בוקר טוב.....

../images/Emo66.gif בוקר טוב.....

איפה אתם אני בעבודה, יום חמישי, סוגרים שבוע אני לא יכולה לספר לכם מה עשיתי אתמול בלילה..... קאסי - מתי את פותחת שרשור "מה היה לנו טוב השבוע" אני פשוט צריכה לכתוב כמו כל שבוע: "היה לי 1 סקס טוב" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

s h i r k u s h

New member
../images/Emo6.gif

חחחחח כמובן שבדיוק שפתחתי את ההודעה שלך, אבא שלי היה צריך לעבור, אז יש לנו אבא בשוק למטה
אז... בוקר טוב לכולנו
עוד מעט טסה לעבודה, מקווה היום לסיים מוקדם, לא ישנתי משהו בלילה- היה לי חם היה לי קר, ג'סי החליט לשגע אותי- מה שתרצו קרה בלילה
שיהיה לכולנו יום מקסים

maybesure

New member
בוקר נפלא

איזה כייף סופ"ש! הבת חזרה מפולין, שקט לי בלב עכשיו. יש לנו שוק ביישוב היום, אוהבת ללכת לשם הזדמנות לפגוש את כל המכרים ולקנות שטויות, הולכת עם הבת. יום בנות כזה. עוד מעט עפה לעבודה. יום כייפי לכולם.

ShirShir

New member
איזה כיף, יום בנות../images/Emo70.gif אפשר גם../images/Emo35.gif../images/Emo3.gif

g u r a

New member
איזה אושר../images/Emo140.gif

"כמה טוב שבאת הביתה" תספרי לנו בערב מה העלית בחכתך
.. תבלו בנעימים.

maybesure

New member
ל י ע ל

הנה רשימת השלל: חזיות סקסיות 10 שקלים (סה"כ 30), תחתונים סקסיים 5 (סה"כ 15) שקלים לי ולבת. צנצנות קטנות לריבה תוצרת בית כל זוג ב 10 שקלים, זה כי תמיד כשמכינה ריבה מתקבלת כמות ענקית אז מחלקת לחברות שלי, ולחברות של בעלי מהעבודה. (סה"כ 20) גופיה סקסית מתחרה לבנה לבת 30 ש"ח. תליון דולפינים לבת 5 צמיד פרווה לבת 1 הפעם עברנו את ה 100

g u r a

New member
תתחדשו לכם

איזה כיף לקנות "מלא דברים" במעט כסף.... אני הייתי בים שלישי בשוק לוד ועם כל כך מעט כסף- קניתי לילדים המון בגדים..כמעט לכל העונה!

ShirShir

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוף../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

באדי, שיהיו לכם עוד הרבה לילות כאלה!!!
כן ירבו!!

g u r a

New member
../images/Emo20.gifבוקר טוב../images/Emo20.gif

חזרנו מהפסיכולוג..ממליץ על טיפול משפחתי! והיום- שכחתי לשלוח ביצה+תפ"א לסדר בגן. איזו אמא גרועה אני
(לגור יש מחר..ואני החלטתי שגם לה...) שיהיה לכולנו יום נהדר.

../images/Emo39.gifבוקר אור

ואצלי הכל אותו דבר בעלי בשלו, ואני החלטתי לא לוותר. לכולם סופ"ש נפלא, ושיסתדר לי מהר.

g u r a

New member
בהצלחה../images/Emo140.gif

באמת מקווה בשבילך שיסתדר לך.. אל תרימי ידיים!!!

Tully Is Here

New member
איזה נוסטלגיה העלת בי....

פעם גם אני הייתי צועדת לבית הספר בחולצה לבנה עם ביצה, חסה ותפוח אדמה לחג...

../images/Emo12.gif יוווו.....טוב שהזכרתם לי.....

שכחתי שאני צריכה להכין למחר ביצה תפוח אדמה חסה הגדה כפול 2 אתם גדולות !!!!!!!!!

ShirShir

New member
הכל מאהבה../images/Emo23.gifושליאור יקנא../images/Emo8.gif

או יצטרף

Miss פטל

New member
באדי, אני שוב איתך!!../images/Emo111.gif

חחח..
האמת אני פשוט חייבת לשתף אותכם בשמחה שלי!! הרי סיפרתי לכם שהיו לי בעיות ותמיד כאב לי אחרי סקס וזה מאוד הגביל אותנו והתחלתי לשים משחה לפני שבועיים- זה טיפול לחודשיים.. ו...אתמול שכבנו ולא כאב לי בכלל!!! כבר שנתיים שתמיד כאב לי..איזה אושר זה עכשיו!!!!!!!! מעכשיו תצפו ליותר מ "סקס 1 טוב השבוע" אצלי

למעלה