שאלון

dark wound

New member
../images/Emo66.gifשאלון

שם: מורן מין: זכר בתפוז מאז: היום
גיל: 16 באוקטובר (צוציק מתבגר.. הממ.. אבל יאמר לזכותי שאני נראה בן 20) מפחיד אותי: מוות, שרודפים אחרי אוהב: ספונטניות, כנות שונא: חשים (ע"ע שלומי בראל), שקרנים, צינים וסרקסטים מוזיקה: עברי לידר, אוונסנס, מארון 5, פאניק אט דה דיסקו, דה האש סאונד גרם לי להסתכל על דברים אחרת: הופעה של עברי לידר, חופש כשרונות: פסנתר אני הולך למות ב.. : כיתה י"א [פאקינג עומס] מילה מועדפת: מטריד הדבר הראשון שאני רואה באדם: שפת גוף תכונה בולטת: קשב מראה בולט: גובה דבר שעשה לי משהו בלב: הביצוע של שלכת/הראל סקעת [תסקלו אותי] / כשהכל יעבור/עברי לידר דבר שעושה לי רע: פרידות דבר שעושה לי טוב: שמש, אהבה מעניינים אותי: דכאוניים, מוות אלכוהול: פיכס.. מר סמים: מפחיד סיגריות: באופן כללי נגד.. אבל לפעמים זה נחמד הורים: איך הם קשורים אלי בדיוק? הייתי רוצה: לדעת לעוף שעה ביום: בוקר, אחה"צ היו לך נטיות אובדניות? : אחד הדברים שמפחידים אותי... לא. שחית בעירום? : לא ניסיתי, אבל זה אשכרה חלום רטוב ברחת מהבית? : לחמש דקות
חוסר חיים אוהב במה? : לא. מאחל לעצמי: להיות פחות כבד (מטאפורית, כן?) שביעיסט חדש בפורום. שתהיה לכולם שנה טוב :)

dark wound

New member
השאלות ../images/Emo41.gif

שם: מין: בתפוז מאז: גיל: מפחיד אותי: אוהב: שונא: מוזיקה: גרם לי להסתכל על דברים אחרת: כשרונות: אני הולך למות ב.. : מילה מועדפת: הדבר הראשון שאני רואה באדם: תכונה בולטת: מראה בולט: דבר שעשה לי משהו בלב: דבר שעושה לי רע: דבר שעושה לי טוב: מעניינים אותי: אלכוהול: סמים: סיגריות: הורים: הייתי רוצה: שעה ביום: היו לך נטיות אובדניות? : שחית בעירום? : ברחת מהבית? : אוהב במה? : מאחל לעצמי:

אני משמינה מיום ליום

והיום הולכים לגלידה עודפם:[ שם: יעריתי מין: נקבה קלאסית בתפוז מאז: מי זוכר גיל: 16 וחצי מפחיד אותי: אנשים שמפחדים מג'וקים. יש להם צרחות מקפיאות דם:| אוהב: שוקולד ובשר שונא: טופו. מוזיקה: ראפ, היפ הופ, קללות גרם לי להסתכל על דברים אחרת: שנתיים בארה"ב. כשרונות:
רק אני. אולי בסידור גבות, אנערף. אני הולך למות ב.. : גיל 80 בעודי צלולת דעה ומתאמנת בחדר כושר. מילה מועדפת: אסומינג
נסו להגיד את זה במבטא אפריקני הדבר הראשון שאני רואה באדם: שרירים. תכונה בולטת: מתרגזת בשניות, משועשעת תמידית מראה בולט: הא. אף בולט. ותחת:p דבר שעשה לי משהו בלב: סבא נפטר. דבר שעושה לי רע: כשנשברת ציפורן [אני מתחילה לפחד שאנשים ייקחו את הפאקציות שלי ברצינות. אני באמת לא פאקצה. באמת!!!] דבר שעושה לי טוב: כשאני עם חברות בתור לקרפ צרפתי מעניינים אותי: מכוניות אלכוהול: לא אוהבת סמים: נגד סיגריות: נגד הורים: כפרעליהם. לפעמים. הייתי רוצה: למבורגיני שעה ביום: ישנה היו לך נטיות אובדניות? : לא. חס וחלילה שחית בעירום? : כע ברחת מהבית? :כע אוהב במה? : לא מאחל לעצמי: חיים מאושרים. ולמבורגיני.

