איזה חודש מתאים לחתונה?
שלום לאו, נתחיל מזה שבית התקשורת בית 3 שלך בטלה, ומרס השליט שלו בבית 5 בתאומים, שזה מרגיש לי מתאים ל"מתקפה" התקשורתית שאת מריצה פה בפורום, יחד עם היצירתיות וההנאה שאופייניים לבית 5, ועם המיומנות התקשורתית של מזל תאומים. (ומיד אומר שאני אוהב את התקשורת שלך, ולא נותן ביקורת) נמשיך דרך העובדה שרוב הכוכבים שלך במזל אש, ונראה שפתוחה לך הדרך להגיב בפעולה ופחות בלהרגיש או לחשוב. האופק שלך בגדי, והשליט שלו בבית 8 בבתולה, כך שעל פניו נראה שאת מעשית. אבל נזכור שזה כל מה שיש באדמה, וסביר שבטווח הארוך נראה אותך בפעולה ולא מתיישבת ועוסקת בבנייה יסודית ומעמיקה. ואגב אין שום דבר במזל אריה שמבטיח עצמאות. כל עוד נותנים לאריה להרגיש שהוא חשוב ונפלא במקום בו הוא עובד. להיפך, הוא קצת עצלן ולא מת על שינויים. (דווקא הירח בקשת כן דורש מידה של חופש). המפות של שני אנשים שנולדו בהפרש מספר דקות יכולות להיות דומות, אבל החיים שלהם יהיו שונים בהתאם למה שהם יעשו עם הפוטנציאל שלהם. מה הסביבה שלהם, מה השיעור שלהם ועוד. אם כבר קראת תשובות שלי בעמוד הזה, ברור לך שהתשובה שלי תהיה שהזמן הנכון ביותר להתחתן יהיה הזמן בו תחליטו להתחתן ואין כל קשר לכוכבים. זה כמו שאשאל אותך מתי הזמן הטוב ביותר לחלום חלום על פרח. לגבי התחום שאת לומדת, יש לי כמה מילים להגיד: +שליט בית האני שלך בבית 8, מה שתומך בעבודה שתהיה קשורה לחקירה עצמית (גם דרך הזולת) ועוד שמדובר בשליטה מסויימת בקליינטים. +למרות החוסר בכוכבים במים (מלבד אוראנוס בבית 10) בית 10 בית הקריירה בעקרב (שוב קשור לשליטה ולא רק רגש) ובית 2 בית הביטחון הרגשי והחומרי גם הוא במים (דגים) אגב השליט שלו בבית 11 מה שרומז שעיסוק קבוצות יכול לסייע כדי "לנוח" מהמהומה בבית 7 בית הזוגיות. ואפרופו בית 7, אז יש שם 4 כוכבים, ומאחר וביניהם גם נוגה שהיא שליטת 2 מזלות ומרקורי שגם הוא שליט 2 מזלות, מדובר בכך שנושאי 6 בתים מנסים להפתר בבית 7, כלומר דרך אינטימיות שותפות וזוגיות. הרבה כוכבים בבית אחד מבטיחים הרבה אקשן בעניינו, אבל ממש לא תמיד זה נגמר דווקא בהרמוניה. להיפך, בדרך כלל זה יהיה מקום לעבודה בלתי פוסקת ולפעמים לתסכולים ולבריחות. אגב לא כל הכוכבים בצמידות, מרקורי ונוגה צמודים, והשאר רק בגלל שמקובל שהשמש צמודה עד הפרש של נדמה לי 5 מעלות, אז יש מגע. וזה מתחיל מכך שהבית הזה מתחיל בסרטן, ולפיכך באווירה רגשית, אבל כל הכוכבים באריה באש, ולפיכך כאילו שפכו מים על האש. ממש מעניין אותי כצד את חווה את זה. למשל נושאי המשפחה\השורשים והיצירתיות\ הנאה מהחיים מתממשים בבית 7. האם הפיתרון הוא לוותר על עומק ולחפש קבוצות\בתי ספר\קהל כדי להרגיש "בבית" בין האנשים והנאה ממסיבות\סדנאות וכו' או שהפיתרון דווקא עם שמש, כלומר להשאר ולהעמיק בבית 7, ליחסים עמוקים ולחיפוש שורשים ומשפחה בזולת. רמי