היי

love791

New member
../images/Emo68.gifהיי

היי ,ברצוני לדעת קצת יותר על המפה האסטר' שלי נולדתי ב3.8.1979 בשעה 17:30 בירושלים שעון קיץ.יש לי 3 כוכבים בשמש היבט צמוד.מה זה אומר לגבי הפוטנציאל??האם יש אפשרות לראות עתיד?האם אעסוק בתחום בו אני לומדת שזה המיסטיקה נמרו' וקלפי טארות??האם אתחתן בשנה הקרובה?ובכלל אשמח אם אפשר לקבל הסבר.תודה.

roigr

New member
אין לי תשובות בשבילך, אבל -

אם מעניין אותך, צירפתי את המפה שלך. את אריה עם אופק גדי.

roigr

New member
ועוד הערה קטנה

מה זאת אומרת "מה זה אומר לגבי הפוטנציאל??" ? איזה פוטנציאל ? העובדה שאת מתעסקת במיסטיקה לא אומרת שאת יכולה להרשות לעצמך לא להיות ברורה גם בהתנסחויות שלך. לגבי השאלה של העיסוק - אם זה מה שאת עוסקת בו, אז למה את שואלת ? ולגבי החתונה - לפי המפה יש פוטנציאל מעולה לחופה ב-7 לספטמבר. אז כדאי שתמהרי ותמצאי מישהו.

love791

New member
היי

תודה רבה על התשובה.אני לא עוסקת רק בזה כעת אני לומדת ורוצה לעסוק בתחום זה לקריירה ולא לתחביב.אני עובדת בעבודה אחרת ולא כעצמאית.בעתיד ארצה להיות עצמאית מזל אריה אתה יודע.... ב.יש לי מישהו האם תוכל להגיד לי איזה חודש עוד מתאים לחתונה?תודה ויום טוב.

רמי ד.

New member
איזה חודש מתאים לחתונה?

שלום לאו, נתחיל מזה שבית התקשורת בית 3 שלך בטלה, ומרס השליט שלו בבית 5 בתאומים, שזה מרגיש לי מתאים ל"מתקפה" התקשורתית שאת מריצה פה בפורום, יחד עם היצירתיות וההנאה שאופייניים לבית 5, ועם המיומנות התקשורתית של מזל תאומים. (ומיד אומר שאני אוהב את התקשורת שלך, ולא נותן ביקורת) נמשיך דרך העובדה שרוב הכוכבים שלך במזל אש, ונראה שפתוחה לך הדרך להגיב בפעולה ופחות בלהרגיש או לחשוב. האופק שלך בגדי, והשליט שלו בבית 8 בבתולה, כך שעל פניו נראה שאת מעשית. אבל נזכור שזה כל מה שיש באדמה, וסביר שבטווח הארוך נראה אותך בפעולה ולא מתיישבת ועוסקת בבנייה יסודית ומעמיקה. ואגב אין שום דבר במזל אריה שמבטיח עצמאות. כל עוד נותנים לאריה להרגיש שהוא חשוב ונפלא במקום בו הוא עובד. להיפך, הוא קצת עצלן ולא מת על שינויים. (דווקא הירח בקשת כן דורש מידה של חופש). המפות של שני אנשים שנולדו בהפרש מספר דקות יכולות להיות דומות, אבל החיים שלהם יהיו שונים בהתאם למה שהם יעשו עם הפוטנציאל שלהם. מה הסביבה שלהם, מה השיעור שלהם ועוד. אם כבר קראת תשובות שלי בעמוד הזה, ברור לך שהתשובה שלי תהיה שהזמן הנכון ביותר להתחתן יהיה הזמן בו תחליטו להתחתן ואין כל קשר לכוכבים. זה כמו שאשאל אותך מתי הזמן הטוב ביותר לחלום חלום על פרח. לגבי התחום שאת לומדת, יש לי כמה מילים להגיד: +שליט בית האני שלך בבית 8, מה שתומך בעבודה שתהיה קשורה לחקירה עצמית (גם דרך הזולת) ועוד שמדובר בשליטה מסויימת בקליינטים. +למרות החוסר בכוכבים במים (מלבד אוראנוס בבית 10) בית 10 בית הקריירה בעקרב (שוב קשור לשליטה ולא רק רגש) ובית 2 בית הביטחון הרגשי והחומרי גם הוא במים (דגים) אגב השליט שלו בבית 11 מה שרומז שעיסוק קבוצות יכול לסייע כדי "לנוח" מהמהומה בבית 7 בית הזוגיות. ואפרופו בית 7, אז יש שם 4 כוכבים, ומאחר וביניהם גם נוגה שהיא שליטת 2 מזלות ומרקורי שגם הוא שליט 2 מזלות, מדובר בכך שנושאי 6 בתים מנסים להפתר בבית 7, כלומר דרך אינטימיות שותפות וזוגיות. הרבה כוכבים בבית אחד מבטיחים הרבה אקשן בעניינו, אבל ממש לא תמיד זה נגמר דווקא בהרמוניה. להיפך, בדרך כלל זה יהיה מקום לעבודה בלתי פוסקת ולפעמים לתסכולים ולבריחות. אגב לא כל הכוכבים בצמידות, מרקורי ונוגה צמודים, והשאר רק בגלל שמקובל שהשמש צמודה עד הפרש של נדמה לי 5 מעלות, אז יש מגע. וזה מתחיל מכך שהבית הזה מתחיל בסרטן, ולפיכך באווירה רגשית, אבל כל הכוכבים באריה באש, ולפיכך כאילו שפכו מים על האש. ממש מעניין אותי כצד את חווה את זה. למשל נושאי המשפחה\השורשים והיצירתיות\ הנאה מהחיים מתממשים בבית 7. האם הפיתרון הוא לוותר על עומק ולחפש קבוצות\בתי ספר\קהל כדי להרגיש "בבית" בין האנשים והנאה ממסיבות\סדנאות וכו' או שהפיתרון דווקא עם שמש, כלומר להשאר ולהעמיק בבית 7, ליחסים עמוקים ולחיפוש שורשים ומשפחה בזולת. רמי