FartherAway

New member
יש.

שם: יוֹ-נתן. מין: זכר. בתפוז מאז: בכללי ממרץ 2005, עם הכינוי הזה מאוקטובר 2006. גיל: אוטוטו 16. מפחיד אותי: יובל המבולבל. באמאשלי.
אוהב: אנשים! שונא: אנשים! מוזיקה: הכל. כמעט. גרם לי להסתכל על דברים אחרת: התקף לב של סבא. כשרונות: יש כמה. אני הולך למות ב.. : מה זה משנה עכשיו? מילה מועדפת: אינקוגניטו. נדבקתי. הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים. תכונה בולטת: חופר. מראה בולט: שיער? דבר שעשה לי משהו בלב: כלמני. דבר שעושה לי רע: כלמני. דבר שעושה לי טוב: כלמני. מעניינים אותי: כלמני. אלכוהול:
סמים:
סיגריות:
הורים: אוהבותם. הייתי רוצה: שלום עולמי! שעה ביום: 3:24 לפנות בוקר. מאיפה לי? היו לך נטיות אובדניות? :
שחית בעירום? :
ברחת מהבית? :
אוהב במה? : פרט, נמק והסבר? מאחל לעצמי: שיהיה טוב, יהיה טוב, כן. הודגש באמצעות מדגישומטיק
כאילו שלמישהו אכפת.

זונע

New member
יאללה עוד מעט המשחק!!!

לא יודע אם זה משודר בטלוויזיה...אבל אם תראו אותי אז סוס שם: אורי מין: ז בתפוז מאז: מאי 2004 גיל: 16 מפחיד אותי: לא יודע על משהו אוהב: קולה שונא: הרבה מוזיקה: מטאל גרם לי להסתכל על דברים אחרת: כלום כשרונות: לא ידוע לי על אחד...אולי כשרון לזיין תשכל אני הולך למות ב.. : כשזה יגיע אני אודיע מילה מועדפת: הומו, גיי, כאלה מילים... הדבר הראשון שאני רואה באדם: לאדע תכונה בולטת: אין מראה בולט: לאדע...שיער? דבר שעשה לי משהו בלב: לאדע דבר שעושה לי רע: ערסים דבר שעושה לי טוב: מטאל מעניינים אותי: לאדע אלכוהול: וודקה, ורצוי שתעלה יותר מ-20 שקל סמים: - סיגריות: אין לי מועדפת הורים: אחלה...מה השאלה? הייתי רוצה: לאדע...דיסטורשן נורמלי שעה ביום: 3-4 בבוקר...הכי טוב היו לך נטיות אובדניות? : לא שאני זוכר שחית בעירום? : לא ברחת מהבית? : לא אוהב במה? : לא מאחל לעצמי: לאדע... איזה שאלון מוזר

P i x i e s

New member
"נמנמ כמו נמייה" ../images/Emo6.gif

שם: יובל
בתפוז מאז: מזמן מזמן P: (לא בכינוי הזה דווקא)
מפחיד אותי: פרידות, בגידה.. \:
אוהב: תום, קניות, בריכה, גיטרה, אוכל... מיליון דברים
שונא: ידידות ידידותיות מדי שלו, אם הבנתם למה הכוונה. גררררררר
מוזיקה: הכל הולך, רק בלי צעקות. תודה. :|
גרם לי להסתכל על דברים אחרת: לא משהו מיוחד שזכור לי
כשרונות: חחח. אני לומדת לנגן אם זה נחשב, פעם כתבתי נחמד, לרקוד הפסקתי... בקיצור אני מחוסרת כל. תתרמו לי.
אני הולך למות ב.. : קרוב אם תום לא יתקשר מנאפה השבוע
מילה מועדפת: לאדעת
הדבר הראשון שאני רואה באדם: חיוך
תכונה בולטת: שחצנות
מראה בולט: דברים בשיניים? חחח לא יודעת.
דבר שעשה לי משהו בלב: תום
דבר שעושה לי רע: הידידה הזאת שלו. אוף
דבר שעושה לי טוב: לפגוש אותו, קניות לא מוגבלות
מעניינים אותי: תום, חנויות חדשות, העיתון "רייטינג"..
אלכוהול: סבבי
סמים: HELL NO
סיגריות: לא, אבל נרגילה
הורים: ממ למה לא?
הייתי רוצה: נרגילה משלי,כמות בלתי מוגבלת של כסף לקניות. נווו מה לעשות, אני נקבה אחרי הכל.
שעה ביום: לילה
היו לך נטיות אובדניות? : אהא
שחית בעירום? : לא
ברחת מהבית? :לא
אוהב במה? : אהא
מאחל לעצמי: חיים טובים יותר, כסף, אושר, רישיון במהרה :p

