toxicatedheart

New member
../images/Emo129.gif איף איזה אורך...

1. מהו שמך?אמנון דוד פרץ.
2. תאריך לידה: 02/11/87
3. מקום מגורים: בארות יצחק
.
7. כמה אחים/אחיות? שני אחים ושתי אחיות.
9. צבע עיניים?חום.
10. צבע שיער?שחור.
11. משקל:
12. גובה:
השחטה עצמית
1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?אחד. של עקרב בעקב.
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?נמ.היו.
3. התנסת בעבר בסמים? איזה?חלילה.
4. אתה מסטול ברגע זה?
7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?כן.עזבו...
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?קופסה ביום.
פרטים אינטימיים
1. העדפה מינית:בי.
7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה.תמיד יציבה.
. עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
נחייה את הרגע?
1. מה מתנגן עכשיו?Revelution-Nikka
2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אפחד.
3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?רק הiTunes
4. מה הספקת כבר לעשות היום?להתעורר. בחמש אחרי הצהריים.><
5. מה עוד תספיק לעשות היום?בטח לנהוג...
6. ישנת טוב אתמול?
7. תישן טוב הלילה?משום מה לא נראה לי.
כמה שאלות כלליות
1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית.
2. עונה אהובה של השנה: חורף
3. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:כשחושבים שאני חייב להם משהו.
4. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:אהבה?
5. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בלונדון.
מתי בפעם האחרונה..
יצאת מהבית?אתמול בערב
אכלת?אצל הדס אתמול
התנשקת?
התאהבת?
נשבר לך הלב? איף שקט כבר!
צחקת?אממ עם שחף בנסיעה.
בכית?אני לא בוכה.
אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?פף
חיבקת מישהו/י?היום בבוקר.
עישנת?לפני שהלכתי לישון.
שתית משקה אלכוהולי?ביום חמישי.
השתכרת?
שכבת עם מישהו/י?טחחחח שאלון מצחיק זה.
היית במועדון?בחמישי.
לבשת חצאית?
קנית בגד?איף.
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
הקדישו לך שיר?וואי לא זוכר.
שיפרו לך את המצברוח?כל יוםץ
מי הבן האדם האחרון ש..
ראית?שחף
חשבת עליו?עליו.
התקשרת אליו?דניאל.
התקשר אלייך?דניאל.
פגע בך?ליגל.
שימח אותך?שחף.
היום:
באיזו שעה התעוררת?ב17:00
מה/מי העיר אותך?אני את עצמי.
מה היה הדבר הראשון שאמרת?"כוסעמק אני רעב"
מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הילדים שצעקו לי מתחת לחלון
מה היה השיר הראשון ששמעת?Wake Up-Gwen Stefani
מה אכלת?עדיין לא אכלתי
מיקום כרגע: מול המחשב.
איזה כיתה את:י"ג
בדיחה שגרמה לך לצחוק:
הבנאדם הכי יפה שראית:
את חושבת שאת יפה?
את חושבת שאת צבועה?נמ. אני מאמין שכן.
את חושבת שאת קנאית?
את חושבת שאת קרצייה?
את חושבת שאת עקשנית?
את אוהבת את עצמך?פף.
בזבזנית או חסכנית?בזבזן
בנאדם ש:
שונא/ת:הם יודעים נראה לי וזה מספיק.
אוהב/ת:נמ. רשימה ארוכה מידיי.
מתגעגע/ת אליו:כנ"ל.
חסר לך:לוידע.
עושה לך טוב להיות איתו:שחף,אליאור, בן, איף זה רק ממשיך...
הכי מצחיק:אוהד.
הכי דפוק:אוהד? סתם...
הכי מוזר:דניאל.
הכי

toxicatedheart

New member
../images/Emo129.gif סיימתי../images/Emo13.gif

הכי כיף לדבר איתו:שחף.
יש לך פלאפון?כן
למי אתה מתקשר הכי הרבה?שחף.
איזה צלצול יש לך?לא זוכר.
איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?הר וירח.
ושומר מסך?אין.
את רוצה להיות זמרת?
את רוצה להיות שחקנית?
אמרו לך פעם שאוהבים אותך?לא ששמעתי.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?רק כשאני מתכוון אני אומר.
איפה את רוצה פירסינג?איפה לא?
מה השיר ש...
מזכיר לך בן זוג לשעבר:
מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:
מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי:ימים של שקט.
מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
מזכיר לך את הילדות:שירי greatfulldead למיניהם
גורם לך לבכות:אמרתי שאני לא בוכה...
גורם לך לצחוק:שיק שיק שוק.
גורם לך לרצות לרקוד:מוזיקת שרמוטות.
מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: ><
הופך אותך למאוד ישנוני:שירים שקטים.
שהיית רוצה לכתוב אותו:יש הרבה.
שממלא אותך באושר צרוף:אין כזה.
שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:Nobody's Wife-Anouk
שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:When Angels Deserve To Die-System Of A Down
שמסכם את שנות הנעורים שלך:שירי בריטני למיניהם.
ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אביב גפן והיהודים.
שאתה אוהב להתעורר לצליליו:בדרך כלל של נינט.
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:וואי יש הרבה...גאד אני זקן.
שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:וואי שחף הכיר לי חצי מהשירים שאני מכיר היום.
שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:The End Of The World-Ritta Skiter
שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
2) אם כן, כמה זמן?פף.
3) ניסיתם להתחיל איתו?
4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
5) התנשקתם איתו?
6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שקר.
9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?פף.
10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?תיסכלתם אותי. >< הודגש באמצעות מדגישומטיק

probably

New member
אתה מבין שהבדידות שלך נשארת מבפנים.