love791

New member
שלום רמי,

רמי,מה שלומך?מודה לך מאוד על כך שהסברת לי יישר כוח!! כל מה שאמרת נכון מאוד."מהומות"בבית 7 אתה כ"כ צודק אני התגרשתי לפני שנתיים אני מבית דתי ולהתגרש זה באמת סוג של מהומה...., אכן יש הרבה אקשן אצלי התגרשתי,עזבתי את הארץ לתקופה,עזבתי קצת את הדת והתחלתי באורח חיים שונה מאוד ממה שגדלתי.אך המשפחה ,הדת המסורת תמיד אצלי בלב. אני מתה על אנשים חברותית מאוד וגם אהובה על כולם עם הרבה אנשים אני מרגישה "בבית". ברצוני לדעת מה תפקידו של מזל האופק? תודה רבה תבורך.....

גליתי10

New member
רמי אהבתי את החצי הראשון של מה שכתבת

לגבי העיתוי של החתונה, כן אפשר להעזר באסטרולוגיה למציאת מועד נוח וטוב יותר. שנית, איך יכול היות שעקרב בבית 10, וגדי בב1, היכן יהיה בית 12? לפי השיטה שבה אני משתמשת, אומנם קו האופק בגדי, אך רוב בית 1 בדלי.

רמי ד.

New member
מה קרה לבית 12

בוקר טוב ושבת שלום גליתי. במפה הזאת מזל קשת מתחיל גם את בית 11 וגם את בית 12. מזל גדי מתחיל באמצע בית 12, כך שהבית הוא במזל קשת, המזל שמתחיל אותו. וכך לגבי בית 1, אז האופק בגדי, והבית בגדי. אבל מובן שזה לא מבטל את האנרגיה שהיא דלי. בסך הכל כפי שנראה לי, בתוך הסביבה של הזהות ואיך אני מופיע בעולם, שזה בין היתר מה שבית 1 מראה, נמצא את האיכות של דלי, והשליט של דלי בבית 10 מראה שמשהו בי נוטה לממש את עצמו בבית 10 באווירה רגשית כדרך העקרב. זה יכול להיות למשל להפעיל אחרים במניפולציות רגשיות (למשל דרך קרבנות) אבל הנטייה המודעת המיידית כנראה תהיה בבית 8 באווירה של בתולה, כלומר לעבוד ולהכנס לפרטים, ולא לחכות למזל. (יתכן גם ביקורתיות מסויימת). מעניין לקבל תגובה של לאו, איך היא חווה את זה. רמי

love791

New member
היי רמי וגלית

אני מגיבה בקשר ל"מלחמת הכוכבים" שיש לכם באתר. אכן אני עובדת ולא מחכה למזל מפני ש29 שנים אני מחכה ל"מזל"והוא עוד לא בא...אך אני ממש לא בתולה לא יורדת לפרטים,לא דקדקנית ולא מחפשת שלמות.הלוואי וכן הייתי יותר דקדקנית.יציבה וכו.אני כל הזמן רוצה וחושבת איך לממש את עצמי אך לא הבנתי מה הכוונה להפעיל אחרים דרך קורבנות???

גליתי10

New member
האופק בדלי והנטיה עדיין גדאית בגלל שאורנוס בב

בבית 10 איך יכול להיות שהאופק בגדי ובית 10 בעקרב, לאן נעלם בית 12? אם בית 11 זה קשת, לא נשאר מזל לבית 12 בשיטה שלכם.

גליתי10

New member
בית האופק שלך הוא בדלי לפי שיטה אחרת

ולדעתי השילוב של אש והדלי, יתן לך הרבה כוחות להיות עצמאית, אם באמת האריה לא יהיה עצלן מידיי, אולי יותר לכיוון בעתי של ניהול מקום שקשור למיסטיקה, ואז להאציל סמכויות, כמו שאריה אוהב...

love791

New member
היי גלית

תודה על התשובה ,אני חושבת שצריך ללכת לפי שיטה אחת אחרת אפשר בקלות ליתבלבל ישנם הרבה שיטות איך אדע איזה שיטה נכונה??