ממ שאלון מוזר../images/Emo110.gif

שם: לירון מין: נקבה בתפוז מאז: מזמן גיל: עוד פחות מחודש...17!! מפחיד אותי: מוות ועיניים אוהב: לאיודעת הרבה דברים שונא: מוזיקה: רוק ישראלי גרם לי להסתכל על דברים אחרת: צופים כשרונות: רוקדת אני הולך למות ב.. : חחחח מילה מועדפת: לאיודעת:p הדבר הראשון שאני רואה באדם: תכונה בולטת: מקשיבה מראה בולט: ממ שיער? דבר שעשה לי משהו בלב: דבר שעושה לי רע: כלמני מחשבות דבר שעושה לי טוב: צופים וריקוד מעניינים אותי: אלכוהול: סמים: לאלאלא סיגריות: כנל הורים:? הייתי רוצה: שעה ביום: היו לך נטיות אובדניות? : לא שחית בעירום? : לא ברחת מהבית? :לא אוהב במה? : כן ולא מאחל לעצמי:

Under the GUN

New member
משעמם

שם: יובל מין: זכר בתפוז מאז: עם הניק הזה מ אבל היו לי עוד 2 ניקים לפניו גיל: 16 מפחיד אותי: דגים אוהב: אה? שונא: דגים מוזיקה: מטאל גרם לי להסתכל על דברים אחרת: המוות של סבא שלי כשרונות: אין לי... אני הולך למות ב.. : רצח.. הרבה אנשים עצבניים עלי
מילה מועדפת: ברנש
הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים תכונה בולטת: נאמנות מראה בולט: בטן דבר שעשה לי משהו בלב: היא
דבר שעושה לי רע: דגים דבר שעושה לי טוב: לשכב לשמוע מוזיקה בלי לעשות כלום מעניינים אותי: הרבה דברים אלכוהול: בכיף סמים: לא ממש סיגריות: מדי פעם הורים: עדיף בלי הייתי רוצה: לישון שעה ביום: 01:00 היו לך נטיות אובדניות? : אהא שחית בעירום? :לא ברחת מהבית? :כן אוהב במה? :לא מאחל לעצמי: שעות שינה רבות

Under the GUN

New member
בעע זה לא הדביק לי

בתפוז מאז: עם הניק הזה מאוגוסט 2005 אבל היו לי עוד 2 ניקים לפניו

dcohn

New member
הנני

שם: דורין מין: נקבה בתפוז מאז: מאי 2004 מסתבר גיל: עוד חודשיים וקצת 16 מפחיד אותי: עזבו לא כדאי. אוהב: את המשפחה שלי והחברות שלי! ועוד דברים. לא עולים לי. שונא: נו אנשים מעצבנים כאלה. מוזיקה: הא? יוני בלוך
plain white T's
john mayer
ועוד הרבה.. גרם לי להסתכל על דברים אחרת: כשסבתא נפטרה לפני שנה ומשהו. כשרונות: אממ רוקדת ריקודים סלונים כבר 6 שנים. זה נחשב כישרון?
אני הולך למות ב.. : מתישהו בין גיל 16 לגיל 120. מילה מועדפת: לא יודעת. הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים
תכונה בולטת: אמ תנו לי לחשוב על זה.. מראה בולט: אני די נורמלית. דבר שעשה לי משהו בלב: שורות מסויימות בשירים מסויימים. דבר שעושה לי רע: לריב. דבר שעושה לי טוב: חופש. מעניינים אותי: לא יודעת. אלכוהול: לא. סמים: לא ולא. סיגריות: לא ולא ולא. הורים: מה איתם? הייתי רוצה: להיות שדרנית בגלגלצ. לדעת את הציונים לבגרויות (!!). לסיים כבר את התיכון. שעה ביום: לא יודעת. היו לך נטיות אובדניות? : אממ לא. שחית בעירום? : לא
ברחת מהבית? : לא
אוהב במה? : חשבתי שכן. מסתבר שלא. מאחל לעצמי: הרבה דברים. אני אשמור את זה לעצמי.