1. מהו שמך? ינאי. 2. תאריך לידה: 11.10.92 3. מקום מגורים: ת"א. 7. כמה אחים/אחיות? 2. 9. צבע עיניים? חומות בהירות. 10. צבע שיער? חום בהיר. 11. משקל: אה?! 12. גובה: 1.65-66 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? אוזניים בלבד! 4. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? לא. 4. אתה מסטול ברגע זה? לא. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? כמעט. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? לא. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: בנים וקצת בנות. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מערכת יחסים. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? כן. נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? חורף- עברי לידר. 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ו-iTunes. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? כלום. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לא יודע בטח לדבר בטלפון עם המישהו שלי. 6. ישנת טוב אתמול? ממש לא! 7. תישן טוב הלילה? לא נראה לי. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כן. כי הייתה לי שיחה חשובה. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? יחיד. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם. 3. עונה אהובה של השנה: אביב. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: זיוף. ודו פרצופיות. וסתם אנשים נאצים-מעצבנים. ^^. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: לא אומר את זה פה. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לונדון. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? לפני הרבה זמן. בחיי שאני חושב שלפני איזה 3 ימים. אכלת? לפני 20 שעות בערך. התנשקת? המון זמן. התאהבת? מעולם לא קרה. נשבר לך הלב? מעולם לא קרה. צחקת? לפני כמה דקות. בכית? לפני כמה דק'. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? אמא. אתמול. חיבקת מישהו/י? אמא! אתמול! עישנת? לא. שתית משקה אלכוהולי? אתמול. השתכרת? מעולם. אני לא רוצה. שכבת עם מישהו/י? לעולם. ומעולם. היית במועדון? לפני המון זמן, מועדונים זה ממש לא בילוי שיק. לבשת חצאית? מעולם. קנית בגד? גם לפני די הרבה זמן. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אתמול. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? אתמול. אני באמת אוהב אותך. וחבל שהגעתי למסקנה הזאת יותר מידי מאוחר. הקדישו לך שיר? לפני הרבה זמן. שיפרו לך את המצברוח? אתמול. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אחותי. חשבת עליו? המישהו שלי. התקשרת אליו? לידיד. התקשר אלייך? ידיד. פגע בך? אמא. ואני. שימח אותך? אבא ואחותי. היום: באיזו שעה התעוררת? 5 וחצי בצהריים. מה/מי העיר אותך? אני את עצמי. מה היה הדבר הראשון שאמרת? פאק, אמא הולכת לכעוס טיל. מה היה הדבר הראשון ששמעת? footloose- kenny loggins מה היה השיר הראשון ששמעת? כנ"ל. מה אכלת? עוד לא אכלתי. מיקום כרגע: מחשב. איפה בדיוק אני יכול להיות???? בתחת שלי? איזה כיתה את: ט'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לא זוכר. הכל גורם לי לצחוק. הבנאדם הכי יפה שראית: המישהו שלי! אתה חושב שאתה יפה? לא. אתה חושב שאתה צבוע? לא. אתה חושב שאתה קנאי? לא. אתה חושב שאתה קרצייה? לא. אתה חושב שאתה עקשן? כן. אתה אוהב את עצמך? חלקית. בזבזנית או חסכנית? בזבזן. בנאדם ש: שונא/ת: אין ממש. אוהב/ת: אמא. אחותי. מתגעגע/ת אליו: סבא. חסר לך: המישהו שלי! עושה לך טוב להיות איתו: המישהו שלי! הכי מצחיק: לראות סבא זקן שרואה כוסית ברחוב. הכי דפוק: זיונים. הכי מוזר: אני! הכי כיף לדבר איתו: המון אנשים. אולי ניצן. יש לך פלאפון? כן. תודה לאל שהחזירו אותו! למי אתה מתקשר הכי הרבה? יש כ"כ הרבה אנשים שזה בלתי אפשרי לענות. איזה צלצול יש לך? גם, לכ מיני סוגים של אנשים. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של הפנים שלי. ושומר מסך? זין. את רוצה להיות זמר? לא. את רוצה להיות שחקן? לא. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאתה אומר אני אוהב אותך אתה מתכוונת לזה? בדר"כ. איפה את רוצה פירסינג? בתחת! סתם לא.... בשפה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: אין. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: its gonna be me- nsync מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: מה זה חבר ידיד? מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): כלום. מזכיר לך את הילדות: לרוץ לרות- קרן פלס. גורם לך לבכות: רצה הביתה- קרן פלס, חורף- עברי לידר. גורם לך לצחוק: נשבע לך לא בוגד. אז מה- מרגול. מסעדות דגים - אינפקציה. גורם לך לרצות לרקוד: on the run- yello מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: על שפת הכנרת (בסנדלים)- קרן פלא! הופך אותך למאוד ישנוני: כלום. שהיית רוצה לכתוב אותו: יותר מידי- קרן פלס. [שנכתב ע"י יהודה עמיחי, אם אני לא טועה] שממלא אותך באושר צרוף: רכבת באירופה- קרן פלס. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא יודע. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: no clause 28- george boy שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: לא יודע. איזה שאלה נוראית! שמסכם את שנות הנעורים שלך: למרות שהם לא נגמרו, teenagers- my chimical romance ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: teenagers- my chimical romance שאתה אוהב להתעורר לצליליו: אם אלה החיים- קרן פלס. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: i'll follow him- peggy march שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: לשם- מירי מסיקה. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: I e'tait temps- virgine pouchin שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: משהו שלא קרה עוד? שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: my heart will go on and on- celine dion 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? לא. 2) אם כן, כמה זמן? לא. 3) ניסיתם להתחיל איתו? לא. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? או.קי זה מתחיל לעצבן! 5) התנשקתם איתו? לא. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? לא. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? כלום. 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? הייתי דוחף את עצמי לתוך ארול שמלמעלה הוא תפוח אבל אני לא יכול לצאת וממבקש ממישהו לשפוך עליי שמן רותח! זוגיות: מה איתה? 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? כן. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? עוד לא. 3) והוא, אוהב אתכם? עוד לא. זה רק התחיל, איזה לחץ. 4) כמה זמן אתם יחד? ממש מעט זמן, זה רק התחיל! 5) איך הכרתם? לא חשוב. 7) מה אתם הכי אוהבים בו? שהוא מקסים! יש לו צ'ארם. 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? אני מיוחד. וכך בחרתי. 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? רק התחלנו! 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? לא יודע. 11) אתם רבים? עוד לא התחלנו לריב אפילו!@ 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? שישבנו על ספסל בחדר של אלוהים והתפרענו. מה אני יודע?! 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? לא.. 14) אתם פוחדים לאבד אותו? כן. 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? רגע! שוויאה שוויאה! תנו זה להמשל לרגע או שתיים. אוךך, שאלון כזה ארוך מעולם לא נתקלתי! נופר, אני רוצה לרצוח אותך ואת הזמן, כי הוא לא יכול לחזור לאחור.

