זה בסדר יעל, אני יודעת מה עשית בקיץ האחרון

עשית ממני בובת וודו, ובל"ג בעומר שלחת את תמונתי לאש ואמרת: יוהווווווווו!

ZoHaRoT

New member
מזל טוב!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo20.gif../images/Emo77.gif

Happy Birthday!

Only 19? So many paths still ahead, I'm sure you'll do the right choice. Hope you'll have a very happy birthday. (-: p.s. sorry for the English, it's good practice for book seven.​

OhpR

New member
מזל טוב!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo49.gif../images/Emo141.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif

OhpR

New member
../images/Emo6.gif תודה לך!!!!!!!! ../images/Emo9.gif

יוווו... איך אני אוהבת שמחמיאים לי...!!!

דברי האדם השפוי...../images/Emo11.gif

אז ככה... אמרתי בעבר ואומר זאת שוב, את אחת מהמנהלות היותר טובות שיצא לי להכיר על גבי האינטרנט בכלל, ובתפוז בפרט. אני בניגוד לידיד המלומד אבי, דווקא מעדיף לקרוא לך ויקי יותר מיעל, כיוון שאני מחבב אותך מאד, השימוש בשם החיבה רק מראה זאת טוב יותר, לדעתי. ובאותה הזדמנות אומר משהו לכל מי שחושב כאן שאת שונאת אותו או משהו כזה... ויקי לא שונאת כאן איש, אם היא ירדה עליכם והעירה לכם מלא פעמים, זה דווקא בעיני מראה על אכפתיות מאותו אדם. כי אחרת אין לה בעיה להעיף את אותו אחד ולחסום אותו. זה אפילו כיף לפעמים.
אז... מזל טוב ויקוש, ועד מאה ועשרים ועוד חמש למס הכנסה. (כך אבא שלי היה נוהג לברך אותנו) ותודה שסבלת אותי ואת שגעונותי הרבות, ואת כל השעשועונים שלי למיניהם. ובהצלחה במייפל סטורי.
וזה הזמן להפציץ איקוניים של יום-הולדת:
(זהו לא יותר מידי יין, כדי שתוכלי לנסוע בשלום הביתה
)
וביקצור... מזל טוב !

ToryMaster

New member
בלי יין בכלל, תודה ../images/Emo3.gif

ויקי זה לא שם חיבה גם, אתה סתם דובי :p

אולי לא במקור

אבל כשאני קורא לך ויקי, אני מתכוון לכך כמו שם חיבה, אף אם זה לא שם חיבה. וכן, אני דובי, אבל דובי אכפת לי.

Gummy Bears

New member
מזל טוב המונים!D:

אני אומנם לא וותיקה בפורום כמו הרבה אנשים שכאן (אני פה בערך מנובמבר הזה), אז אין לי איתך הכרות עמוקה של חברות נפש (וחבל, אנשים פה מתארים אותך כאדם הכי מדהים שהם אי-פעם זכו להכיר), אבל זה לא אמור למנוע ממני לאחל לך שלל ברכות לבביות בתור צד ביחסי מנהל-נתין.D:
זהירות, קיטש לפניך!
המוןהמון מזל טוב, מי ייתן (אלוהים, מה זה "מי"?) ותהיי בריאה, מאושרת ושמחה בחלקך תמיד.D: תמשיכו (אוה, הברכה הפכה להיות ציבורית?) לנהל את הפורום ביד חזקה, בזרועה נטויה, בעכבר משרשר ובסמיילי
. בחיי שאני לא יודעת איך היה פה בלעדייך (מבולגן, ריק ומדכא). |סוף נוהל קיטש|

יעל!!!!

מזל טוב!!!!!! יאא בהצלחה בהכל ואממ אוהבת מלא!!
אחלה ניהול של הפורום!!

למעלה