Aline In Chains

New member
אני..

שם: אלין. מין: נקבה. בתפוז מאז: כיתה ז'. גיל: 16.5 מפחיד אותי: ג'וקים אוהב: שונא: מוזיקה: קווין ואופת'. גרם לי להסתכל על דברים אחרת: כשרונות: ציור.. אני הולך למות ב.. : קרוב מילה מועדפת: פאק הדבר הראשון שאני רואה באדם: אופי תכונה בולטת: אצלי? מפגרת. מראה בולט: כלום דבר שעשה לי משהו בלב: :( דבר שעושה לי רע: אני דבר שעושה לי טוב: כבר שומדבר. מעניינים אותי: אומנות,מוזיקה. אלכוהול: לא סמים: לא סיגריות: לא הורים: מה איתם? הייתי רוצה: לחזור כמה ימים אחורה. שעה ביום: שום שעה. היו לך נטיות אובדניות? : שחית בעירום? : כשהייתי קטנה ברחת מהבית? : כשהייתי קטנה אוהב במה? : לא מאחל לעצמי: למות

Gadook

New member
Can I wham my oingoboingo?

שם: מיכל מין: נקבה
בתפוז מאז: 2003 כזה. גיל: כמעט 16 מפחיד אותי: אנשים עם ברדסים אוהב: מוזיקה, הליכות שונא: מוזיקות מסוימות, מחמאות מוזיקה:
אינדי-רוק-אימו גרם לי להסתכל על דברים אחרת: פרנהייט 451/ עולם חדש מופלא כשרונות: התחברות עם אנשים חדשים
אני הולך למות ב.. : צלילה מילה מועדפת: DUDE הדבר הראשון שאני רואה באדם: חיוך/שיער תכונה בולטת: צינית מראה בולט: בלונדה דבר שעשה לי משהו בלב: ההודעה אתמול מG,
דבר שעושה לי רע: אכזריות, בורות דבר שעושה לי טוב: שיחות מעניינות מעניינים אותי: אנשים, סוציו אלכוהול: כמובן סמים: לא סיגריות: מדי פעם הורים: מסובך, לא מדברים על זה.. הייתי רוצה: להיות אצלו/ בקנדה שעה ביום: מוזיקה, לפחות היו לך נטיות אובדניות? : לא שחית בעירום? : כן ברחת מהבית? : בכתה ה'
אוהב במה? : כן, אם זה לא נגינה מאחל לעצמי: שהמצב עם G יסתדר, ושנעם יחזור מהר... הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני מקווה שהעוגיות יצאו נורמליות../images/Emo3.gif

