אשת השבוע

אריה31

Member
מנהל
עוד שאלות להילוש החמודה

תמיד היית גבוהה?
מהן שלוש התכונות הכי טובות שלך בעינייך?
מהן שלוש התכונות הפחות טובות שלך בעינייך?
מה היתה דעתך על אפרת בתקופה של האלבום הראשון?
את הולכת להופעה במוצ"ש?
מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה?
סיפרת לי פעם כשהיית יוצר צעירה היית ביישנית, במה זה בא לידי ביטוי?
האם את חושבת שאת עדיין קצת ביישנית?

Mrs Brightside

New member
יאי!

תמיד היית גבוהה? כן
מהן שלוש התכונות הכי טובות שלך בעינייך? אממ..חברותית,סובלנית,נדיבה מהן שלוש התכונות הפחות טובות שלך בעינייך? רגשנית,עקשנית,ועצלנית מה היתה דעתך על אפרת בתקופה של האלבום הראשון? האמת שלא הכרתי אותה כ"כ דאז..אז לא יודעת. את הולכת להופעה במוצ"ש? לא
מה הערוץ האהוב עלייך בטלוויזיה? MTV HITS סיפרת לי פעם כשהיית יוצר צעירה היית ביישנית, במה זה בא לידי ביטוי? היה לי קשה להפתח בפני אנשים. האם את חושבת שאת עדיין קצת ביישנית? קצת ? כן

אריה31

Member
מנהל
כאילו יותר מקצת או קצת?

מסכים לגבי שלוש התכונות הטובות
מסכים רק לגבי שתיים מהתכונות הפחות טובות

אריה31

Member
מנהל
את רגשנית וזה לא כזה רע בעיני

אבל את לא עקשנית בעיני בכלל!

ady18

Well-known member
עוד שאלות

אני זוכרת שלמדת גיטרה איך מתקדם כיום או שוותרת לגמרי? תוכנית הטלוויזה המועדפת עליך? את יודעת לנגן בעוד כלי נגינה ומה היית רוצה? מה מושך אותך במיוחד לעבוד באיזה תחום בתקשורת? מה התוכניות שלך לחג חנוכה הקרוב? איזה סופגניה אוהבת?ואיזה לביבה אהובה עליך במיוחד? ולאן את במיוחד אוהבת לצאת לבלות?

Mrs Brightside

New member
:)

אני זוכרת שלמדת גיטרה איך מתקדם כיום או שוותרת לגמרי?יפה שזכרת:)..אממ הפסקתי באמצע כצפוי. אולי אני עוד אחזור לזה... תוכנית הטלוויזה המועדפת עליך?האנטומיה של גריי את יודעת לנגן בעוד כלי נגינה ומה היית רוצה?לא יודעת
..הייתי רוצה לדעת לנגן בגיטרה! מה מושך אותך במיוחד לעבוד באיזה תחום בתקשורת? אני נורא אוהבת סרטים,טלוויזיה..קולנוע..את כל מה שמתקשר לתחום מה התוכניות שלך לחג חנוכה הקרוב? מחר יש ברית, בערב חוגגים לחברה טובה יומלדת. וביום ראשון הופעה של אמיר דדון. איזה סופגניה אוהבת?ואיזה לביבה אהובה עליך במיוחד? סופגניה רגילה, לא אוהבת לביבות, הן עושות לי בחילה. ולאן את במיוחד אוהבת לצאת לבלות?אני ממש אוהבת לראות סרטים..אבל גם להיות בהופעות כמובן:) אחלה שאלות!

למעלה