בעיה עם הגרושה

שלי 9

New member
למה שהיא תסתום את הפה?

איזו מין עיצה זו? זכותה להביע את דעתה בתור בת זוג ,חברה לחיים של בן זוגה ,אף אחד לא בא להגיד שהיא צריכה להיכנס בינהם וממש להתערב..אבל להביע את דעתה מולו ולתת לו עיצות, למה לא בעצם??

בטח לא מתערבת

מחממת אותו במיטה ולא רק מול גרושתו. כל הבעת דיעה זו התערבות שאינה במקומה. בטח...למה לא בעצם שתתערב.. שתציע את המיטה שלה.

אימה-ל'ה

פ'חדת אותי ספא... יו מיכלינק'ה.. למה ככה הנרווזים שלך משתוללים במקלדת??? כולה היא הזדיינה, בגדה , מחחמת להוא ת'ביצה ולהוא ת'מיטה... מה יש? תני לה להשתרלל... מותר לילדה ... היא עברה את גיל המעבר :}}} תרגיעי בובע...

../images/Emo12.gif

יענו...סתבי
אשכרה אמרת לה לסתוב
לא יכולת ללכת על... תבלמי? תבלעי לשון? תנשכי שפתונים? ג'יזסססססססססססססס

תנשכי את השפתיים

היה יותר מידי רך..למה שהתכוונתי... בכל לשון של בקשה...אם היא רוצה לשמור על בן זוגה..בסוף מרוב עיצס...היא תמצא עצמה בחוץץץץץץ רגע..אני בוטה? למה לא התכוונתי...

einavush6

New member
הנעזבת? המסכנה? אוי אוי אוי אוי...

לידיעתך הבוגדנית, החסרת רגישות, היוצאת בלילות כשהילדה שלה חולה ומשאירה אותה עם אביה, שהיא מבלה במכוניתו ועוד משקרת לו. לא תמיד האישה טלית שכולה תכלת לידיעתך ולהשכלתך, ולשמחתך הרבה אין לך ניסיון בנושא. מאחלת לך שגם לא תדעי מצרות כאלה מכל הלב.

תלתלית3

New member
אם את המאהבת

שבגללה היא הוא התגרש ממה אז כעסה מובן כלפיך. בכל מקרה הילדה לא אשמה וחבל שגרושים/גרושות משתמשים בילדיהם נגד האקסים.

ערסlight

New member
מין הפח אל הפחת

הבנאדם [נגיד] חי עם מכשפה. אז הוא סובל סובל סובל... ובסוף קם ומתגרש. מוצא לעצמו אשה חדשה, צעירה ונחמדה [מה יש? לא מגיע לו?]. ואז... גם השניה נהיית מכשפה. ושתי המכשפות עכשיו מתכסחות מעל הראש שלו. חרא של חיים.

למעלה