you say it your birthday

Paranoid Y

New member
חחחחחחחח... נוסטלגיה ../images/Emo13.gif

בעעעעעעע, אם לא טיפשותו של המסנג'ר הייתם מקבלים עוד ציור עדקני יותר לכבוד השנתיים
...

ThePiper

New member
../images/Emo9.gif הציור עדיין אצלי במחשב...

אגב, הנה הגרסא הלא ערוכה... roger and shira's painting.... naked =)

ThePiper

New member
רוג'ר ושירה, התמונה המעודכנת!

תמונה אחת שווה אלף מילים ===>>>

Paranoid Y

New member
שירוש, לא שכחת משהו? ../images/Emo8.gif

שמת רק 5 מילים... חסר 950 אם אין תמונה
והנה התמונה

Paranoid Y

New member
תסלחו למוגבלים?

אז מטעם מגבלות שכליות שונות, יצא ש 100 מינוס 5 זה 950.. ואני פעם עוד כעסתי איך שנתנו לי 1 במתמטיקה....

noosh

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי, זה פשוט מעולה אפילו את רוברט הרובה ציירתם לי

moshel

New member
happy birthday

לכול תושבי הפורום ומנהלו אני מאחך יום הןלדת שמח ולא נפסיק לכתוב ולשמע מוסיקה לעולם moshel

חייב לתרום את חלקי

הרגשתי חובה לתרום את חלקי להגדלת השירשור. אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכולם אמרו, ועל מה שאמרתי שנה שעברה. ללא ספק הפורום הכי טוב ברשת, שלימד אותי המון וחשף אותי למוזיקה נפלאה. רק במדור המאמרים הנפלא פה אפשר להעביר שעות, ותמיד כשאני קונה דיסק חדש אני ישר בא לבדוק מה כתבו עליו בפורום. תמשיכו ככה כולכם בתקווה שבימי הולדת הבאים יהיו לא פחות חוגגים.

FloyDviR

New member
מזל טוב ...

קודם כל, אני חייב לציין שזה הפורום הראשון והיחידי ברשת שתרם לי כל כך הרבה לידע האישי ופיתח לי את כל הטעם המוזיקלי! יש פה אנשים מדהימים, שכותבים מאמרים מצוינים! בזכות הפורום הזה הכרתי יותר מחצי ממה שאני שומע היום, והרחבתי את כל הידע המוזיקלי שלי. אני מחר מתגייס. אז אני רק רוצה להגיד לכולכם פה - תודה! על הכל! פורום מספר 1 !!!

Paranoid Y

New member
../images/Emo41.gif ציור הפורום מודל 2004 ../images/Emo41.gif

אז חלפה שנה... והנה הציור שעשינו פייפר היפה הלא היא שירה ואנוכי, מעודקן לכבוד היומלדת השני לפורום.. לזכר הימים הטובים שיישארו לנצח... ימים נפלאים שכל החיים נזכור כמו חלום טוב
(בוס, אחר כך תעביר למקום פוטנציאלי.. שמנו גם בשרשור הגדול.. אבל הוא על סף היכחדות:>)

Tomer 123

New member
אני נעלב ../images/Emo7.gif

אחרי שנתתי את הנשמה לפורום, אפילו לא אזכור קטן בציור??

melancholy man

New member
תבוא קצת לצ'אט ../images/Emo13.gif

תאמין לי אם לא הייתי גר שם, גם אותי לא מזכירים...

Paranoid Y

New member
כן כן !! תבוא!!

צריך שתפתח אישיות מוחשת... כדי שייצייר לנו ציור שלך בתוך הראש:>

melancholy man

New member
בני תודה על הברכה בתוכנית

וסתם רציתי להגיד שמתגעגעים אליך פה... NP: Alman Brothers Band - Statesboro Blues

למעלה