תגובה
אהלן שוב. אזהרה: אני ממש לא מבין גדול באסטרולוגיה. לגבי האופק - את לא יוצרת אופק. אמרו לך שבשיטה האחרת יש לך אופק דלי, אבל אני מסתייג מזה משום שהנימוקים שכתבו לך נשמעים לי קצת, נאמר, שטחיים מידי (דלי לא נקמן, וגדי לא חסר חוש הומור). יש המון שיטות שונות, אבל יש גם קונצנזוס. המפה הנ"ל היא מפה שהמון משתמשים בה, ואף פעם לא שמעתי שהיא לא נכונה. עקרונית - זו אי ודאות שתצרכי לחיות איתה. אבל אני אומר את זה רק כדי להיות פוליטיקלי קורקט. בתכל'ס - יש לך אופק גדי, וזהו. בנוסף, זה לא נורא חשוב, בייחוד במפה שלך. וסתם כמה דברים כלליים לגבי המפה שלך (ואני מזכיר שאני חובבן מינוס מינוס) - הכוכבים בבית 7 שנמצאים באריה מראים על אקסטרוורטיות גדולה, מוחצנות, חברותיות, נחמדות, פתיחות, ועוד המון דברים יפים שאפשר לומר. זה מקבץ גדול באריה, וזה מביא המון תכונות של מזל אריה. אני לא יכול לומר שזה לא מוגזם קצת, אבל מה זה חשוב. אין אף בנאדם מאוזן באמת. לגבי העניין של המיסטיקה וכו' - את לא צריכה ש"מה שכתוב" במפה יכתיב לך מה לעשות. יש לך כל מיני פוטנציאלים במפה, כמו כל בנאדם אחר. בין השאר - אני חושב שאפשר לראות את המשיכה לדברים שציינת, מכמה סיבות: קודם כל לדעתי קשה לך לא להיות בתקשורת כלשהי עם אנשים. לכן, הגיוני שתעשי משהו שקשור בזולת איכשהו. סיבה נוספת היא שלדעתי יש בך צד חזק שאוהב להיות בשליטה, ושגורם לך לרצות לנהל קצת את העולם. אם זה נכון, אז זו סיבה הגיונית שתגרום לך לרצות להתעסק במיסטקה ובמצבים בהם את עוזרת לאחרים ומנחה אותם. אבל שימי לב - אני סמוך ובטוח שאת יכולה לעשות עוד דברים. למשל, אני משער שהיית יכולה להיות מוצלחת גם בתור מנחת קבוצות, למשל (סתם דוגמא שקפצה לי לראש). אז אל תתקבעי על המפה. בנוסף, אני חושב שאת צריכה להזהר שלא ליפול לפעמים לבור של שטחיות זמנית ורצון קצת ללכת שבי אחרי כל מיני דברים שנראים לך מאוד מדהימים ומעניינים. כי לדעתי יש לך גם נטיה להיסחף לפעמים, ואולי גם נטיה להאמין במשהו מאוד, עד שאת קצת מאבדת את הצפון. שזה טבעי, כמובן, ואת לא היחידה, אבל זו נקודה שאני חושב שכדאי לנסות לשים אליה לב. יש לך אופק גדי, וסאטורן נמצא בבתולה, אז בטח יש לך את הצד היסודי והרציני. ובד בבד עם זה, את גם קצת נסחפת וסוחפת, ואני יכול רק להניח שלפעמים זה מוגזם.