dark wound
New member
../images/Emo66.gifשאלון
שם: מורן מין: זכר בתפוז מאז: היום
גיל: 16 באוקטובר (צוציק מתבגר.. הממ.. אבל יאמר לזכותי שאני נראה בן 20) מפחיד אותי: מוות, שרודפים אחרי אוהב: ספונטניות, כנות שונא: חשים (ע"ע שלומי בראל), שקרנים, צינים וסרקסטים מוזיקה: עברי לידר, אוונסנס, מארון 5, פאניק אט דה דיסקו, דה האש סאונד גרם לי להסתכל על דברים אחרת: הופעה של עברי לידר, חופש כשרונות: פסנתר אני הולך למות ב.. : כיתה י"א [פאקינג עומס] מילה מועדפת: מטריד הדבר הראשון שאני רואה באדם: שפת גוף תכונה בולטת: קשב מראה בולט: גובה דבר שעשה לי משהו בלב: הביצוע של שלכת/הראל סקעת [תסקלו אותי] / כשהכל יעבור/עברי לידר דבר שעושה לי רע: פרידות דבר שעושה לי טוב: שמש, אהבה מעניינים אותי: דכאוניים, מוות אלכוהול: פיכס.. מר סמים: מפחיד סיגריות: באופן כללי נגד.. אבל לפעמים זה נחמד הורים: איך הם קשורים אלי בדיוק? הייתי רוצה: לדעת לעוף שעה ביום: בוקר, אחה"צ היו לך נטיות אובדניות? : אחד הדברים שמפחידים אותי... לא. שחית בעירום? : לא ניסיתי, אבל זה אשכרה חלום רטוב ברחת מהבית? : לחמש דקות
חוסר חיים אוהב במה? : לא. מאחל לעצמי: להיות פחות כבד (מטאפורית, כן?) שביעיסט חדש בפורום. שתהיה לכולם שנה טוב 
שם: מורן מין: זכר בתפוז מאז: היום