שם: טל מין: נקבה אני חושבת
בתפוז מאז: אממ....מאמצע כיתה ח' אני חושבת. אם אני עולה לי"א....תחשבו לבד, אין לי כוח גיל: 16 עוד שלושה חודשים מפחיד אותי: מוות אוהב: פסנתר
שונא: ג'וקים מוזיקה: הכל חוץ ממזרחית גרם לי להסתכל על דברים אחרת: כלום כשרונות: לי? אין לי כשרונות...למרות שיש כאלה שיגידו שיש לי כישרון בנגינה אבל אני לא תופסת מעצמי, אני חושבת שאני לא ממש יודעת לנגן טוב אני הולך למות ב.. : נו באמתתתתת רק כתבתי שהפחד שלי הוא מוות ובאה לי שאלה כזאת?! מילה מועדפת: פאק הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים תכונה בולטת: ביישנות לצערי מראה בולט: וואי אני חושבת שהפנים שלי, לא משהו ספציפי בהם, פשוט...הם. דבר שעשה לי משהו בלב: משהו? חח אממ...לא יודעת. שאני שרה אולי? חחחח דבר שעושה לי רע: החיים בד"כ דבר שעושה לי טוב: מוזיקה טובה בעיקר, וגם הכלב המושי שלי. מעניינים אותי: מחשב, נגינה, כדורסל, אופניים, שחיה אלכוהול: איכס סמים: אין מצבבב סיגריות: עוד יותר אין מצב הורים: מה איתם? אנחנו מסתדרים, אין לי בעיה איתם. הייתי רוצה: שהחיים יהיו טובים יותר ופחות אכזריים שעה ביום: בלילה, שהכל שקט היו לך נטיות אובדניות?: אממ.....לא
שחית בעירום?: לא ברחת מהבית?: לא, אבל יש לי חברה שפעם ברחה מהבית שלה אלי הביתה....זה נחשב? חח
אוהב במה?: תלוי. לא תמיד. מאחל לעצמי: שאני אצליח לשרוד השנה במחשבים. זה הולך ונהיה מפחיד!

:SSSS ../images/Emo163.gif

שם: נועה מין: נ בתפוז מאז: אוגוסט(?) 2005 גיל: 16 מפחיד אותי: בדידות, ליצנים
, שמקפיצים אותי!! נו אוהב: מוזיקה, תיאטרון, סושי שונא: הכל מוזיקה: מה איתה? גרם לי להסתכל על דברים אחרת: משפט אחד שנאמר כשרונות: כתיבה אני הולך למות ב.. : תחת מילה מועדפת: כוסעמק,זונה הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים.. אלא אם כן זה ג'ינג'י כלשהו ואז החושים שלי משתבשים
תכונה בולטת: אממ דברים שקשורים להומור I guess מראה בולט: חהחה פרה דבר שעשה לי משהו בלב:
דבר שעושה לי רע: שמזיזים לי דברים, ששוברים חפצים שלי, התאכזרות כלפי אנשים חלשים יותר או בבעלי חיים, ויש עוד הרבה דבר שעושה לי טוב: לא רוצה לחשוב על זה, אני ממורמרת מעניינים אותי: כלום אלכוהול: זה חרא סמים: זה למפגרים סיגריות: זה לקטניות הורים: מעצבנים כרגע הייתי רוצה: לירות במישהו שעה ביום: שתהיו בני אדם היו לך נטיות אובדניות? : לא שחית בעירום?: לא ברחת מהבית? : לא אוהב במה? : כן מאחל לעצמי: ללכת לעזאזל

לא!!!!!!!!! ../images/Emo7.gif ../images/Emo163.gif

סתם, האמתי שכן אבל באותו רגע הייתי עצבנית וממורמרת..

Are You In

New member
?

מין: נ בתפוז מאז: לא יודעת גיל: 16 וחצי מפחיד אותי: מוות אוהב: לישון שונא: בצפר מוזיקה: מטאל גרם לי להסתכל על דברים אחרת: משהו שחברה שלי סיפרה לי על עצמה כשרונות: לחפור אני הולך למות ב.. : עוד כ-50 שנה ביחד עם כולכם muhahaha מילה מועדפת: לא יודעת הדבר הראשון שאני רואה באדם: חיוך, עיניים תכונה בולטת: ציניות מראה בולט: שיער נראה לי דבר שעשה לי משהו בלב: מקרה שקרה בעיר הבירה דבר שעושה לי רע: עזבו עכשיו!@#$@ דבר שעושה לי טוב: מטאל מעניינים אותי: הרבה דברים אלכוהול: וודקה+XL סמים: אין תגובה סיגריות: מרלברו אדום הורים:מה איתם? הייתי רוצה: ללכת לישון עכשיו שעה ביום: כל שעה שאחרי 12 לילה היו לך נטיות אובדניות? : בעברי הרחוק שחית בעירום? : באמבטיה ברחת מהבית? :כה אוהב במה? : תקראו לזה ככה אם אתם רוצים מאחל לעצמי: אושר ועושר בריאות וכושר

shiratel

New member
It Only Hurts When I'm Breathing...