הרבה זמן לא הייתי פה אז באתי לענות

1. מהו שמך?אביחי 2. תאריך לידה:17.1.88 3. מקום מגורים:אריאל 7. כמה אחים/אחיות?3 9. צבע עיניים?שחור 10. צבע שיער?שחור סיני 11. משקל:50 אולי משהו כזה 12. גובה:1.78 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?שלוש..של מלאך מגן דוד ולב עם כנפיים 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?כרגע רק בפיטמה 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?חחחחחח אני נמנע 4. אתה מסטול ברגע זה? מסטול מהחיים 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?אין תגובה 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?כן בערך קופסא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:גברים 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?אממממ תלוי לוי . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?חחחחח הרבה 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?דממה 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אף אחד 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?אטרף מסן אייסי 4. מה הספקת כבר לעשות היום?אמממ תכל'ס כלום 5. מה עוד תספיק לעשות היום?לצאת קצת 6. ישנת טוב אתמול?מעולה 7. תישן טוב הלילה?לא ידוע 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא אבל ביום רביעי כן כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שניהם 3. עונה אהובה של השנה: אמממ נמלטים {אם הבנתי את השאלה נכון ביכלל} 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:פרימטביות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:שמור במערכת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?באמסטרדם מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?בשישי אכלת?לפני שעה התנשקת?המון זמן התאהבת?ממש אבל ממש המון זמן נשבר לך הלב?אמממ אפשר להגיד שכן צחקת?המון בכית?באיזה סרט אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?לא בזמן האחרון מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?היה כמה חיבקת מישהו/י? מזמן עישנת?לפני 10 דקות שתית משקה אלכוהולי?בשישי השתכרת?לפני חודש שכבת עם מישהו/י?לפני חודש היית במועדון?אממ לפני שבועיים לבשת חצאית?בפורים לפני כמה שנים קנית בגד?ביום שישי בנחלת בינימין אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?לא שזכור לי אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?אני אומר את זה לעצמי וחושב על הבנאדם אחד הקדישו לך שיר?לא זוכר שיפרו לך את המצברוח?ב10 לחודש במשכורת מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?חברים שלי חשבת עליו?האקס התקשרת אליו?לא התקשר אלייך?לא פגע בך?לא שימח אותך?לא היום: באיזו שעה התעוררת?בערך ב2 מה/מי העיר אותך?לבד מה היה הדבר הראשון שאמרת?אני עייף מה היה הדבר הראשון ששמעת?מוזיקה מה היה השיר הראשון ששמעת?טראנסים פסיכודליים מה אכלת?סביח מיקום כרגע: איזה כיתה את:סיימתי בדיחה שגרמה לך לצחוק:לא זוכר הבנאדם הכי יפה שראית:מישהו את חושבת שאת יפה?כן אני בסדר את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?לא את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?לפעמים את אוהבת את עצמך?מאוד בזבזנית או חסכנית?בזבזן בנאדם ש: שונא/ת:אין אוהב/ת:כול כך הרבה מתגעגע/ת אליו:מישהו מיוחד חסר לך:כנ"ל עושה לך טוב להיות איתו:החברים שלי הכי מצחיק:כול מיני הכי דפוק:אני הכי מוזר:אני הכי כיף לדבר איתו:ידידה שלי יש לך פלאפון?ברור למי אתה מתקשר הכי הרבה?חברים שלי איזה צלצול יש לך?לונדון ברידג' איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?מייקל לואיס{אחותי הקטנה} ושומר מסך?אין את רוצה להיות זמרת?לא כול כך את רוצה להיות שחקנית?כן אמרו לך פעם שאוהבים אותך?כן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?כן איפה את רוצה פירסינג?היה לי בכול הגוף מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:פינלי של הנרי מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:כנ"ל מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי:נינט מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):אין מזכיר לך את הילדות:אביב גפן כול השירים גורם לך לבכות:מלא גורם לך לצחוק:מלא גורם לך לרצות לרקוד:כול הפליליסט שלי מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:פינלי הופך אותך למאוד ישנוני:אניגמה שהיית רוצה לכתוב אותו:מלא שירים שממלא אותך באושר צרוף:נוקינג און הבן דור'ס שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:אמממ לא עולה כרגע שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:איזה שיר אהבה אמריקאי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:אימורטל שמסכם את שנות הנעורים שלך:גן החטאים אביב גפן ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אין שאתה אוהב להתעורר לצליליו:טראנסים שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:ביטלס שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:הרבה שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:אין שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:מרי לנצח שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:לא זוכר כרגע 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?לא 2) אם כן, כמה זמן?לא 3) ניסיתם להתחיל איתו?כן 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?כן 5) התנשקתם איתו?כן 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?מסובך מידי 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?הויתור 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?ההורים 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?לא בוכים על חלב שנשפך זוגיות:לא 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו?לא 3) והוא, אוהב אתכם?לא 4) כמה זמן אתם יחד?לא 5) איך הכרתם?לא 7) מה אתם הכי אוהבים בו?לא 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו?לא 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

