תודה חג שמח לך וגם לכווולם
S Super Chuly New member 17/10/05 #19 חג שמח! שתהיה לכם חופשת סוכות כיפית ומדהימה וערב סוכות טעים ונעים! ליהי
S skater girl 4 ever New member 17/10/05 #21 ../images/Emo152.gif*לא להזכיר לי אוכל* וואי סבתא, כמה אני הולכת לאכול בארוחת חג ! כרגע כל המשפוחה שלי קיבלה מייל מפורט מה דודה שלי מכינה !_! עד שירדתי כל הרבה קילוגרמים ביום כיפור, אני צריכה להעלות אותם עכשיו חזרה ? מדוזה חן
../images/Emo152.gif*לא להזכיר לי אוכל* וואי סבתא, כמה אני הולכת לאכול בארוחת חג ! כרגע כל המשפוחה שלי קיבלה מייל מפורט מה דודה שלי מכינה !_! עד שירדתי כל הרבה קילוגרמים ביום כיפור, אני צריכה להעלות אותם עכשיו חזרה ? מדוזה חן
R RoieL New member 17/10/05 #25 מכיר את התופעה;[ אגב, כתבת בכוונה ? אוי, כמה התאמצתי לרדת במשקל;[ טוב, יש לי תיעוד מהימים הטובים שלי
S skater girl 4 ever New member 17/10/05 #26 ../images/Emo152.gifכן... כתבתי "" בכוונה כי מדוזה היא... תפוז... הוא... הוא.... הוא הוציא אותה מהאייקונים... אני חושבת שהרבה מכירים את התופעה של ארוחת חג מ=ל=א=ה אוכל;[ חן
../images/Emo152.gifכן... כתבתי "" בכוונה כי מדוזה היא... תפוז... הוא... הוא.... הוא הוציא אותה מהאייקונים... אני חושבת שהרבה מכירים את התופעה של ארוחת חג מ=ל=א=ה אוכל;[ חן
T Titush Black New member 18/10/05 #29 ../images/Emo6.gif בגלל זה אני לא אוכלת הרבה מסתפקים בקצת אפילו אם סבתא יושבת לידך ודוחפת לך דברים לצלחת (ואז זה עובר לצלחת של הבן-דודה שלך שיושב לידך ו הוא לא מבין איך מגיע לו אוכל לצלחת ) תיתוש
../images/Emo6.gif בגלל זה אני לא אוכלת הרבה מסתפקים בקצת אפילו אם סבתא יושבת לידך ודוחפת לך דברים לצלחת (ואז זה עובר לצלחת של הבן-דודה שלך שיושב לידך ו הוא לא מבין איך מגיע לו אוכל לצלחת ) תיתוש
S skater girl 4 ever New member 18/10/05 #31 ../images/Emo152.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif אין, עבר הארוחת חג וזה היה מפתה;;;; אכלתי מכל מה שהיה על השולחן;;;
../images/Emo152.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo7.gif אין, עבר הארוחת חג וזה היה מפתה;;;; אכלתי מכל מה שהיה על השולחן;;;
ע עמרי הכרמלי New member 18/10/05 #32 חח.. גם אני מכיר את התופעה הזאת ../images/Emo6.gif גם סבתא שלי דוחפת אוכל כל הזמן