איפה אתם אני בעבודה, יום חמישי, סוגרים שבוע אני לא יכולה לספר לכם מה עשיתי אתמול בלילה..... קאסי - מתי את פותחת שרשור "מה היה לנו טוב השבוע" אני פשוט צריכה לכתוב כמו כל שבוע: "היה לי 1 סקס טוב" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה כייף סופ"ש! הבת חזרה מפולין, שקט לי בלב עכשיו. יש לנו שוק ביישוב היום, אוהבת ללכת לשם הזדמנות לפגוש את כל המכרים ולקנות שטויות, הולכת עם הבת. יום בנות כזה. עוד מעט עפה לעבודה. יום כייפי לכולם.
הנה רשימת השלל: חזיות סקסיות 10 שקלים (סה"כ 30), תחתונים סקסיים 5 (סה"כ 15) שקלים לי ולבת. צנצנות קטנות לריבה תוצרת בית כל זוג ב 10 שקלים, זה כי תמיד כשמכינה ריבה מתקבלת כמות ענקית אז מחלקת לחברות שלי, ולחברות של בעלי מהעבודה. (סה"כ 20) גופיה סקסית מתחרה לבנה לבת 30 ש"ח. תליון דולפינים לבת 5 צמיד פרווה לבת 1 הפעם עברנו את ה 100
האמת אני פשוט חייבת לשתף אותכם בשמחה שלי!! הרי סיפרתי לכם שהיו לי בעיות ותמיד כאב לי אחרי סקס וזה מאוד הגביל אותנו והתחלתי לשים משחה לפני שבועיים- זה טיפול לחודשיים.. ו...אתמול שכבנו ולא כאב לי בכלל!!! כבר שנתיים שתמיד כאב לי..איזה אושר זה עכשיו!!!!!!!! מעכשיו תצפו ליותר מ "סקס 1 טוב השבוע" אצלי