xLovExMexNoTx

New member
שנים שנים עברו. תודו שהתגעגעתם. ../images/Emo9.gif

1. מהו שמך? אור 2. תאריך לידה: 30.7.90 3. מקום מגורים: פסגת זאב, ירושלים. 7. כמה אחים/אחיות? 3 אחיות. 9. צבע עיניים? חום - ירוק. 10. צבע שיער? שחור. 11. משקל:60. [גאד, אני חייב לרדת.
12. גובה: 1.75 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? עגיל אחד בתנוך השמאלי של האוזן. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
4. אתה מסטול ברגע זה? מזה לא. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? שוב, מזה לא. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: אנשים שיש להם כרומוזום X ו Y. [גברים, קיצור.
] 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? oddly enough, יותר סתמי. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 0 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. נחייה את הרגע? למה לא. 1. מה מתנגן עכשיו? Regina Spektor - Oedipus 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 1. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?ICQ ומדיה פלייר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום?לסיים את העבודה היצירתית באנגלית, לצחוק נורא על אחותי, ולעשות מתכונת פתע במתמטיקה.
5. מה עוד תספיק לעשות היום? אולי להיפגש עם ידיד, ולסדר את הבית. 6. ישנת טוב אתמול?ממש לא. 7. תישן טוב הלילה?ברור. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? ממש לא. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית.
2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?שייקספיר. לו הייתה גולגולת. ^^ 3. עונה אהובה של השנה: חורף.
... 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: דו פרצופיות וצביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: מגוחכת. שהיא תחזור. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?אוסטרליה, או גרמניה. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?לצאת לצאת? לאדע. אכלת? לפני שעה ככה. התנשקת? לפני שבועיים. התאהבת?Never. נשבר לך הלב? ע"ע שאלה קודמת. צחקת? שיעור ביולוגיה. בכית? יום שישי. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אתמול. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?אתמול. חיבקת מישהו/י? היום בביצפר, את טלי כפרעליה. ^^ עישנת?לפני 16 וחצי שנה, במשך 9 חודשים בקביעות.
שתית משקה אלכוהולי?לפני שבועיים וחצי נראלי. השתכרת? Never. שכבת עם מישהו/י? שוב, אף פעם. היית במועדון? בחנוכה. לבשת חצאית? כשהייתי בן 4, נראלי. משבר זהות.
קנית בגד? יום חמישי, קניתי צעיף שווה במיוחד. ^^ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? או אתמול, או היום. בעצם, היום. אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? תמיד אני מתכוון לזה, עילגים.
הקדישו לך שיר?אף פעם. שיפרו לך את המצברוח?יום שישי, מוטי כפרעליך!!#$^%#^@! מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אחותי שני. חשבת עליו? אני. התקשרת אליו? עומר. התקשר אלייך? אליאור. פגע בך? לירון. שימח אותך? מוטי. ^^ היום: באיזו שעה התעוררת? רבע ל7. מה/מי העיר אותך? אם - רגב. מה היה הדבר הראשון שאמרת? יופי, זה הפסיק.
מה היה הדבר הראשון ששמעת?אם - רגב. מה היה השיר הראשון ששמעת? Regina Spektor - Oedipus מה אכלת? אוריאו מצופה. ^^ מיקום כרגע: חדר הממ"ד בבית שלי. איזה כיתה את: י"א. בדיחה שגרמה לך לצחוק: לאדע. הבנאדם הכי יפה שראית: עידית, בת דודה של הדר. כ"כ.
!! ויש גם את עומר.
את חושבת שאת יפה?לא אני חושב שאני יפה. ^^ כי ישלי כה בין הרגליים. את חושבת שאת צבועה?מזה לא. טוב, אולי קצת.. את חושבת שאת קנאית?כן, בפירוש כן. את חושבת שאת קרצייה? לגמרי. את חושבת שאת עקשנית? מאוד. את אוהבת את עצמך? אה- הא. בזבזנית או חסכנית?חסכן. בנאדם ש: שונא/ת:אורלי. ואת אבא שלי. אוהב/ת:הוי, יש מלאנת'ה. מתגעגע/ת אליו:שוב, מלאנת'ה. >< חסר לך: אמא. עושה לך טוב להיות איתו: כלמיני. אני חושב שלבד, האמת. אבל אם כבר, אז עומר. הכי מצחיק:זה פשוט לא הוגן! הכי דפוק:דפוק? אני חייב להגיד שחן. הכי מוזר: דאמ. הכי מוזר זה אני.
הכי כיף לדבר איתו: הדר. ממש כיף לי לדבר עם הדר. יש לך פלאפון?לא. למי אתה מתקשר הכי הרבה? עומר. איזה צלצול יש לך? אם - רגב. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?של הכלבה שלי. ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? בטח, ריטה שליטע.
את רוצה להיות שחקנית? אממ לא ממש. [זה כבר לא מצחיק.] אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן! כל ערב שלישי, בקבוצת התמיכה.. כולם ביחד.
כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? לא, אבל כשאני אומר אני אוהב אותך, בפעם המאה בערך, כן אני מתכוון לזה. איפה את רוצה פירסינג? אינדסטריאל. [שני חורים בחלק העליון של האוזן, שעובר דרכם עגיל אחד ארוך. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:everytime we touch - cascada. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:לאדע. מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: דאמ, לא חסר. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לאדע. לא התעמקתי. מזכיר לך את הילדות: מוש השור. גורם לך לבכות: That preticular time - Alanis morissette. ו another year- K's choice. גורם לך לצחוק: ביום הראשון של הסתיו - דריה פלג. גורם לך לרצות לרקוד: Tymps- Fiona apple. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
הופך אותך למאוד ישנוני: across the universe - Fiona apple. שהיית רוצה לכתוב אותו: Mr. Freeze - k's choice. שממלא אותך באושר צרוף: כלמיני. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: missed me - the dresden dolls.
שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: Braille - Regina spektor. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: Ne me quitte pas - Regina spektor. שמסכם את שנות הנעורים שלך: כשיהייה מה לסכם. ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:Fergilicious שאתה אוהב להתעורר לצליליו: רג'ינה. כל דבר שלה.
שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שלמה ארצי. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: איפה להתחיל? שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: המון. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: כשהיא תקרה.. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:לאדע. 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? ישמצב. 2) אם כן, כמה זמן? 3) ניסיתם להתחיל איתו? כנראה.. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? >< 5) התנשקתם איתו? אתם ממש מעצבנים. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? כשדורין עזבה את הבית. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? יא! אני בטלנובלה!! אה, לא, זה רק יגאל והסיגר.
זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? יאללה ביי

Save Me

New member
אוי ג'יזס

1. מהו שמך? ליאורי 2. תאריך לידה: 22.1.87 3. מקום מגורים: חדרה 7. כמה אחים/אחיות? 1 9. צבע עיניים? סוג של ירוק 10. צבע שיער? סוג של חום כזה 11. משקל: 59 12. גובה: 176 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? 4. אתה מסטול ברגע זה? 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: מה שבא ברוך הבא, אבל עדיף בנים נו מה 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? אני לא יודע . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 2 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? velvet - dont stop 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? 0 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? ווינאמפ ואטרף דה ומסנג'ר וביטורנט 4. מה הספקת כבר לעשות היום? להיות בצבא, לעשות ביד, לאכול 5. מה עוד תספיק לעשות היום? שוב ביד ולהתקלח ולהתגלח ואולי ללכת לבית חולים לכו תדעו 6. ישנת טוב אתמול? לא 7. תישן טוב הלילה? לא 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא דע כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? זוגית 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? אני 3. עונה אהובה של השנה: סתיו/חורף 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: אטימות התנשאות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?בית משל בתל אביב :D מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר אכלת? לפני שעה התנשקת? יום חמישי התאהבת? נשבר לך הלב? צחקת? היום בטח בכית? שישי אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? חיבקת מישהו/י? שבת עישנת? שתית משקה אלכוהולי? חמישי השתכרת? חמישי? אבל לא קשה שכבת עם מישהו/י? אנערף היית במועדון? חמישי לבשת חצאית? עכשיו קנית בגד? לפני שבוע וחצי בערך אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? הקדישו לך שיר? שיפרו לך את המצברוח? מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? מישהו מהכיתה שלי, שהתעלמתי ממנו לחלוטין D: חשבת עליו? התקשרת אליו? אמא התקשר אלייך? אמא פגע בך? אמא שימח אותך? היום: באיזו שעה התעוררת? 6 ו20 מה/מי העיר אותך? השעון ואמא ואבא מה היה הדבר הראשון שאמרת? הלו מה היה הדבר הראשון ששמעת? את הצלצול של הפלאפון מה היה השיר הראשון ששמעת? SOS בפלאפון חח מה אכלת? חרא כמו תמיד מיקום כרגע: איזה כיתה את: צהל בדיחה שגרמה לך לצחוק: הבנאדם הכי יפה שראית: את חושבת שאת יפה? כן את חושבת שאת צבועה? לא את חושבת שאת קנאית? כן את חושבת שאת קרצייה? לפעמים את חושבת שאת עקשנית? לא את אוהבת את עצמך? כן בזבזנית או חסכנית? בנאדם ש: שונא/ת: אוהב/ת: מתגעגע/ת אליו: חסר לך: עושה לך טוב להיות איתו: הכי מצחיק: הכי דפוק: הכי מוזר: הכי כיף לדבר איתו: יש לך פלאפון? כן למי אתה מתקשר הכי הרבה? אמא איזה צלצול יש לך? אנפייטפול איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? של איימי, משהו שאני הכנתי ושומר מסך? סתם משהו את רוצה להיות זמרת? לדעת לשיר טוב את רוצה להיות שחקנית? לא נראה לי אמרו לך פעם שאוהבים אותך? גן כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? גן איפה את רוצה פירסינג? מי אמר שאני רוצה? אבל כן באוזן או בגבה או באף, בקיצור לא בפה מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: TOURNIQUTE מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: BBEP מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: AND THEN WE KISS מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי) : מזכיר לך את הילדות: גורם לך לבכות: גורם לך לצחוק: שיר של הדרדסים גורם לך לרצות לרקוד: I DONT NEED A MAN/BE MY BOYFRIEND מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: הופך אותך למאוד ישנוני: שהיית רוצה לכתוב אותו: שממלא אותך באושר צרוף: שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: שמסכם את שנות הנעורים שלך: ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: שאתה אוהב להתעורר לצליליו: SOS, הוא רצחני אין מצב שלא מתעוררים חח שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן 2) אם כן, כמה זמן? לא הרבה 3) ניסיתם להתחיל איתו? כן 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? לא 5) התנשקתם איתו? לא 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?

