שאלון

רגע,

מה החומר באופן כללי? עד כמה טוב צריך לדעת מכניקה? כאילו, מעבר לחוקי ניוטון ודברים בסיסים שכאלה, מה עוד?

תיראי אני לא למדתי מכניקה ביוד, למדתי אופטיקה

שזה חלק מהחומר של יב' ולא קשור בכלל לשנה הבאה אז לך למשל יש מושג מה זה וקטור, סקלר, חוקי ניוטון, הנוסחאות של החומר. לי אין שמץ של מושג המורה שמלמד אותי שנה הבאה רץ עם החומר והבנתי שהוא מסביר די גרוע אז תלמידים שכן למדו מכניקה [הבסיס כמו שאת אומרת] ביוד יבינו על מה הוא מדבר. אני לא יודעת אם אני אשרוד בכיתה בלי שיעורים פרטיים

את תשרדי

כי המונחים הם באמת בסיסיים וקל להבין את הבסיס שלהם. אבל כשהתרגיל מסובך, וצריך לחשב סכום של כמה וקטורים, וגם כמה סקאלות, יחד עם הנוסחאות- אז זה קשה....

תרגיל שצריך לחבר 3 וקטורים ומעלה?

אני מקווה שיהיה לי קל במגמה. למרות שכל מה שצריך בשביל הצלחה זה לדעת את הטכניקות טוב.. ובשביל זה צריך מורה טוב..

dark wound

New member
אני עדיין לא מבין מה אני עושה שם, רילי

למדנו קינמטיקה ומכניקה.. תכל'ס, אני די מבין את החומר, אבל אני פשוט משועמם וחסר ביטחון ויש לנו מורה לא מובן הוא רוסי [כמו כל המורים לפיזיקה/מתמטיקה אצלנו ... ובכלל אני מניח] לא שיש לי בעיה עם רוסים.. ההורים שלי כאלה אבל.. לא מבינים שום דבר! והוא חרא מורה.. נו וול.. נשרוד.. אבל אני, אופטימיסט במהותי, מסתכל על חצי הכוס המלאה: עכשיו אני יודע שאני לא רוצה להיות פיזיקאי[לדאבונו של אבא הרוסי.. אני חושב שהם ינדו אותי מהמשפחה.. או מהירושה.. מה שיבוא קודם
]

משעמם אותך לפתור תרגילים?

אתה תשרוד בכיתה הזאת יותר ממני, זה בטוח. יש לך ידע התחלתי במכניקה
אם אתה לא תבין כלום מהמורה בכל מקרה אתה יכול להיעזר בי מהפורום, במידה ואני אתחיל את השנה טוב במקצוע הזה ואם אתה לא רוצה להיות פיזיקאי, אז מה כן?

R o n 2 5 6

New member
../images/Emo6.gif.גם אני למדתי מכניקה וקינמטיקה

אני מניח שלא יהיה לכם אותו מורה בשנה הבאה(?) בכל מקרה,הכיף האמיתי זה כשמצליחים לפתור תרגיל(כן,אני יודע,זה נשמע הכי גיקי שאפשר).אם אתה מבין את החומר ותקבל ציונים טובים,אז למה לא להמשיך להיות שם?
ללמוד במגמת פיזיקה זה לאו דווקא להיות פיזיקאי.זה נותן אפשרויות להרבה דברים בעתיד. שיהיה בהצלחה.

dark wound

New member
אני יודע... לא באתי לשם כדי להיות פיזיקאי

למה לא להמשיך להיות שם? היית נשאר במקום שמשמם לך בו? כשאני חושב שהייתי יכול להיות במזמת מוזיקה המושית?
לא יודע.. אולי אני יותר אתחבר לזה בעתיד.

R o n 2 5 6

New member
תלוי למה אתה נוטה בעתיד.

אם אתה ללמוד מוזיקה,עשה זאת! פיזיקה תמיד אפשר להשלים(אבל זה סתם יהיה מעצבן
)

dark wound

New member
אני לא בטוח שכוחות נכלל בזה.. זה מכניקה

בעיקרון קינמטיקה זה כל מיני סוגי תנועות

P i x i e s

New member
גם אני בעסק ../images/Emo7.gif

לא מרחיבה את זה חס וחלילה אבל זה מפחיד אותי :p

המקצוע לא מפחיד, המגמה מפחידה או יותר נכון

מי ילמד אותך זה מה שמפחיד כי אף אחד לא היה רוצה לחזור הבייתה וללמוד חומר באופן עצמי [אין סיכומים חופשיים באינטרנט על החומר בפיזיקה כמו שיש סיכומים בביולוגיה למשל]

למעלה