שאלון

בלע בלע

שם: הדר מין: נקבה בתפוז מאז: 2005 גיל: 17 מפחיד אותי: כלום =\ אוהב: חופש שונא: בגרויות מוזיקה: מטאל בעיקר גרם לי להסתכל על דברים אחרת: התבגרות כשרונות: אין חחח אולי ציור, אבל אין חחחח אני הולך למות ב.. : אין לי מושג חחחח מאיידס? מילה מועדפת: אין הדבר הראשון שאני רואה באדם: אופי תכונה בולטת: ביישנות מראה בולט: לא יודעת דבר שעשה לי משהו בלב: חברות דבר שעושה לי רע: חברות דבר שעושה לי טוב: חברות מעניינים אותי: מדע, אלכוהול: לפעמים אני שותה סמים: לאא סיגריות: גם לא הורים: יש =] הייתי רוצה: מלא כסף שעה ביום: 5 היו לך נטיות אובדניות? : לא שחית בעירום? : כן ברחת מהבית? : לא אוהב במה? : לא מאחל לעצמי: כלום

זה די פשוט.. ../images/Emo163.gif

הולכים לים בלילה, שותים הרבה אלכוהול ומורידים תבגדים.. בד"כ זכרים מעודדים אותך לעשות את זה, אז אם את בקטע של לחץ חברתי-זה עובד. [אני רק רוצה לציין שאנשים מסביבי נכנסו בעירום. אני הייתי לבושה.]

shula 1 6

New member
בויאקה

שם: שולה מין: נקבה בתפוז מאז: מתישהו בתחילת שנה.. גיל:16 וחצי מפחיד אותי: מחטים (אבל עשיתי אתמול אינדסטריאל!!
) אוהב: מיוזיק שונא: פוזה מוזיקה: הממ כל סוגי הרוק ומטאל למניהם גרם לי להסתכל על דברים אחרת :מתי שהתחלתי לגור בפנימיה כשרונות: המממ לעצבן את אמא שלי?..
אני הולך למות ב.. : מתי שאלוהים יחליט מילה מועדפת: בו\בויקאה הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיינים תכונה בולטת:
מראה בולט: שיער?.. דבר שעשה לי משהו בלב: מה שהיה בדוגית דבר שעושה לי רע: שחברות שלי בדיכאון דבר שעושה לי טוב: שאנשים שמחים מעניינים אותי: אלכוהול: וודקות למניהם סמים: - סיגריות: קאמל
הורים: תלוי במצברוח הייתי רוצה: לנגן טוב שעה ביום: 7-8 בערב היו לך נטיות אובדניות? : פעם שחית בעירום? : באמבטיה ברחת מהבית? : הלכתי מהבית
אוהב במה? : ממש לא מאחל לעצמי: רק טוב

hkatsman

New member
טן פם פם

שם: כצי המסוקס מין: ז בתפוז מאז: שנה שעברה בערך גיל: 16 עוד חודש מפחיד אותי: להזדקן אוהב: מוזיקה שונא: פטריות וברוקולי חח מוזיקה: רוק, בלוז, בלוז רוק, רוק'נ'רול. גרם לי להסתכל על דברים אחרת:החופש האחרון כשרונות: אין לי כשרון מיוחד, אני סתם גאון אני הולך למות ב.. : גיל 30 פלוס מינוס מילה מועדפת: הולי קאו הדבר הראשון שאני רואה באדם: את הפנים אני חושב תכונה בולטת: בסיסט מראה בולט: לאדע דבר שעשה לי משהו בלב: שיר טוב דבר שעושה לי רע: דת דבר שעושה לי טוב: סיגריות, סמים, אלכוהול, סרט טוב, מוזיקה טובה. מעניינים אותי: פילוסופים אלכוהול: סמירנוף בדר"כ סמים:כן, אבל הבעיה היא כל האלה שמנסים לחנך אותך כמו רקוויאם לחלום. סיגריות: הפסקתי הורים: מי צריך את החרא הזה הייתי רוצה: וורוויק,כסף. שעה ביום: 11-12 בלילה נרלי. היו לך נטיות אובדניות? : היו וישנן, אבל לא בגלל שחרא לי בחיים. שחית בעירום? : לכן ברחת מהבית? : חח באיזה גיל 10 אוהב במה? : מת על במה מאחל לעצמי: שהדעות שלי ישארו כמו שהן עכשיו ושאני לא אשתנה כל הזמן.