the l girl

New member
../images/Emo203.gifאו! גם אני רוצה!../images/Emo203.gif

1. מהו שמך? רינת 2. תאריך לידה: 20/5/90 3. מקום מגורים:חולון 7. כמה אחים/אחיות?אח אחד גדול ממני ב8 שנים 9. צבע עיניים?חום 10. צבע שיער?שחור 11. משקל:כמעט 55 12. גובה:166 השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?לא 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?שניים באוזן אחת נחשב השחטה?! 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?לא 4. אתה מסטול ברגע זה? חחח לא 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?לא, אבל פעם חשבתי 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?לא פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:בנות.... 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?יציבה . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?0 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?לא... נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו? System Of A Down - Toxicity 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?אממ אחת עד עכשיו... 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? וינאמפ והאימיול 4. מה הספקת כבר לעשות היום?מתכונת, לראות שני סרטים 5. מה עוד תספיק לעשות היום? לישון טוב 6. ישנת טוב אתמול?יו! באמת שלא הסתכלתי על זה לפני שעניתי על השאלה הקודמת..חח לא משו, מחכה לתשובות מהמיונים. 7. תישן טוב הלילה?הלוואי. עדיין מחכה לתשובות 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא משו.... כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?יחיד אבל בעוד חודש וחצי.... 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? גם וגם... 3. עונה אהובה של השנה: אביב וקיץ 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר: פלצניות 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להיות מאושרת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? בבית החדש אבל לשנות לו קצת את המיקום שיהיה קרוב יותר לשבט מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום... אכלת? לפני חצי שעה התנשקת? אמממ אף פעם התאהבת? ואו.. בתהליכים.... נשבר לך הלב?בקיץ, נפל לי האסימון צחקת?עכשיו, רואה הפיג'מות בכית? לא זוכרת... אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? אממ בקיץ... אותה אחת מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?חח בינתים אף פעם חיבקת מישהו/י? אממ היום... עישנת? אף פעם שתית משקה אלכוהולי? ואו, לפני מלא זמן... אני לא אוהבת לשתות השתכרת?אף פעם שכבת עם מישהו/י? ואו, זה קצת חוזר על עצמו אבל אף פעם היית במועדון?שישי שעבר לבשת חצאית?פחחחח בכיתה ח' באמריקה, שנרטבו לי המכנסיים, וקניתי מכנסיים חדשים במקום! קנית בגד? לפני כמה שבועות, קניתי את הסווטשרט הכי יפה בארץ אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"? לא אמרתי אף פעם... כתבתי. זה לא אותו דבר אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת? כל פעם שאמרתי התכוונתי הקדישו לך שיר?ואו, מחנה קיץ שיפרו לך את המצברוח?היום! הצוות שלח פעולה מדהימה שהן כתבו בלעדיי מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?אבא חשבת עליו?אמממ אולי בלי שמות? התקשרת אליו?לולי... התקשר אלייך?גם... חח התנתק פגע בך?אממ לא זוכרת שימח אותך? גם... היום: באיזו שעה התעוררת? שבע וחצי מה/מי העיר אותך? הפלאפון מה היה הדבר הראשון שאמרת?מתכונת מה היה הדבר הראשון ששמעת?את הצלצול של השעון המעורר מה היה השיר הראשון ששמעת?אממ לא זוכרת, מה שהשמיעו בבית ספר מה אכלת? פיתה עם שוקולד מיקום כרגע: איזה כיתה את:י"א בדיחה שגרמה לך לצחוק:"אל תדאג, זה לא יכאב" - אמר המחדד לעיפרון הבנאדם הכי יפה שראית:ואו..... ראיתי כל כך יפות. הייתה מישהיא שראיתי ממש לחצי דקה, לא זוכרת אותה אפילו אבל כל כך נדהמתי באותו רגע חח את חושבת שאת יפה?לא משו את חושבת שאת צבועה?לא את חושבת שאת קנאית?כה קצת את חושבת שאת קרצייה?לא את חושבת שאת עקשנית?כשצריך את אוהבת את עצמך?כה בזבזנית או חסכנית?חסכנית בנאדם ש: שונא/ת: להגיד שם? לא נעים אוהב/ת: חברה טובה מתגעגע/ת אליו:חברה מהמשלחת חסר לך:סבא עושה לך טוב להיות איתו:המממ הכי מצחיק: ואי, נוי? הכי דפוק: יש מלא!!!!! הכי מוזר:גם.... הכי כיף לדבר איתו:חברה... יש לך פלאפון?כה למי אתה מתקשר הכי הרבה?צוות (אילוצים חחח) איזה צלצול יש לך? הצוות שר =] איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? הטבלה של אליס מ the l word ושומר מסך?אין, שונאת את רוצה להיות זמרת?לא את רוצה להיות שחקנית?לא אמרו לך פעם שאוהבים אותך?אממ לא מאוהבים... אוהבים, חברים וכאלה כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? בטח איפה את רוצה פירסינג? אממ לא רוצה... מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: לא הייתה לי בת זוג אז... מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: סיי אה ליטל פריר מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי:רקטה מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):לא יודעת מזכיר לך את הילדות: לא יודעת גורם לך לבכות: של ארמגדון גורם לך לצחוק:במוסך שלי! גורם לך לרצות לרקוד:לא יודעת איך קוראים לו... מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: אותו אחד הופך אותך למאוד ישנוני: אממ זה מהסרט "כשהנערים שרים" שהיית רוצה לכתוב אותו: "קרייזי" של ארוסמית' שממלא אותך באושר צרוף: של טיטאניק שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: איזה אחד מזרחית משו, נורא שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: קרייזי שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:ואי, לא יודעת שמסכם את שנות הנעורים שלך: פחח לא יודעת ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:אממ חפירה קצת, נראה לי שאני אדלג על שאלות שאתה אוהב להתעורר לצליליו: שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כהההה 2) אם כן, כמה זמן?יותר משנה, כמה פעמים 3) ניסיתם להתחיל איתו?כה 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כמעט 5) התנשקתם איתו?כמעט 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?אממ לא יודעת אם כן או לא 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?שלמרות שהייתי מאוד ברורה היא לא שמה לב 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? דיסטאנס! 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? תלוי.... זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?לא - אי אפשר לענות יותר! 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? 3) והוא, אוהב אתכם? 4) כמה זמן אתם יחד? 5) איך הכרתם? 7) מה אתם הכי אוהבים בו? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? 11) אתם רבים? 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? 14) אתם פוחדים לאבד אותו? 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? יאללה ביי

