אשת השבוע

אריה31

Member
מנהל
../images/Emo66.gif אשת השבוע ../images/Emo66.gif

והשבוע זו Mrs Brightside הלא היא הילה
אז יאללה להפציץ אותה בשאלות

אריה31

Member
מנהל
שאלות

מתי הלכת לישון ומתי התעוררת?
ממתי נהפכו לך הימים ואיך זה קרה?
בד"כ את לא טיפוס של לילה, נכון?
האם היה לך חבר חוץ מלירן? ואם כן, כמה וכמה זמן?
האם את מבשלת לפעמים? אם כן, אז מה?
מה השוקולד האהוב עלייך?
איפה אחיך משרת עכשיו?
האם את מרוצה מהתוצאות של המאסטרשף אתמול?
בעד מי את בגמר?
איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים?

Mrs Brightside

New member
להלהלהלה

מתי הלכת לישון ומתי התעוררת? אני לא זוכרת מתי..בערך ב3 בבוקר. אבל זה לא אומר שנרדמתי
. התעוררתי מאוחר מדי, זה מידע חסוי
ממתי נהפכו לך הימים ואיך זה קרה? משבוע שעבר, והלוואי שידעתי למה
בד"כ את לא טיפוס של לילה, נכון? להפך, אני ממש ממש כן האם היה לך חבר חוץ מלירן? ואם כן, כמה וכמה זמן? לא היה, ואתה יודע את זה
האם את מבשלת לפעמים? אם כן, אז מה? לא מבשלת
מה השוקולד האהוב עלייך? שוקולד רגיל:) איפה אחיך משרת עכשיו? וואו אממ שכחתי, איפשהו בצפון
האם את מרוצה מהתוצאות של המאסטרשף אתמול? לפי תאריך ההודעה אתה מדבר על הגמר(?)..אז לא..ממש לא. הייתי בעד אלקנה! בעד מי את בגמר?תסתכל למעלה
| איפה את רואה את עצמך בעוד 5 שנים? אממ..בע"ה אחרי תואר ראשון בתקשורת
הודגש באמצעות מדגישומטיק

אריה31

Member
מנהל
אבל תמיד חשוב לך ללכת לישון מוקדם!

תואר ראשון בתקשורת? זו השאיפה היחידה שלך ב-5 השנים הבאות?!

ady18

Well-known member
שאלות

מאכל אהוב- ממתק אהוב- תוספת פיצה אהובה- טעם גלידה אהוב בית קפה\מסעדה אהובה עליך? חווית ילדות שזכורה לך במיוחד- אירוע שהשפיע עליך במיוחד- מתנה שאהבת במיוחד- טיול שעשית לאחרונה- מקום אחרון שהיית ונהנת- מאיפה האהבה הגדולה הזאת למוזיקה ממה זה התחיל? דיסק אחרון חוץ מאפרת שקנית וממליצה- הופעה אחרונה שהיית וממליצה- האם בגלל שאת מאוד מחוברת למוסיקה , חוץ מהנאה שלך בסרט את גם אוהבת פסקולים של הסרטים או שלא בהכרח? סרט הכי אהוב עליך ישראלי\בינ"ל ודיסני?

Mrs Brightside

New member
טרילילי

מאכל אהוב-פיצה ממתק אהוב-עוגיות לוטוס תוספת פיצה אהובה- יאמי!..תירס טעם גלידה אהוב ריבת חלב בית קפה\מסעדה אהובה עליך?קופי בין
חווית ילדות שזכורה לך במיוחד-הטביעה שלי בפארק מים (נחשונית). אירוע שהשפיע עליך במיוחד-המוות של אבא שלי .. מתנה שאהבת במיוחד-דיסק שחברה שלי הכינה לי טיול שעשית לאחרונה-אממ..הייתי בספטמבר בארה"ב, היה כ"כ כייף
מקום אחרון שהיית ונהנת-סינמה סיטי
מאיפה האהבה הגדולה הזאת למוזיקה ממה זה התחיל? אממ אני מניחה שזה מהבית, ההורים אוהבים מוזיקה. תמיד בשישי אמא הייתה שמה דיסק או רדיו בקולי קולות. דיסק אחרון חוץ מאפרת שקנית וממליצה- הראשון של אסף אבידן, האמת שעוד לא יצא לי להתחבר אליו, אז לא יודעת אם אני ממליצה
הופעה אחרונה שהיית וממליצה- לינקין פארק!
האם בגלל שאת מאוד מחוברת למוסיקה , חוץ מהנאה שלך בסרט את גם אוהבת פסקולים של הסרטים או שלא בהכרח? מאוד אוהבת, וגם יצא לי להוריד/לקנות מלא פסקולים, מאוד אוהבת
סרט הכי אהוב עליך ישראלי\בינ"ל ודיסני? ישראלי: הקיץ של אביה בינ"ל: טרילוגיית שר הטבעות דיסני: מלך האריות הודגש באמצעות מדגישומטיק

אריה31

Member
מנהל
סינמה סיטי ברמה"ש או בראשון?

את מוכנה לפרט יותר על הטביעה?

Mrs Brightside

New member
רמה"ש כמובן..

הייתי עם אבא שלי בפארק נחשונית שהייתי בת 4. הוא היה עם מכנסי ג'ינס קצרים, עלינו על אחת המגלשות, אני ישבתי מלפניו. התחלנו להתגלש..והתנתקתי ממנו ו"עפתי" היישר למים.

bali

New member
מנהל
../images/Emo7.gif מלך האריות ../images/Emo23.gif

אתמול ראיתי את הסרט כי האחיינית ביקשה, ולעזאזל, כמה בכיתי. סרט שכמה שהוא יעני לילדים יש בו הרבה עצב... מאד נגע לי במקום של לאבד אבא בגיל יחסית צעיר, ולהילחם כדי לשרוד ולהמשיך בגלגל החיים.

rechan

New member
עד מחר אני אחשוב על שאלות טובות. בינתיים אני

חושב על המיטה...

עומר XD

New member
הוא לא כועס, הוא מרושע ../images/Emo6.gif

תראה את ההבדלים
= כועס
- מרושע

למעלה