שם: שירה
בתפוז מאז: ספטמבר 2003
מפחיד אותי: מוות
אוהב: משחק!
שונא: ללמוד
מוזיקה: פופ
גרם לי להסתכל על דברים אחרת: חברים
כשרונות: משחק... ושכל ישר
אני הולך למות ב.. : עוד הרבה זמן בע"ה
מילה מועדפת: נארף
הדבר הראשון שאני רואה באדם: פרצוף
תכונה בולטת: מגושרת
מראה בולט: הא?
דבר שעשה לי משהו בלב: אין לי לב
דבר שעושה לי רע: ללמוד בעע
דבר שעושה לי טוב: לשחקקקק
מעניינים אותי: החיים... מה הקטע בשאלות האלה?:-|
אלכוהול: קצת מאוד
סמים: נבר
סיגריות: ניסיתי, מיציתי
הורים: גרושים:-|
הייתי רוצה: להיות במגמת תאטרון
שעה ביום: 13:11 (כי זה התאריך יומולדת)
היו לך נטיות אובדניות?: איזה? אני מפחדת ממוות
שחית בעירום? : לא ממש
ברחת מהבית? :גם לא ממש
אוהב במה?: מאוד!!!
מאחל לעצמי: להצליח במה שאני צריכה! הודגש באמצעות מדגישומטיק

R o n 2 5 6

New member
ברוך הבא.נענה..

שם:זוזיה שווילי מין:אוהב מין(מצטער,נזכרתי ב"הרצועה" :$) בתפוז מאז:לא יודע.אני חושב שספטמבר מלפני שנתיים.מתעצל לבדוק.. גיל:16 מפחיד אותי:טרולים בתפוז אוהב:טרולים בתפוז שונא:טרולים בתפוז מוזיקה:מה איתה? גרם לי להסתכל על דברים אחרת:לא יודע כשרונות:נגינה,גובה(אם אפשר לקרוא לזה כישרון) אני הולך למות ב..:8 ביוני 2050.מה זו השאלה הזו? :| מילה מועדפת:וואלה הדבר הראשון שאני רואה באדם:אין לי מושג :S תכונה בולטת:ביישנות מראה בולט:גובה דבר שעשה לי משהו בלב:אין לי מושג דבר שעושה לי רע:כאבי ראש דבר שעושה לי טוב:יציאות עם חברים מעניינים אותי:החיים אלכוהול:בתדירות נמוכה למדיי סמים:לא נוגע סיגריות:גם.איכס :S הורים:סבבה הייתי רוצה:להיות אחרי צבא ולהתחיל להנות באמת מהחיים שעה ביום:לילה היו לך נטיות אובדניות?אף פעם,אני בנאדם אופטימי בסה"כ שחית בעירום?לא ברחת מהבית?לא שזכור לי אוהב במה?לא ממש מאחל לעצמי:לא לנסות להשתנות בשביל אחרים.

אין כותרת

שם: ירדן מין: נקבה בתפוז מאז: יולי 2006 גיל: 16 מפחיד אותי: ג'וקים אוהב: מוזיקה שונא: מזרחית מוזיקה: רוק ומטאל גרם לי להסתכל על דברים אחרת: המורה לגיטרה, חברה. כשרונות: לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה כישרון- אבל זה תחביבים: צילום, גיטרה ומשחק אני הולך למות ב.. : בגיל מאוחר מילה מועדפת: אין כזאת הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים תכונה בולטת: נחמדות מראה בולט: שלי? ממ לא יודעת דבר שעשה לי משהו בלב: היו כמה דבר שעושה לי רע: גם כן דבר שעושה לי טוב: מוזיקה מעניינים אותי: יש הרבה אלכוהול: לא אוהבת סמים: גם כן סיגריות: כנ"ל הורים: אחלה הורים הייתי רוצה: גיטרה חשמלית שעה ביום: מועדפת? מממ לא יודעת 7? היו לך נטיות אובדניות? : לא שחית בעירום? : רק באמבטיה ברחת מהבית? : יש מצב אוהב במה? : כן מאחל לעצמי: אושר

למעלה