ImmanuelOvadia

New member
וזה אני...

שם: עמנואל. מין: זכר. בתפוז מאז: לא זוכר כל-כך, אבל החלפתי כמה משתמשים, אולי שנה ומשהו. גיל: 16. מפחיד אותי: ההשפעה שלי ושל כל אדם על העולם. אוהב: לישון. שונא: לא ממש. מוזיקה: קלאסית והלל. גרם לי להסתכל על דברים אחרת: כאשר נטבלתי. כשרונות: כינור, ואולי עוד כמה. אני הולך למות ב.. : מקווה שלא, אבל אם כן - אז יש שם מישהו למעלה שיודע מתי, אני לא. מילה מועדפת: למיטב ידיעתי אין מילה כזו. הדבר הראשון שאני רואה באדם: אם הוא אדם או לא, וגם זה לא תמיד. תכונה בולטת: שיכחה, אדישות. מראה בולט: עד לפני שבוע - זקָן, עכשיו משקפיים. דבר שעשה לי משהו בלב:כשפגעתי במישהו אהוב ואוהב. דבר שעושה לי רע: לראות אנשים שהם חשובים לי הולכים אחרי העולם. דבר שעושה לי טוב: לראות אנשים שהם חשובים לי הולכים אחרי האדון. מעניינים אותי: מדעים מדוייקים, וכן, מוסיקה זה מדע מדוייק! אלכוהול: לא. סמים: לא. סיגריות: לא. הורים: שלי טובים מאוד, אבל מה השאלה? הייתי רוצה: להתקבל לעתודה. שעה ביום: לא בטוח. היו לך נטיות אובדניות? : כן, היו. שחית בעירום? : לא. ברחת מהבית? :לא. אוהב במה? : לא. מאחל לעצמי: שאם אני כבר יודע את ההבדל בין טוב ורע, שאני אדע את זה בגלל שאני בצד הטוב, ולא בגלל שאני בצד הרע.

lion105

New member
וולקם לעצמי אני שביעיסט טרי

שם: ליאון מין: זכר בתפוז מאז: חדש תאמת גיל: 16 וחצי (תאמת ו4 חודשים אבל כול מי שיש לו יומולדת שבוע אחרי זה הוא הופך ל(דוגמא)16וחצי מפחיד אותי: בצפר טיפה אוהב: לצאת לצאת לצאת בהיסטריה שונא: שאתה כותב נאום ואז אתה מגלה שזה כותב לך באנגלית ובסוף אתה כותב שורה מוזיקה: משינה יהודים וכו..... גרם לי להסתכל על דברים אחרת: מדא (כן אני מתנדב) כשרונות: אממממ אין לי אהה אני טוב בלהתלונן אני הולך למות ב.. : בגיל 20 מעודף אוכל סיני בדם מילה מועדפת: כאילו דה סתםם אממ תשמע הדבר הראשון שאני רואה באדם: גובה ועניים תכונה בולטת: לא יודע מראה בולט: רוחב (כן זה עצוב) דבר שעשה לי משהו בלב: לא יודע דבר שעושה לי רע: חתולה דרוסה בכביש ומכוניות ממשיכות לודא מוות דבר שעושה לי טוב: שאנשים נופלים זה מציחק מעניינים אותי: שינה מעניינת אלכוהול: לא נגד אבל לא להיט סמים: לא!! סיגריות: כן קצת הורים: יש ברוך השם הייתי רוצה: אוטו שעה ביום: של מחשבות לבד היו לך נטיות אובדניות? : לא אני אוהב את החיים (תלוי מתי) שחית בעירום? : כן בטבריה חיחי ברחת מהבית? :לא אבל חשבתי על זה אוהב במה? : כן הייתי בקיטנה פעםםם של זה מאחל לעצמי: שנה טובה וולקם לעצמי שלום אני חדשש