2nd me

New member
המספרים משעשעים אותי פה ^^

1. מהו שמך? בר. 2. תאריך לידה: 2.5. 3. מקום מגורים: חיפה. 7. כמה אחים/אחיות? שניים קטנים. 9. צבע עיניים? חום. 10. צבע שיער? חום. 11. משקל: גבוה. 12. גובה: גם. ;[ השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה? לא. P: 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה? הליקס, אם נחשב. 3. התנסת בעבר בסמים? איזה? חלילה. 4. אתה מסטול ברגע זה? אולי. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה? חלילה. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום? טפוי. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית: לא מוגדר ממש. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי? מע' יחסים יציבה. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים? 1. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו? לא. נחייה את הרגע? בסדר. ^^ 1. מה מתנגן עכשיו? Beautiful של מישל נדגאוסלו (?!) 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה? אף נפש חייה. 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים? מסנג'ר ומדיה פלייר. 4. מה הספקת כבר לעשות היום? בי"ס, להתכונן להסטוריה, לא להשתתף בספורט, להתקלח, לקרוא ספר באנגלית, לנגן, לנסוע בארבעה אוטובוסים, לקנות נעליים שהם לא אולסטאר, לאכול, לקבוע דייט עם חנה, ולעבור שיחת נפש עמוקה. 5. מה עוד תספיק לעשות היום? להתקשר ללי, עפרי ואיילה, ולקרוא עוד. אני מקווה, בכל אופן. 6. ישנת טוב אתמול? סביר. 7. תישן טוב הלילה? אני מקווה. מחר תחרות. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? יכול להיות. בגלל השיחה. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי. *שלמות* 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר? שניהם, כל אחד בתחום אחר. 3. עונה אהובה של השנה: חורף. 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אתכם יותר מכל דבר: צביעות. 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם: להצליח. 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו? לא בטוחה, אבל לא כאן. מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית? היום בבוקר. אכלת? לפני מס' שעות. התנשקת? לפני ארבעה ימים. התאהבת? לא יודעת להגדיר. נשבר לך הלב? לפני ארבעה ימים קצת, אולי. צחקת? כשעשינו ועידה עם מאיה, ליאור, נמרוד ושני. ^^ בכית? לא זוכרת. אמרת למישהו שאתה אוהב אותו? היום. מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך? היום. חיבקת מישהו/י? היום. עישנת? אף פעם. שתית משקה אלכוהולי? ביום שישי בלילה. השתכרת? מזמן ממש. שכבת עם מישהו/י? מזמן ממש. היית במועדון? 29.12. לבשת חצאית? הפקת סיום בט', נראהלי. קנית בגד? מתישהו השבוע. הקדישו לך שיר? היום!
שיפרו לך את המצברוח? כל הזמן בערך. מי הבן האדם האחרון ש.. ראית? אבא. חשבת עליו? - התקשרת אליו? לא זוכרת. (בטח נמרודי.) התקשר אלייך? אמא. פגע בך? - שימח אותך? עפרי, אח שלי. היום: באיזו שעה התעוררת? 6:20. מה/מי העיר אותך? שעון מעורר. מה היה הדבר הראשון שאמרת? "בוקר טוב". מה היה הדבר הראשון ששמעת? השעון המעורר..? מה היה השיר הראשון ששמעת? מה שהיה בגלגל"צ בשעה 7:25. מה אכלת? שני כריכים עם חמאת בוטנים, אחד עם סלט, עוד שניים עם חביתה, מלפפונים חמוצים (שניים במספר), ושתיתי דיאט קולה. מיקום כרגע: מול המחשב, דעא. איזה כיתה את: י'. בדיחה שגרמה לך לצחוק: עם מוצארט והמזכירה, שאי אפשר לספר בכתב. ^^ הבנאדם הכי יפה שראית: יש המונים. את חושבת שאת יפה? לא. את חושבת שאת צבועה? לא. את חושבת שאת קנאית? כן. את חושבת שאת קרצייה? כן, לפעמים. את חושבת שאת עקשנית? כן. את אוהבת את עצמך? לפעמים. בזבזנית או חסכנית? בזבזנית. בנאדם ש: שונא/ת: אין. אוהב/ת: המון. מתגעגע/ת אליו: המון. חסר לך: מנצ'. עושה לך טוב להיות איתו: נמרודי, איילה, בלבלונת, לי, נעמה, עפרי, תמר, רותס, תומר, והרשימה עוד כ"כ ארוכה. הכי מצחיק: כולם. הכי דפוק: כולם. הכי מוזר: כולם. הכי כיף לדבר איתו: כולם. יש לך פלאפון? כן. למי אתה מתקשר הכי הרבה? נמרודי. איזה צלצול יש לך? רטט. איזה רקע יש לך בשולחן עבודה? זריחה. ושומר מסך? אין. את רוצה להיות זמרת? לא ממש. את רוצה להיות שחקנית? כן. אמרו לך פעם שאוהבים אותך? כן. כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה? כן. איפה את רוצה פירסינג? בשפה. מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר: "לילות לבנים" אביב גפן. מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר: You Oughtta Know, אלאניס מוריסט. מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי: You Can Leave Your Hat On, קוקוס. מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי): לא עולה לי משהו ספציפי לראש. מזכיר לך את הילדות: שירי פסטיגל 97, שירי ערוץ הילדים, "הייתי הילד הכי *גדול* בכיתה", שירי 100 שירים ראשונים. גורם לך לבכות: המון. גורם לך לצחוק: Pump It. גורם לך לרצות לרקוד: שירי פקאצות, כשאספי בסביבה. מזכיר לך את האדם שאתה רוצה: חח, כל שיר. הופך אותך למאוד ישנוני: לא יודעת. שהיית רוצה לכתוב אותו: המונים. שממלא אותך באושר צרוף: "אשר באחו", + הטייקים הנכשלים. שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: לא עולה לי לראש. שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך: גם זה לא. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך: גם זה לא. שמסכם את שנות הנעורים שלך: עוד לא התחלתי. ): ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב: "אל תדברי על אריק"! שאתה אוהב להתעורר לצליליו: לא יודעת. שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך: אולי חלק מהשירים של פיל קולינס. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר: הכל, באופן ישיר או עקיף. שגורם לך לחשוב על מישהו שמת: מלא שירי אביב גפן, Hello של אוונסנס, ו.. אמ... שירי היהודים למיניהם. שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה: פחחח. לא יודעת. "let's kiss הבה ונרקודה", או משהו. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב: כל השירים מתוך "מישהו לרוץ איתו", "אבודות והוזות", "הסיוט שלפני חג המולד", ועוד מלא כאלה. 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם? כן, נראהלי. 2) אם כן, כמה זמן? הרבה. 3) ניסיתם להתחיל איתו? כן. 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו? כן. 5) התנשקתם איתו? כן. 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה? לא יודעת. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם? חיכיתי סתם חודשים שלמים. 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם? אין כזה דבר. 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים? כמו שאני מכירה את עצמי, הייתי מנסה שוב. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו? לא'דעת. 2) אם כן, אתם אוהבים אותו? - 3) והוא, אוהב אתכם? - 4) כמה זמן אתם יחד? - 5) איך הכרתם? - 7) מה אתם הכי אוהבים בו? - 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו? - 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו? - 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם? - 11) אתם רבים? - 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו? - 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם? - 14) אתם פוחדים לאבד אותו? - 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם? המון, באמת.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif אוהבת לאהוב שונאת לשנוא.

