שירשור BE GOOD

איט ליה

New member
../images/Emo35.gif סקר- הבגד הכי יקר????

מאוד סקרנית להבין אם האיטלקים כאן איבדו פרופורציות או שאני... (ולא מתוך חומריות אה?!!) מהו מחיר הבגד הכי יקר שקניתם לילד?? ומהו מחיר הבגד הכי יקר שקניתם לעצמכם??? (ולא כולל כמובן שמלת כלה)

מיקוש 3

New member
פורים-זקוקה לעזרה דחוף!!!!!

איפה אפשר למצוא גרביונים בצבע שחור לילדה בת שנתיים וחצי??? אני ממש אובדת עצות... בבקשה עזרו לי

בוליפלג

New member
הרגע סיימתי לקרוא את 'ההוא' שפתחת 'שם'../images/Emo8.gif

אני מבינה שלא העלת תשובה מספקת
.... יאללה בננות - כמה אתן מוציאות על המלבושים??

gallish

New member
אם עדיין תרצי...

אני אוכל לחפש בשבילך בשוק ביום שישי, תעדכני אותי

מיכל754

New member
עונה

אני בדיוק קניתי אתמול ליובלי היא גם בת 2 וחצי גרביונים בצבע שחר במשביר לצרכן וראיתי גם בדלתא.

tomeroni2

New member
חליפת תינוק מmish mish

שעלתה 169 ש"ח, אבל כשחושבים על זה היא כללה: מכנסיים, חולצת טירקו וחולצה מכופתרת (מידה 6-12), כך שבשביל 3 פריטים זה לא יקר ואפילו זול! בנוסף, יוצא לי מידי פעם לקנות פריט יקר מפוקס או סולוג (למשל: ג'ינס ב-120 ש"ח), אבל אח"כ אני דואגת לנצל את הבגד היטב ואני לא מרבה לקנות הרבה פריטים "שיושבים" בארון.

mamy78

New member
לנסיכה קניתי חצאית של טומיהילפיגר

שעלתה 250 ש"ח, היינו בחופשה באילת ולא יכולתי לעמוד בפיתוי ושאני מגיעה לרמת אביב אני אוהבת את זארה ואת החנות החדשה "מימקו" שקניתי לה חולצה ב-145 ש"ח. לעצמי, לפני שהנסיכה נולדה הייתי קונה דיזלים ב-1200 ש"ח היום אני מסתפקת בג'ינס של סאקס ב-800 ש"ח וזארה ב-250 ש"ח.

olgaer

New member
עונה:

בגלל שיש לי בן ובנים פחות כיף להלביש וגם המבחר קטן יותר וגם אם יודעים אפשר למצוא אין ספור מבצעים הבגד הכי יקר שקניתי לו עד כה זה אוורול בחלומות ב-160 ש"ח. למה לקנות ג'ינס של פוקס ב-100 ש"ח אם אפשר לקנות ג'ינס של אולד נייבי ב-35 בחנות של עודפי יצוא. ואני בתור חובבת אופנה עילית מברכת כל יום על כך שיש חנויות יד שניה אשר מאפשרות לי לקנות מעיל של MAX MARA , חצאית של D&G וסוודרים מקשמיר של מותגים צרפתיים קטנים ב-100-400 ש"ח לפריט. הודות לחנויות כאלה נשאר לי כסף לאוכל ולכן פריט הכי יקר שנקנה ע"י אי פעם הוא נעליים ב-800 ש"ח.

agogo

New member
איפה? איפה?!

איפה יש עודפי ייצוא של אולד נייבי? את גרה בארץ?

olgaer

New member
אז ככה:

יש חנות עודפי יצוא גדולה ברח' שלבים תל אביב שהיא מאוד מוכרת. שם קניתי אוורולים ג'ינס של אולד נייבי ב-35, חולצות מהממות של GAP ב-20 ש"ח ואוורול טריקו לבית ושינה של CARTERS ב-15 ש"ח. יש שם עוד כל מיני ולצערי פחות לבנים והמווווון לבנות. אגב ,שמעתי גם ואני מתכוונת לבקר בקרוב שיש ברח' אבועלפיה יש חנות עודפים ענקית של הוניגמן ושם מוכרים ג'ינסים לילדים ב-20 ש"ח. לגבי יד שניה לעצמי..... (נושמת כבד)....רמב"ם פנית אחוזה ברעננה. לחנות קוראים סימיוני. שמעתי שיש גם חנות (ושם לא ביקרתי) במרכז שוסטר ברמת אביב.

agogo

New member
תודה

את גדוללללללההההההההה! אני ממש אוהבת את קרטרס יש להם בגדים מעולים ועד עכשיו חיכיתי להפתעות מחו"ל... אני כבר מפנה לי זמן בקרוב לבדוק את החנות... את יודעת כתובת מדוייקת?

olgaer

New member
שלבים 8 תל אביב, מול חניון של בלומפלד. עובדים

ביום שישי החל משעה 9:00

agogo

New member
את ../images/Emo47.gif

אז מה, נקבע לשופינג? ד.א. כבר מזמן אני מעריצה אותך בסתר... עוד מההודעות על היין והגבינות גם אם לא תמיד אנחנו מסכימות - את תמיד משדרת את הדעות שלך עם בטחון, עם נשיות, בלי להתפשר ובלי להתנצל כנראה את האמא שתמיד רציתי להיות... (סתם, "פינת המחמאה" פרטית קטנה, מותר?) נ.ב. הם פתוחים רק ביום שישי?

olgaer

New member
../images/Emo9.gifוואו תודה...

ולגבי להיות אמא כמוני...לכי תדעי כמה זה טוב ולמה בכלל לרצות להיות אמא כמו מישהי אחרת. אני מסתפקת בלהיות אמא כמוני כי זה מה יש
וכמו שלוליק כבר אמרה, הם פתוחים כל יום אבל לשמחתי גם ביום שישיץ

למעלה