שירשור BE GOOD

lulyK

New member
"עמק העודפים", אבל השם לא כתוב בשום מקום

(אני לפחות מעולם לא הבחנתי בשילוט נוח). מה שכן, בחנות הצמודה, יש לאותם בעלים חנות עודפים של הלבשה תחתונה לנשים גברים וילדים. כל מיני חולצות טריקו וגופיות של גאפ בודי (או בננה ריפבליק או ויקטוריה'ס סיקרט) ב-10-30 ש"ח. שווה ביותר (שוב, רק מזומן).

מיכל754

New member
אני חולה

על בגדים לכן אני לא דוגמא. אבל אני קניתי לעצמי חצאית ב650 ש"ח(לא יכולתי לעמוד בפיתוי
) ויערה ויובלי הם השושבינות בחתונה של אחי לכן אנחנו תופרים להם שמלות (כל שימלה 500 שח)

הבגד הכי יקר../images/Emo6.gif

נראה לי שאני שוברת את השיא לכיוון השני - שמלת הכלה שלי עלתה 1000 שקל מתופרת שמכרה לי אותה יד שניה...נתרמה אח"F לגמח שמלות כלה. הבא בתור שמלה לחתונה של אחותי ב700 שקל של דורין פרנקפרוט. נראה לי בזבוז, אבל אני הבנאדם הכי פרקטי שמחפש רק נוחות וזול.

mevav1

New member
בינתיים נכון לכתיבת שורות אלה../images/Emo3.gifהבגד

הכי יקר שקניתי לבתי היה, בעצם היו כמה...בשנה שעברה קניתי לה שמלה לחתונה של אחי שבא במיוחד להינשא בארץ מניו יורק וקניתי לה שמלה מזהב משגעת ומיוחדת שלא רואים בכל מקום ועלתה לי כמעט 300 ש"ח ונעליים של ריפליי שעלה לי בתחילת העונה 250 ש"ח כמעט. ולימי שבת קניתי לה מכנסיים מעלפים שזה כאילו כזה סרבל מעלף ועלה לי גם סביב ה 300 ש"ח - ועוד מכנסיים מעלפים שעלו 220 ש"ח וגם השנה זה יהיה טוב עליה כך שכל זה לא נקנה לעונה אלא מסתבר לשתיים. חוץ מזה שאני קונה לה ג'ינסים במחירים של 150 ש"ח וחליפות מיוחדות גם במחירים של כ 250 ש"ח. לעצמי כשאני כעת במצבי הלא רזה(לבינתיים)
אני קונה נאמר מכנסיים בסביבות ה 250 ש"ח אבל כשהייתי רזה קניתי בגדים של סאקס וכד' והבגד שלא לחתונה הכי יקר עלה לי מכנסיים כמעט 400 ש"ח וחולצה נדמה לי 250 ש"ח. זה מה שזכור לי שהשתגעתי, ככה זה היה מחירים כמו קסטרו ועוד. אה......לפני כ 15נ שנה קניתי לחתונה של אחי שמלה מעלפת !!! בצבע שחור מבוניטה עם שרווליםמיוחדים והשמלה פשוט מיוחדת הייתה והיא עלתה לי 600 ש"ח כמעט בזמנו.

lulyK

New member
לא קונה בגדים יקרים לילדים.

יש להם גם בגדים יקרים, אבל הם בד"כ כאלה שהםקיבלו במתנה, או שהוספתי כסף על זיכויים (למשל ג'קט בזארה שעלה כ-200 ש"ח, או ג'קט ג'ינס של שילב שעלה בעונה 140 ונקנה ב-39.90 בסוף עונה. יש להם הרבה בגדים של iris שהם יקרים בעונה, אבל אני קונה אותם ב-1+1 בסוף עונה). אנחנו (המבוגרים) מוציאים די הרבה כסף על בגדים, אבל אנחנו לא גדלים כל חודשיים ולא מתגלגלים בבוץ (הבגד האחרון שאני זוכרת שקניתי ושנחשב יקר היה עליונית של דונה קארן ב-180$ דולר בניו יורק).

olgaer

New member
זו בדיוק הגישה שלי:

למה לקנות לילד שלי בגד יקר שיהיה קטן עליו עוד חודשיים, ממש לא יזיז לו שהוא נורא יפה ואיכותי ודבר ראשון שיעשה כשיצא איתו לגינה זה להתיישב בארגז חול. אני לעומתי אהנה מהבגד טוב למשך כמה עונות, אתלהב מהלסתכל על עצמי במראה בעודי לובשת אותו ובטח שלא אוכל ספגטי בולונז בידיים ומבלי לכסות את עצמי במפית.

לא קונה לה כמעט בגדים

כמעט הכל יד שניה מחברה, או מהרחוב. אמא שלי קונה לה בגדים בשוק בצלאל בעיקר. אם אני כבר קונה אז זה בילדותי או וינטג', שמאוד קשה להשיג כבר היום. הפריט הכי יקר: נעליים של kickers שהיו ב-50% סופעונה 350 ש"ח.

למעלה