מוחצנות, חברותיות, נחמדות, פתיחות, ועוד המון דברים יפים שאפשר לומר. זה מקבץ גדול באריה, וזה מביא המון תכונות של מזל אריה. אני לא יכול לומר שזה לא מוגזם קצת, אבל מה זה חשוב. אין אף בנאדם מאוזן באמת. לגבי העניין של המיסטיקה וכו' - את לא צריכה ש"מה שכתוב" במפה יכתיב לך מה לעשות. יש לך כל מיני פוטנציאלים במפה, כמו כל בנאדם אחר. בין השאר - אני חושב שאפשר לראות את המשיכה לדברים שציינת, מכמה סיבות: קודם כל לדעתי קשה לך לא להיות בתקשורת כלשהי עם אנשים. לכן, הגיוני שתעשי משהו שקשור בזולת איכשהו. סיבה נוספת היא שלדעתי יש בך צד חזק שאוהב להיות בשליטה, ושגורם לך לרצות לנהל קצת את העולם. אם זה נכון, אז זו סיבה הגיונית שתגרום לך לרצות להתעסק במיסטקה ובמצבים בהם את עוזרת לאחרים ומנחה אותם. אבל שימי לב - אני סמוך ובטוח שאת יכולה לעשות עוד דברים. למשל, אני משער שהיית יכולה להיות מוצלחת גם בתור מנחת קבוצות, למשל (סתם דוגמא שקפצה לי לראש). אז אל תתקבעי על המפה. בנוסף, אני חושב שאת צריכה להזהר שלא ליפול לפעמים לבור של שטחיות זמנית ורצון קצת ללכת שבי אחרי כל מיני דברים שנראים לך מאוד מדהימים ומעניינים. כי לדעתי יש לך גם נטיה להיסחף לפעמים, ואולי גם נטיה להאמין במשהו מאוד, עד שאת קצת מאבדת את הצפון. שזה טבעי, כמובן, ואת לא היחידה, אבל זו נקודה שאני חושב שכדאי לנסות לשים אליה לב. יש לך אופק גדי, וסאטורן נמצא בבתולה, אז בטח יש לך את הצד היסודי והרציני. ובד בבד עם זה, את גם קצת נסחפת וסוחפת, ואני יכול רק להניח שלפעמים זה מוגזם.

גליתי10

New member
עינתי שוב במפתך, את בפרוש עם אופק דלי ולא גדי

החוש הומור אצלך, בא ממארס בתאומים, והירח בקשת. וההיבטים שלהם. החברותיות שאת מציין, מתאימה לריבוי הכוכבים באריה, השאלה היא האם את טיפוס חדשני מרדן, ולא שמרן??? האם יש דליים במשפחה הראשונית שלך? התעלומה בהליכי פתרון... אהבתי את חוש ההומור שלך...מלחמת כוכבים...

roigr

New member
לא קוראים לה עינת.

דבר שני - אני ממש לא מסכים עם האבחנה שלך - קודם כל, דליים הם לא בהכרח מרדנים וגדיים לא בהכרח שמרנים. סתם דוגמא - דיוויד בואי שיש לו אופק גדי (או שהוא גדי בעצמו, אני לא זוכר) או אלויס פרטלי שהיה גדי, ויש עוד אינספור גדיים לא שמרנים. דבר שני - גם אם זה היה נכון, ואפשר היה להתייחס לזה ברמה הנורא ספציפית שכתובה בספרי--בזק אסטרולוגים, זה עדיין לא אומר שהיא יכולה להעיד או לדעת על עצמה אם היא שמרנית או מרדנית באופק.

למעלה