אוהבת לשנוא שונאת לאהוב. 1. מהו שמך?
כוכב 2. תאריך לידה:
18.11 3. מקום מגורים:
מרכז 7. כמה אחים/אחיות?
3 9. צבע עיניים?
חום ירוק 10. צבע שיער?
שחור עם פסים אדומים 11. משקל:
יותר מידי 12. גובה:
1.80 ומשו השחטה עצמית 1. יש לך קעקועים? אם כן, כמה ושל מה?
עוד לא.. עוד שבוע בעזרת השם :] 2. יש לך פירסינג? אם כן, כמה ואיפה?
3 - הליקס באוזן למעלה נזם באף ובפיטמה ;] 3. התנסת בעבר בסמים? איזה?
לא 4. אתה מסטול ברגע זה?
חח מתרופות.. 7. ניסית להתאבד פעם? אם כן מתי ולמה?
כע , סיפור ארוך. 8. אתה מעשן? אם כן כמה בערך ביום?
ממש לא. פרטים אינטימיים 1. העדפה מינית:
ביסקסואלית עם העדפה לגברים. 7. כרגע, אתה מעדיף מערכת יחסים יציבה או משהו יותר סתמי?
יציבה. . עם כמה בני זוג קיימת יחסי מין מלאים?
וואי ממש הסטוריה רפואית דורשים כאן. 15. האם יש לך בן/בת זוג עכשיו?
לא נחייה את הרגע? 1. מה מתנגן עכשיו?
לא מתנגן עדיין 2. עם כמה אנשים דיברת/מדבר בזמן הזה שאתה מחבר את השאלון הזה?
1 3. איזה עוד ישומי מחשב פתוחים?
האדמין של החברה האתר של החברה האאוטלוק וזהו כמדומני. 4. מה הספקת כבר לעשות היום?
לישון, פסיכולוגית, לעבוד, לדבר עם עתליה 5. מה עוד תספיק לעשות היום?
לעבוד, ללכת לנוירולוג בגלל הבית חולים, לפגוש את סבא וסבתא, לנוח 6. ישנת טוב אתמול?
כע 7. תישן טוב הלילה?
אוח הלוואי. 8. האם היום יהיה יום שאתה ניזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?
כן, היום יהיה יום האמת. כמה שאלות כלליות 1. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?
יש לי וחצי בקרוב זוגית. 2. מי גאון, אינשטיין או שקספייר?
שייקספיר 3. עונה אהובה של השנה:
סתיו 6. תכונה אצל בני אדם שמרגיזה אותכם יותר מכל דבר:
צביעות ושקרים 7. התקווה הכי גדולה בחיים שלכם:
להיות מאושרת 8. איפה הייתם רוצים לגור עכשיו?
חו"ל מתי בפעם האחרונה.. יצאת מהבית?
היום אכלת?
אתמול התנשקת?
סילבסטר התאהבת?
עזבו נשבר לך הלב?
אתמול צחקת?
שלשום לפנות בוקר בכית?
אתמול אמרת למישהו שאתה אוהב אותו?
אתמול מישהו אמר לך שהוא אוהב אותך?
אתמול חיבקת מישהו/י?
שלשום עישנת?
לפני שנים שתית משקה אלכוהולי?
מזמן - סילבסטר נראה לי השתכרת?
מזמן מזמן מתישהו בתאטרון שכבת עם מישהו/י?
חחחחחחחחחח היית במועדון?
סילבסטר לבשת חצאית?
במפגש פורום קנית בגד?
לפני שבוע אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך"?
כל לילה לפני השינה אמרת למישהו/י "אני אוהב/ת אותך" ובאמת התכוונת?
כנ"ל הקדישו לך שיר?
לפני שבוע שיפרו לך את המצברוח?
שלשום מי הבן האדם האחרון ש.. ראית?
אלי חשבת עליו?
ליגל התקשרת אליו?
אמא התקשר אלייך?
מיכאל
פגע בך?
הוא שימח אותך?
מיכאל ורותם היום: באיזו שעה התעוררת?
6 מה/מי העיר אותך?
אמא
מה היה הדבר הראשון שאמרת?
אני עייף, אני לישון מה היה הדבר הראשון ששמעת?
את אמא צועקת מה היה השיר הראשון ששמעת?
משהו של מוש בן ארי מה אכלת?
לא אכלתי מיקום כרגע:
משרד לכמה שעות איזה כיתה את:
אני לא בכיתה.. אני באוניברסיטה שנה ראשונה לתואר ראשון בדיחה שגרמה לך לצחוק:
"אם את רוצה להגיע לאוטו היום תחזיקי את זה טוב שלא יצא דם" הבנאדם הכי יפה שראית:
וואי אממ.. אני לא בטוחה לגמרי אני אחשוב על זה. את חושבת שאת יפה?
כע את חושבת שאת צבועה?
לא את חושבת שאת קנאית?
כע את חושבת שאת קרצייה?
לפעמים את חושבת שאת עקשנית?
כע את אוהבת את עצמך?
כע בזבזנית או חסכנית?
בזבזנית הייתי, חסכנית אהיה. בנאדם ש: שונא/ת:
הוא ידע בקרוב. אוהב/ת:
מיכאל
מתגעגע/ת אליו:
מאורי שלי. חסר לך:
מאורי שלי. עושה לך טוב להיות איתו:
מיכאל הכי מצחיק:
רותם הכי דפוק:
הוא הכי מוזר:
הוא הכי כיף לדבר איתו:
אממ... שיר יש לך פלאפון?
כע למי אתה מתקשר הכי הרבה?
אמא ומיכאל איזה צלצול יש לך?
אם תבוא - נינט טייב ובגידה- הנרי וניקה איזה רקע יש לך בשולחן עבודה?
אוונסנס ושומר מסך?
גארפילד את רוצה להיות זמרת?
יאפ למה לא את רוצה להיות שחקנית?
כנ"ל אמרו לך פעם שאוהבים אותך?
כע כשאת אומרת אני אוהבת אותך את מתכוונת לזה?
תמיד איפה את רוצה פירסינג?
אממ לשון ;[