ליעתע

New member
:)

שם: ליאת מין: נקבה
בתפוז מאז: כיתה ח', 13 כזה... גיל: החודש 16:) מפחיד אותי: ג' יפית
אוהב: את הנוע"ל D: שונא: אגואיזם מוזיקה: רוק ישראלי בעיקר גרם לי להסתכל על דברים אחרת: הקומונרית שלי כשרונות: עדיין מחפשת אני הולך למות ב.. : עתיד מילה מועדפת: באמש'ך הדבר הראשון שאני רואה באדם: לא מאמינה ברושם ראשוני:) תכונה בולטת: מדברת מלא מראה בולט: אין ממש דבר שעשה לי משהו בלב: לעשות לאנשים שמח דבר שעושה לי רע: הו הרבה אני רגישה
דבר שעושה לי טוב: גלידה מעניינים אותי: אנשים אלכוהול: רק בירה מידי פעם סמים: חלילה סיגריות: אהא הורים:אחלה קטע:) הייתי רוצה: ללכת לישון שעה ביום: מממממ.. 17:22 היו לך נטיות אובדניות? : חלילה שחית בעירום? : נופ ברחת מהבית? :נופ אוהב במה? : לא ממש מאחל לעצמי: טילון. ממש בא לי

עונה

שם: דנה מין: נקבה בתפוז מאז: שנתיים בערך גיל: 16 וחצי מפחיד אותי: מוות.... אוהב: לרקוד שונא: צביעות מוזיקה: פאנק גרם לי להסתכל על דברים אחרת: מוות של חברה הכי טובה....... כשרונות: לרקוד אני הולך למות ב.. : ? מילה מועדפת: סבבה הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים תכונה בולטת: מתעצבנת בקלות מראה בולט: רזה מדי חח דבר שעשה לי משהו בלב: לאבד חברה..... דבר שעושה לי רע: למעלה דבר שעושה לי טוב: מוזיקה מעניינים אותי: גרין דיי =] אלכוהול: לא סמים: לא סיגריות: לא הורים: חח מה איתם? הייתי רוצה: שהכל יהיה ורוד ושקט שעה ביום: לילה היו לך נטיות אובדניות? : לא בדיוק שחית בעירום? : בגיל 3? ברחת מהבית? :לא אוהב במה? : כן מאחל לעצמי: שהשנה תעבור איכשהו בשלום....

P i x i e s

New member
דנו'ש,

לא הספקנו לדבר מאז ש... את יודעת... אבל יהיה בסדר, אני מבטיחה לך! ואני כאן בשבילך!
(אין לי את המסנג'ר שלך משום מה.. מה הוא?
)

© h i l a ©

New member
.......

שם: הילה מין:
בתפוז מאז: אוקטובר 2004 ואו.. אני מזדקנת... גיל: 16 וחצי מפחיד אותי: הרבה דברים חח... אוהב: מוזיקה.. שונא: ילדים קטנים מוזיקה: רוק\מטאל אלטרנטיב... גרם לי להסתכל על דברים אחרת: אממ... אחי אני חושבת... כשרונות: למצוא כל דבר אפשרי בגוגל... חחח? אני הולך למות ב.. : 9.9.07 מילה מועדפת: "וכאלה.." הדבר הראשון שאני רואה באדם: עיניים.. תכונה בולטת: מראה בולט: דבר שעשה לי משהו בלב: אהבה? דבר שעושה לי רע: קנאה...? דבר שעושה לי טוב: אהבה... מעניינים אותי: הרבה? אלכוהול: אני לא ממש מתה על כל הבירות והאלה.. אבל מה שכן אני מתה על יין.. חחח... סמים: איכ סיגריות: בע הורים: לפעמים מעצבנים אבל בסדר, מסתדרים... הייתי רוצה: הרבה דברים שעה ביום: 13:00.. "השעה אחת והכל בסדר!" בדיחה פרטית? חח היו לך נטיות אובדניות? : כן שחית בעירום? : לא ברחת מהבית? : ניסיתי חחח אוהב במה? : לא ממש מאחל לעצמי: שתיהיה לי שנה קלה ושאני אצליח להגשים משהו שאני מנסה? חחח..

