סוכות שמח!
B baril New member 17/10/05 #20 ../images/Emo80.gifחח והעברת לשירה וילנסקי קורס בהנחיה בערות הילדים ?! תסביר לי
S skater girl 4 ever New member 17/10/05 #11 ../images/Emo152.gifסוכות שמח לכולם! ובגלל מדוזה... טלפון לא יוכל להתקיים..... אז לקחתי מאומץ חדש... זורו שלי..... חן
../images/Emo152.gifסוכות שמח לכולם! ובגלל מדוזה... טלפון לא יוכל להתקיים..... אז לקחתי מאומץ חדש... זורו שלי..... חן
R RoieL New member 17/10/05 #13 ../images/Emo6.gif + נצל"ש אליאור לא באדום?../images/Emo2.gif בן ומנהל/ת אלמוני/ת, לדעתי צריך להאדים את אליאור (mominman)..
../images/Emo6.gif + נצל"ש אליאור לא באדום?../images/Emo2.gif בן ומנהל/ת אלמוני/ת, לדעתי צריך להאדים את אליאור (mominman)..
D Double U New member 17/10/05 #18 רק אם הם ממשיכים להיות פעילים בפורו שהם ניהלו. זה שהם ניהלו, לא אומר שמגיע להם יותר כבוד מגולשים אחרים.
רק אם הם ממשיכים להיות פעילים בפורו שהם ניהלו. זה שהם ניהלו, לא אומר שמגיע להם יותר כבוד מגולשים אחרים.
D Double U New member 17/10/05 #17 אני לא חושב שיש סיבה לעשות זאת. כיוון שאליאור כלל אינו גולש ואינו פעיל בפורום כך שאין סיבה שזה יקרה