גליתי10

New member
פשוט בודקים בפועל מה נכון יותר

אופק גדי מצביע על אדם עם תוכונות שונות יותר לעומת הדלי... אם יש נטיה לנקמנות, לשמור על הפרטיות לשנות עולם, אז זה הדלי, אם יש שמרנות חוסר חוש הומור, וקצת סגירות, ז"א טיפוס פחות חברותי, אז זה הגדי, גם אופק דלי, מחזק את הנטיה להיות בעמדת פיקוד. לדוגמא במשטרה ובצבא תמצאי יותר מפקדים צירים דלי, הגדי מגיע לפיסגה בגיל מאוחר יותר, כמובן שזה מורכב יותר ממה שניסיתי לפשט כאן, גם האלמנטים הרבים באריה מחזקים את הצורך להיות המנהל, כך שזה קצת מבלבל, במיוחד את מי שאינו אסטרולוג, שיכול להבדיל בין הדקויות, כמובן שצריך לבדוק היכם נמצא השליט של דלי אורנוס, ואת ההיבטים וכו. אבל האינדיקציה הטובה ביותר זה לבדוק באיזו שיטה התחזיות יותר מדויקות.... בנתיים מורתי ומיכה ולנר מצאו בהשוואה בין שיטת קוך ובין השיטה שבה אנחנו משתמשים, שהשיטה החדשה יותר הרבה יותר עשירה ומדוייקת, עכשו יתנפלו עלי שוב, חסידי קוך, למרות שלא ניסו את שיטתו של מיכה ולנר שהינו חוקר אסטרולוגיה, והוא זה ששיפר את השיטות הישנות. בקיצור העובדות בשטח מדברות.

אף אחד לא מתנפל עליך

אבל נכון לרגע זה כל מה שאנחנו מקבלים ממך זה אוסף של קלישאות שטחיות שלא פוסקות מסתבר לגבי האופק והמזלות האסטרולוגיים, והבטחה שהמורה שלך ומיכה מצאו שהשיטה של מיכה יותר מדויקת. אין כאן שום עובדות שמדברות אלא רק את שחוזרת שוב ושוב על המשפט הזה בלי שום אסמכתא לעניין. בקצור העובדה בשטח היא שאת מחרטטת בלי שנתת כאן שום הוכחה אז די לחזור על עצמך כמו תוכי..

ilanamysticana

New member
תורתו של מיכה

אפשר להשתמש בשיטת הבתים השווים בנוסף. אם כוכב תופס גם בית אחר לפי שיטת הבתים השווים אפשר לבדוק את השפעתו על הבית האחר. אך עדין שיטת פלסידוס נראית לי הכי אמינה. גלית האם למדת ישירות ממיכה או מהמורה שלמדה אצל מיכה? יתכן ובדרך נעשה "תרגום בגוף הסרט" לא בטוח שמיכה עצמו יסכים עם עמדת גליתי.

טומבוי10

New member
אילנה אני חושבת ששיטת קוך הכי אותנטית

את יכולה להסביר לי מדוע את בעד שיטת פלסידוס? מעניין אותי לדעת מהי דעתך בעיניין.

ilanamysticana

New member
שיטת קוך

לימדו אותנו את השיטה והמורה שלנו מנסיונה הרב לא התלהבה משיטת קוך המורה שלי היא גב' רות אלי. מנסיוני הדל, ההתמצאות יותר טובה. בנוסף כפי שכבר טענתי הדברים אם הם נכונים נכונים בתורות שונות ומאחר ואני עוסקת בנומרולוגיה אני בוחנת את התוצאות בשתי המפות.

טומבוי10

New member
תודה על תגובתך אילנה.

אני ממליצה לך שתנסי גם לפי קוך ותראי אם זה מדבר אליך.

גליתי10

New member
עד שאת לא לומדת שיטה אחרת, את לא יכולה לשפוט

אותה. כאמור מורתי מכירה מתוך נסיון את כול השיטות הישנות, ואף עבדה בהתחלה עם חלק מהן, ובסוף הבינה שהשיטה המדוייקת והמלאה יותר בתחזיות היא שיטתו של מיכה, מנהל הפורום לא למד אותה, אלא רק שמע טיפה על קצה המזלג, מי שלא מנסה לא יכול לפסול. למה הדבר דומה, לרופא של קורא את החידושים ברפואה, ונמצא תקוע בשיטות הישנות וחבל. האסטרולוגיה שיש בידינו היום טרם שוחזרה כליל, וזה מה שמיכה מנסה לעשות בעבודתו, כפי שכתבתי קודם המון ידע הושמד בימי הבנתיים ע"י שלטונות הדתות השונים.

למעלה