"מגובה הילד"

sky

New member
גם הבן שלי

משחק את המשחק, אנחנו בקליפורניה. כאן זה להיט.

1אילת2

New member
מסכימה עם לילית.

הייתי מפסיקה פעילות כזו באיבה לו היתה מתקיימת בבית הספר של ביתי.

Felicia1

New member
גם הבן שלי מכור למחשב

והוא קורא שם המון דברים שקשורים בעיקר לגיאוגרפיה והיסטריה. (בן 11.6 ). האמת שאני מנסה כל הזמן להסתכל מה הוא עושה ומה הוא קורה ומצאתי אותו יום אחד במסנגיר מדבר עם מישהוא לא מוכר . ניסיתי להסביר לו שבמסנגיר מדברים רק עם אנשים מוכרים (מבית הספר, שכנים וכ"ו). אני מקוה שהוא הבין כי מאז בקושי הוא פותח את המסנגיר, לרוב גולש ברשת בדברים שמעניינים אותו.

גאמי

New member
כן, פלסיה, הגיע לגיל הזה

חשש מוצדקת כנראה. קצת אמון, קצת אצבע על הדופק ונעבור זאת בשלום.

Felicia1

New member
גאמי החשש באמת מוצדק

וברכות לך שהצטרפת לניהול הפורום!

shavririt

New member
הממ גאמי'לה..ומה עם "מגובה הבוגר"?

שבספקטרום כמובן.. אני חושבת שהם יכולים להוסיף כאן המון בנושא האינטרנט, מנקודת מבטם. הפייה שלי למשל, לא מספרת מה והיכן היא בתוך נבכי האינטרנט. מה שבטוח לי הוא שהיא שיא הזהירות, וזה שייך גם לתכונות האספיות שלה, והיא כותבת ומשתתפת בכל מיני מקומות, ושלא לדבר על כמויות החומר שהיא מדפיסה ממנו. דווקא האנונימיות נותנת לה לעיתים אומץ להתבטא קצת קיצוני מדי, אבל זה דבר שאפשר ללמוד לווסת. כבר סיפרתי כאן שהיא ובעקבותיה אנחנו, גילינו בזכות גלישתה, את האספרגר שלה וכל העולם הרחב של הספקטרום, ואת הפורום הזה כמובן, אז הינה עוד נקודת-זכות לגלישה.

גאמי

New member
בטח שכן אכן נשנה את שם הפינה להבא

סליחתי לפיה המקסימה. זה מדהים מה שאת מספרת. יתרון עצום, אפילו מזל במידה מסויימת, בשל השליטה המדהימה שלה ברזי האינטרנט. סיפור ענק שבריריתה וכן תקף גם לבוגרים שבחבורה.

mayarel

New member
המלצות על אתרים

יש שרשור בקומונת הPDD שהצטרפתי אליה, עם עוד המלצות. אשמח לקבל עוד המלצות, חומרים, פעילויות וכדומה, ישירות לקומונה או במסר

mayarel

New member
לוחות תקשורת קשורים

גם אני מנצלת את המחשב ללימוד חוייתי ומהנה אצל רותם. דברים שהוא מאוד נהנה מהם ועושה ממש בהנאה עצומה איתי נושאים פירות של הרבה ידע ותקשורת. היות ורותם לא מדבר יש לו שני לוחות תקשורת שהכנתי לו. הראשון לבחירה של איזה משחק רוצה והשני וניווט בתוך המשחק- עוד, די, כן ולא.

מאיה, יש לי שאלה

אני רואה שיש לכם הרבה משחקי מחשב. אנחנו בינתיים רק עם קומפי ואולי הגיע זמן להתקדם. את יכולה להמליץ מתוך הרשימה שלך מה מומלץ? איך המשחק "כיף בריבוע"? (פשוט קלינאית תקשורת עובדת איתו כבר זמן מה בדיוק על הנושא הזה עם המשחק "מה במשבצת" וחשבתי אולי משחק מחשב יכול לעזור).

mayarel

New member
בשמחה חומד

על רותם אני יכולה לומר שהוא מאוד אוהב את השחקים של קומפדיה, ודרכם חזר או ממש למד לראשונה על צורות צבעים כלי תחבורה בעלי חיים מי עושה מה אברי הגוף ועוד.. הוא גם לא יכול לשחק בזה לבד אז יש המון תקשורת. כיף בריבוע הוא משחק מאוד נחמד באמת. גם במשחק חושבים עם זיק יש מה במשבצת מאוד נחמד אבל רק עם צורות. מיונים הם נחמדים כי הם מאפשרים באמת לעבוד על קטגוריות שונות לפי צבעים, צורות, שימוש וכדומה. עוד משחק מצויין הוא ארגז המשחקים של טיזי, מחברת פור-אי-די שממש מותאם לילדים עם ליקויי תקשורת ובו יש רצפים, פאזלים, אנשים מקצוע, צבעים מסובך עם הרבה מלל, ספירה, ועוד. אבל זה משחק קצת יקר.

תודה רבה

את המשחקים של קומפדיה דווקא יש לי, אבל ניסיתי פעם אחד לפני כחצי שנה והוא לא התעניין, אולי אנסה עכשיו עוד פעם. על ארגז המשחקים כבר שמעתי ממישהו, אני חושבת שאנסה אותו באמת

mayarel

New member
יש באתר שלהם באינטרנט

מספר טלפון וניתן להתקשר ולהזמין קטלוג ממש מפורט של המשחקים שלהם. אצל רותם חיפשתי דגש על עיבוד שמעתי אבל יש גם משחקים עם דגשים אחרים.

תודה, המשחק נראה מושקע מאוד

היום אחרי ההתכתבות כאן ישבתי איתו לשחק במשחק של קומפדיה "בעלי חיים וסביבתם" והיה ממש נחמד. כמובן שחלקים של שאלות לא עניינו אותו במיוחד אבל הוא הקשיב לשמות של החיות וחזר אחריהם (הוא מאוד אוהב חיות, יודע את כל החיות, קלינאית תקשורת החדשה שלנו כמעט נפלה מהכסא כאשר הצעתי לו עוגיה בצורת ינשוף והמתוק שלי אמר "ינשוף") וכמובן שהוא מאוד התלהב מהחלק של השירים, צחק ורקד וכל פעם דרש עוד הפעם. ואפילו בסוף אמר "שיר חווה" (התכוון לדוד משה הייתה חווה) גם בחלק של צביעה הוא מאוד נהנה ללחוץ על כפתורים וכל פעם דרש עוד ציור.

למעלה