אנשים- שאלה!

שירלי317

New member
../images/Emo66.gifאנשים- שאלה!

אני מתכננת אולי להתחרות קצת השנה בדרסז' רמה א' ויש לי שאלה, בקשר לדרוגים בכללי בתחרויות.. כי לא הבנתי מה זה בדיוק אומר תחרות דרוג... בדרסז' ובקפיצות... ניסיתי לקרוא קצת באתר של ההתאחדות אבל לא הבנתי כלום... ומבחינת לעבור ברמות מא' לב' .... מתי אפשר? כי הבנתי שחייבים להתחרות בא' ורק אז לעלות לב' ורק אז לג' וכן הלאה... אשמח אם תעזרו לי... יום נעים וסוף שבוע רגוע
גיאצ, זוכר את התמונה? ד''ש לכולם בכנות...

שירלי317

New member
דרך אגב..

למישהו מכנות יש מושג אם החולצה של הקורס שלי במשרד אצל ג'יין???

aloniguy

New member
../images/Emo6.gif

בטח שאני זוכר.... ואני ראיתי חולצות של הקורס במשרד.... להגיד לג'ין שאת רוצה חולצה או משהו?

שירלי317

New member
כן, אם אתה יכול...

אני אשמח.. פשוט לא קיבלתי אותה עדיין... וגם הציונים שלי של המבחנים והכל גם לא הגיעו אלי בכלל... חוצפה קצת... אולי אני אקפוץ מתישהו בעוד שבועיים בערך.. אני כבר אדבר איתך... מה ככה? מה שלום כולם? יש סיכוי שאתה משיג תמונה של הסייחה (כריסטינה או איך שלא קראתם לה בסוף..) ושולח לי?... ושל טימטומי!!!!! מה איתו בכלל?

Blue Eyessss

New member
אוקיי זה העינין../images/Emo47.gif

אני אתייחס עכשיו רק לרמה א' וב' כדי לא לסבך אוקיי? את מתחרה בא'...בא' יש 4 מבחנים א'1 א'2 א'3 א'4 שהולך לפי דרגת קושי...א'1 הכי קל א'2 גם קל אבל קצת פחות וא'3 וא'4 נחשב הקשים ובכל תחרות זה הולך במקבילים...או א'1 וא'3 או א'2 וא'4 כדי לעלות מרמה א' לרמה ב' צריך להשיג מעל חמש נק'. איך משיגים נקודה? עוברים את השישים אחוז,עכשיו יש קטע שאם עוברים רנאה לי מעל 65 אז מקבלים שתי נקודות או משו כזה אבל ממש אל תתפסי אותי במילה כי אני עדיין לא סגורה על זה.... מחמש נק' את רשאית לעלות לב'...ובאיזשהו שלב שיש לך יותר מדי נקודות אז אתה כבר חייב לעלות לב'.שהתמכונת של התחרויות בב' זה על אותו עקרון עם הארבעה מבחנים. וזהו בערך ככה זה הולך בדרסז' אין לי מושגגג איך זה הולך בקפיצות... אה ומה ששכחתי להגיד שרק המבחנים הקשים זה דירוגים לאליפויות... בקלים אפשר רק להשיג עוד נקודות לעליית רמה אבל לא לדירוג

צודקת.....

60 אחוז- נקודה אחת. 65 אחוז- שתי נקודות. מעל 70 אחוז- שלוש נקודות ובזה זה נגמר (אין 4 נק') נקודות דירוג מ-א' ל-ב', כמו שאמרת 5 זכות וב-12 נקודות חובה! מ-ב' ל-ג' (אם את באמת צריכה{לא נטע, שירלי}), 8 זכות וב-16 נקודות חובה. יש עוד סיבוך ש-50 אחוז מהנקודות צריכות להתקבל מהמבחנים הקשים (3,4). אהה והדירוגים תמיד הולכים לפי צמד (סוס ורוכב). ואם רוצים לעלות רמה לפני שיש את כל הנקודות, מתאמים עם ההתאחדות "מבחן מעבר"- בעיקרון מבחן קשה של הרמה אליה את רוצה לעלות וצריך לקבל מעל 60% (אם אני לא טועה)

שירלי317

New member
../images/Emo51.gif

תודה רבה לשתיכן! הבנתי פחות או יותר.. מקווה שיצא לי להתחרות בכלל העונה... שבת שלום!

למעלה