ליש!!!

greeneye

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif ליש!!! ../images/Emo65.gif ../images/Emo77.gif

ליייייישעעעעע איחרתי קצת.....
אבל בכול זאת- מזל טובבבבב המון מטוסים סעירים ללא טייס, ושנת נינט טובה.

~*~gaL

New member
מזלללל טוב!../images/Emo13.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון המון מזל טוב. :))) עד 121 אפילו!

kfm

New member
מזל טוף ליששששש!!!!!!!!!!!!!!!!

יומולדת אחרי יומולדת....
שיהיה הרבה מזל טוף אחות הכל (; והמון מתנוווווות ופרקים של חלומות, ועשב. שיהיה מלאכול.

mati88

New member
אוף!! פעם רביעית כבר שאני מנסה

להעלות הודעה ולא הולך לי!!! ובכל פם השקעתי בהודעה יפה ומקורית, אז עכשיו אני רק אכתוב לך: מזל טוב. אני אפילו לא אשים אייקון של בלון. בה בי

luli pop

New member
ליהיייייי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif

לא התחשק לי לעשות מתנה בכותרת! שיהיה לך המון המון מזל טובב!!! את בת 13, כן?! תמשיכי להיות מצחיקה וחמודה כמו שאת!! פעם הבאה תלחשי קצת יותר חזק את השלום שלך... ואז אולי נוכל גם לדבר.!!! ו..שתזכי לשנה הבאה!! (משפט לקשישים...
) אין לי מה להוסיף לברכה המלוקקת הזאת.... את יודעת שאנחנו אוהבים אותך וזה מספיק!!!! בה ביי והמשך לילה נעים....

Yuvalenko

New member
מזל טופ!!! ואפילו אוסיך ואומר -

איייה!!
ועכשיו, אחרי שאנחנו יודעים סוף סוף מה זאת המילה הזאת, אז אני אייה חייב להגיד אייה שיהיה לך איייייייה יומולדת אייייייה שמח איייייייה... (מה??? אני חושב!! זאת פאוזה!! מותר לי!!) רק הערה אחת קטנה, ליש: אל תידרדרי למה שמתן הגיעה. אל תתחרי איתה בזה. מספיק מתן אחת יש לנו. תודה, מצוות ההפקה.

Yuvalenko

New member
אוסיך?? אוסיך?!?!?!!?!?

זאת השעה.. העייפות... תסלחו לי, כן? אני הולך ל-ה-ו-ס-י-ך כמה שעות לשינה שלי. לילה טוב.

Testicles

New member
גם אני הייתי ככה פעם

אבל אז גיליתי את שמפו הד אנד שולדרז! הד אנד שולדרס! מכפיל את כמות הקשקשים ומשאיר את שיערי מלא ברק במשך כל היום...

luli pop

New member
יואווו נכון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

ההד אנד שולדרס הזה שילש את כמות הקשקשים בראש שלייי!! בחיייי.... ואני כבר איזה חודשיים שמה אותו.... ברק? אכן... לפחות משו...

mati88

New member
וואאאאייייייי קרעת אותי לגמרי!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח........

Testicles

New member
למרות שאנחנו לא מכירים

כל כך... שיהיה לך יום הולדת שמח! ומזל טוב!
את בת 13, כן? סתם... נו, הייתי חייב...
אז שוב מזל טובבב!!!

פIלי

New member
../images/Emo75.gif מזל טוב! ../images/Emo74.gif

ליש! שיהיה לך יומולדת מגניב ביותר! מזל"ט ביותר! שיהיה לך מלא מתנות, וכל הקישקושים האלה. והרבה אוכל. אוכל זה טוב (ומתן תחזק את דבריי). ו 14.. זה הגיל שאפשר כבר לעלות במעלית לבד לא? אז מזל טוב! תחרשי על המעלית בקניון הקרוב. מתנה.

פIלי

New member
אגב נזכרתי

אני גאה להכריז.. ספיר קרעעעת אותי! בקטע עם הלחישות!

luli pop

New member
אתם שמעת אותה? מישהו שמע אותה?!

ואז היא מאשימה אותי שאני מתעלמת ממנה...

תוווווווווווודהה כולם!!!!! ../images/Emo24.gif

ותרשו לי עוד כמה מילים: גל- אהבתי את הכיוון שלך! אבל את לא חושבת ש 121 זה קצת יותר מידי?! אני יסתפק ב 120... מתן- שברתי דיאטה! עברתי לאיצטרובלים!
מתי- אז אני רק יגיד: תודה. ספיר- סליחה! באמת שהשתדלתי! פעם הבאה אני יגיד היי!
יובל- אני דווקא אייייה גאה במתניות שלי! לא משנה מה כולם איייה חושבים! מעין- זה בסדר, אין הרבה מה להכיר בי!
גל פולי ושאר ירקות- מסתבר שאני יצתרך לבוא לקניון עם הורה מלווה בשנה הקרובה... בינתיים אני רק בת 13!!!!! לא 14!!!! ובאמת שאני לא יודעת למה חשבתם אחרת!
ועוד תודה אחת ע-נ-ק-י-ת לכווולם! אוהבת, חולה, שרופה, גוססת, מתה, קבורה עליכם!!!

למעלה