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif המשך..

מה השיר ש... מזכיר לך בן זוג לשעבר:
את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס מזכיר לך חבר-ידיד לשעבר:
אם תבוא - נינט טייב מזכיר לך חבר-ידיד נוכחי:
מלטף ומשקר - עיברי לידר מזכיר לך פרידה אחרונה(כלשהי):
יו ביוטיפול של ג'יימס משו מזכיר לך את הילדות:
השיר פתיחה של צבי הנינג'ה XD גורם לך לבכות:
את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס גורם לך לצחוק:
סקסית - שירי מימון וצוות התוכנית אקזיט גורם לך לרצות לרקוד:
שירי תאטרון מזכיר לך את האדם שאתה רוצה:
טוב להיות לבד - אפרת גוש נראה לי הופך אותך למאוד ישנוני:
שירים מרדימים? שהיית רוצה לכתוב אותו:
כל השירים של סינרגיה שממלא אותך באושר צרוף:
קיפ און מובין של פייב שאתה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:
דיקלה בעע שאתה רוצה שיושמע בחתונה שלך:
עוד לא חשבתי על זה. שאתה רוצה שיושמע בלוויה שלך:
גם על זה עוד לא חשבתי. שמסכם את שנות הנעורים שלך:
חפירעעעעע ששנאת בעבר ועכשיו אתה אוהב:
הכל יכול לקרות - נינט טייב שאתה אוהב להתעורר לצליליו:
מיי כמיקל רומנס כל השירים שאתה אוהב מאוסף התקליטים של ההורים שלך:
בלאק סאבת'. שאתה אוהב ולא היית מכיר אלמלא חבר:
סינרגיה ובוטן מתוק בקרקס שגורם לך לחשוב על מישהו שמת:
את לא לבד - בוטן מתוק בקרקס שמזכיר לך את ההתאהבות הראשונה:
דו יו ביליב אינ לאב - שר - וואע איזה נוסטלגיה גאד. שאתה אוהב ומתוך סרט שאתה אוהב:
אונלי הופ - סיפור אהבה בלתי נשכח 1) האם אי פעם אהבתם מישהו שלא אהב אתכם?
כע 2) אם כן, כמה זמן?
כמה שנים 3) ניסיתם להתחיל איתו?
כע 4) הייתם איתו בקשר רומנטי כלשהו?
סוג של.. 5) התנשקתם איתו?
כע 6) האם עכשיו יש לכם אהבה כלפי מישהו שאינו מחזיר לכם אהבה?
סוג של.. 8) מה האכזבה הכי גדולה שנגרמה לכם מאדם שאהבתם?
בגד ושיקר 9) מהי הסיבה הכי טיפשית שבגללה לא קיימתם קשר רומנטי עם אדם שרציתם?
שהוא מרוכז בעצמו יותר מידי :] שההורים שלו הציבו לו אולטימטום.. 10) אם הייתם מגלים אחרי כמה זמן כשכבר הפסקתם לאהוב מישהו שהוא גם אהב אתכם והכל היה פיספוס אחד גדול, איך הייתם מגיבים?
זה קרה לי... וזה מבאס אבל אין מה לעשות עם זה. זוגיות: 1) אתם נמצאים בקשר רומנטי עכשיו?
לא 2) אם כן, אתם אוהבים אותו?
חח את פיצולי? ברור 3) והוא, אוהב אתכם?
נו אלא מה.. הוא הפיצולי שלי! 4) כמה זמן אתם יחד?
מאז שנולדתי 5) איך הכרתם?
הוא עקב אחרי לכל מקום.. 7) מה אתם הכי אוהבים בו?
שהוא דומה לי? 8) מה גרם לכם לבחור דווקא בו?
זה יותר הוא בחר בי חח 9) מה הדבר הכי גדול שעשיתם בשבילו?
הכרתי בו חח 10) מה הדבר הכי גדול שהוא עשה בשבילכם?
חחחחחחח 11) אתם רבים?
נו ברור! פיצולי: כמה שאלות כמה. 12) מה החוויה הכי טובה שאתם זוכרים שהייתה לכם איתו?
במיון כשצחקנו על האחיות XD 13) האם אי פעם נפרדתם או כמעט נפרדתם?
ניסיתי לא הצליח 14) אתם פוחדים לאבד אותו?
מנסה לא הולך יחח 15) מה הייתם מוכנים לעשות כדי לשמור על האהבה שלכם?
להתפצל לשלוש? חח

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo12.gif

יא נבלה ;[ שלחתי לך אסאמאס ולא ענית.. תעני מהאייסי |:

למעלה