יעל מזל טוב../images/Emo65.gif

את לא כזאת זקנה! זה שכולם פה בני 15 לא אומר.. יומולדת שמח! ויש לך סבבה של תאריך.. חוחיש, גם לי יש היום :]

|קבר| איזה זקיינה!

ב"ה
יאאאא! יש לי דה-ז'ה-וו! אה, אולי בגלל שכבר כתבתי חפירות ארכיאולוגיות ב414? אז בגלל שאני חסה על אצבעותיך הישישות: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=414&msgid=98943540 ושאני קוראת את ההודעה הזאת אני רואה שלא איחלתי את המתבקש: כן תזללי עוגות עד שיתפקעו מכנסיך, שתקבלי מתנות שימלאו כיסיך. ושרק לטובה יתמלאו כל משאלותיך. [הו יגונה של שביעיסטית אומללה שהייתה בהשלמות של פסרות כל היום] אוהבת אותך ככה

רונילי92

New member
מזל טובבב@!!!!../images/Emo108.gif../images/Emo19.gif

אז יעל!
שיהיה לך ת'יומודת הכי מוצלח ושמח בעולם
את מנהלת מדהימה וכיף שיש אותך פה.. (מה היינו עושים בלי החוקים שלך....) תמשיכי איך שאת, כי ככה הכי טוב שכל משאלות ליבך יתגשמו לטובה תמיד (קיטשי.. אבל ניחא
) ו... זהו =] אם את רוצה עוד ברכות רק תבקשי
אוהבת המון המון, רונילי =]=]

DearPrudence

New member
מזל טוב!../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif

את באמת ממש מקסימה וחכמה
, עד 120 והרבה יותר, והמון אושר:).

מה יא

New member
מזלללטובבב../images/Emo65.gif../images/Emo96.gif

אני לא בדיוק מכירה אותך אבל אני רואה אותך כותבת בהרבה פורומים ואני רואה את החוכמה בהודעות שלך... ואיך בכל הפורומים שאת מנהלת הכל מסודר
בקיצור, אני יכולה לראות שאת בנאדם מעניין ונחמד גם בלי ממש להכיר אותך. חוץ מזה את ממשגב
אז שתהיה לך אחלה יומולדת, ובהצלחה בכל מה שתבחרי לעשות

Jemma7

New member
מזל"ט../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo151.gif

אושר, עושר, בריאות ויושר ועוד שלל ברכות קיצ'יות וחסרות משמעות
ד"א, השם האמיתי שלך הוא יעל או ויקי?

YaEloNeT

New member
יעלאמא!!!!!!!!!!!11 ../images/Emo204.gif../images/Emo23.gif

יפתי, אני כ-כ-ה אוהבת אותך. תמסרי לאמא שלך תודה ענקית ממני על שהשריצה אותך לאוויר העולם. [כוסאמק. אני עוד זוכרת שהיית בת 15 ומשהו >< אח.. הימים ההם ~פרץ נוסטלגיה~] |דמעהשלבתגאה|.

Lord VoIdemort

New member
יעל! סבתא שלי! D:

מזל טוב, עד 130 שנה (את ה120 כבר עברת, לא?). שתזכי להגיע עד לשמים, כמו עץ, או במקרה שלך עם הגיל, עץ זית. תהני בבית אבות, או לכל מקום אחר שלא תגיעי אליו (גם קבר נחשב, את יודעת). מהגור האהוב עלייך, נעים D:

black robe

New member
מזל טוב!!../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif../images/Emo63.gif

מזל טוב ועד 120 ומי ייתן שתמשיכי לנהל את פורמינו היקר לעד!! |מלכה|
(אל תתפלאו אם אני אביא החודש קדחת, יש לי טונות של מבחנים ושיעורים, אני בקושי מצליחה לנשום שלא לדבר על להיות בפורום
) אז סליחה מראש! מהל"מ לקדחת....

Guid

New member
וואי! איזה איחור... ^^``

מצטער יעל... אז- שיהיה מזל טוב, ועד מאה כעשרים! ושתצליחי בכל מה שתרצי לעשות! ו... תמשיכי עם התשובות הקוטלות שלך, זה מצחיק... XD

למעלה