A m b a G a l

New member
עונה.

שם: ענבל מין: נקבה בתפוז מאז: שנתיים אני חושבת. גיל: 16 וקצת. מפחיד אותי: לילה. אוהב: חופש. שונא: לישון. מוזיקה: משתנה.. כשרונות: זיוף
מילה מועדפת: לבריאות. הדבר הראשון שאני רואה באדם: חיוך. תכונה בולטת: לא יודעת, אולי להנהיג? דבר שעשה לי משהו בלב: עברי לידר- זכיתי לאהוב. דבר שעושה לי טוב: החברים הכי טובים :) אלכוהול: לא בהגזמה. סמים: לא סיגריות: לא הורים: כן, רוב הזמן. :) שעה ביום: ערב. היו לך נטיות אובדניות? : לא. שחית בעירום? : לא. ברחת מהבית? : לא נראה לי. אוהב במה? : תלוי מי בבמה. מאחל לעצמי: הצלחה בלימודים ?

וואלקם, גם אני חדשה מלפני יום או יומיים..../images/Emo9.gif

שם: רעות מין: תגידו לי כשתפגשו בחור שקוראים לו רעות בתפוז מאז: 2005 גיל: 16 מפחיד אותי: מגמת פיזיקה
אוהב: לחיות שונא: שיחות נפש עם חברים מוזיקה: מטאל, בעיקר פאוור, בעיקר פאוור סימפוני. גרם לי להסתכל על דברים אחרת: שהייתי בודדה כשרונות: עכשיו אין לי כישרונות אני הולך למות ב.. : אני לא אמות מילה מועדפת: היי הדבר הראשון שאני רואה באדם: המראה שלו, ההתנהגות שלו. תכונה בולטת: אני שקטה וביישנית נורא ליד אנשים שאני לא מכירה אישית מראה בולט: חיוך מיליון דולר, לפי ידידים שאמרו לי.. דבר שעשה לי משהו בלב: כלום דבר שעושה לי רע: המון דברים, בחופש הגדול זה בעיקר חוסר תקשורת עם בנים ושאני לא מנסה דברים חדשים.. במשך השנה, ציונים לא טובים עושים לי רע וגם שאני לא יוצאת.. דבר שעושה לי טוב: שיש לי חיים מסודרים, ציונים טובים, חברים לבלות איתם.. מעניינים אותי: ישמע מצחיק או מוזר אבל אני אוהבת לדבר על חיים, טבע, פילוסופיה אלכוהול: לא שתיתי משהו רציני בחיים כי במסיבות אני אחראית על עצמי, אין לי כבר ממש חברים שיכולים להחזיר אותי הבייתה אבל אם אני ארכוש חברים טובים השנה, אפשר פעם בתקופה לחגוג. סמים: אלה שממסטלים, זה דפוק. סיגריות: סיגריות זה לדעתי קצת סקסי ומושך לבנים.. אבל אני לא אוהבת את הריח ובכלל אני ממש שונאת כאלה שתלויים במשהו [מכורים] הורים: תלוייה בהם.. לפעמים אני ממש רוצה כבר להיות 18 הייתי רוצה: בגרויות טובות ביא', חברים טובים, בחור לכמה ימים. שעה ביום: אני אוהבת את כל השעות חוץ משעות הבוקר. כי בבוקר אני לא עירנית.. היו לך נטיות אובדניות? : לא הבנתי מה הכוונה.התאבדות? כשהיו לי מצבי רוח חרא ממש מובן שאמרתי כאלה דברים לחברים אבל אמרתי את זה כדי שירחמו עליי, אני בחיים לא אפגע בעצמי
שחית בעירום? : לא.. אבל זה נישמע כיף
ברחת מהבית? : לא.. אוהב במה? : כן! מאחל לעצמי: שיהיו ציונים טובים קודם כל ביא', דבר שני שאני אהיה בריאה, דבר שלישי שיהיה לי בחור לכמה זמן, ושיהיו לי חברים קבועים. שיהיה לי גם לוח זמנים מסויים.. אני שונאת לחיות בבלאגן..

למעלה