2ofir

New member
ואוו השיער יצא מהמם!

בסווצרט בשרוולים יש יותר דמי קפלים...תורידי קצת ואת החזרה יותר משוחרר אבזם לחצאית מעיין הסבירה לך איך וחמור הסבירה לך על החצאית.. אז לי אין מה לעשות פה..חח אני רוצה להגיד שמאוד הישתפרת!

super cat

New member
אני אוהבת את הקפלים בחצאית...

ותיקנתי את החגורה.... תודה ועשיתיא בזם כמו שלך רק בזהב... ונעליים בדרך

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifהכנתי לך אבזם. ^_^

שאף אחת לא תעלב אני פשוט משועממת עד הראש.

2ofir

New member
הו יופי !!

הדולי נורא יפה הישתפרת! אבל את הנעליים תעגלי, ותצלילי לכיוון סוףך כף הרגל בהצללת כדור, הבנת? אני פשוט גרועה בנעליים

חמצמצה

New member
המממ משו קטן

שמפריע לי אצל כמה בנות, וגם אצלך נמצא. בשיער, אתן עושות פסים ומצלילות רק אותם, וכאילו זה שערות בודדות. כדי לתת תחושה אמיתי יותר. אבל הפסים עבים כל כך, והרווחים ביניהם גדולים וכהים אז זה לא כלכך מצליח. אז ככה, תמלאי את הרווחים אבל תעשי מעין חריצים של צל (אני לא טובה בהסברים) תעשי מעל הכהה שתמיד נשאר ברווחים, בגוון 1 יותר בהיר בפלטה תשלימי אבל שיהיו החריצים.. ואז על הגון החדש, תציירי שערות בודדות, עם גוון 1 יותר בהיר בפלטה, ועל השערות הבודדות (שהעובי צריך להיות פיקסל-1 או 2 בחלק מהשיער) תעשי ברק למעלה עם גוון יותר בהיר כמובן ועל זה עוד גוון בהיר, אבל פחות
זה לא סגנון ההצללה שלי, אבל זו דרך שאני אוהבת, צירפתי קובץ למקרה שלא הבנת את ההסברים שלי, כי אין לי כשרון כלכך בהבעה בכתב
אז צד ימין של השיער (רק למעלה) זה התיקון שלי. בהצלחה
!

super cat

New member
את ממש צודקת...

אני לא ממש הבנתי הכול אבל מה שכן הבנתי זה שצריך להקטין את הפסים העבים אז זה מה שעשיתי וזה טוב יותר..

חמצמצה

New member
גם אבל..

גם לעשות יותר פסים. בדוגמא שלי, אם תראי יש איזה 7 פסים דקים. אצלך 4. תעשי כמה שיותר.

broken winges

New member
הצעה חשובה לפני שמגיבים לדולי השניה

טוב אממ תראו מה קרה עם הדולי הראשונה.. שלוש בנות נתנו תגובה והשקיעו על אותו חלק בלי מודעות שיש עוד בנות שעובדות על זה ועכשיו זה יצר סתם בלבול מוזר... לכן אני מציעה שלדולי השנייה ואם הפינה תמשיך אז לכל דולי שתתפרסם פה אופיר שהיא אחראית הפינה תשרשר קטגוריות כמו בבואו נשלים (שיער,חולצה מכנסיים\חצאית,נעליים ואביזרים) ואז כל מי שתרצה להגיב על הדולי תשרשר לחלק שהיא רוצה להגיב עליו ואז כל אחת תעבוד על חלק אחד אומנם אבל תשקיע ולא כמה בנות שישקיעו כשבנות אחרות כבר שישרשרו כמובן שזה טוב שיהיו כמה חוות דעת... ולכן כדאי גם לשים באחת הקטגוריות הערות ושונות

2ofir

New member
אוקיי את זה אני אעשה בשרשור הבא...

אם יהיהי כמובן...

חמצמצה

New member
לדעתי לא כדאיי..

בנות מסבירות לה איך להצליל על חלקים שונים שהיא ציירה. לכל אחת סגנון הצללה יחודי משלה. ואין טעם שהיא סתם תחקה סגנון 1. לדעתי היא צריכה לראות כל מיני סגנונות, לראות מה משותף וליצור סגנון חדש, שלה. חוצמזה מישי תגיב על X וY ובלה בלה בלה אבל לא תשים לב למשו שאחרת ראתה שלדעתה כדאי לתקן. לדעתי צריך שכולן יגיבו איך שהן רוצות.

ApharseMon

New member
../images/Emo28.gifלדפי- הנה הקוקיות.

יצא די טוב. את פשוט עושה ת'גוש עצמובצבע השלישי. מצלילה בשתי הגוונים הכהים את הדפנות. עושה ברק ואז מוציאה שערות XD שיהיהבהצלחה.

למעלה