וואי אנשים תודה רבה !
הרגע התעוררתי מחרפת יום הולדת טובה כזאת ראיתי את כל ההודעות ופשוט תודה רבה לכווולם מכל
יש כמה אנשים מיוחדים שאני רוצה לאמר להם תודה אז כאן זה המקום נראה לי ... לפלג - אחי תודה רבה שהכנסת אותי לכל ה"סצינה" ולמרות שאני לא אוהב את סלאג עדיין מסתדר איתי . לסינדרום (חצי) - אחי אני יודע שלא יכולת לרשום הודעה לא באשמתך , אני חייב להודות אחי על הכל , ואל תשכח , הכרנו מהחצי , נמות מהחצי לגרש - אחי פשוט אוהב אותך תמיד פה בשבילך אחי תדע את זה לנאור - אחי מה עם הבירה הא??????

מת כבר לראות אותך ואולי יגיע היום ונרקוד פו שניקנס ביחד הא? לטל - אתה פשוט גבר אחי תודה על הטלפון ממקודם , נראה אותך כל מסיבה הא קלאבר?

דור - האאאאאא ראסטה מאן! חתיכת פרסי מסטול חולה עלייך אחי , מתנת יומולדת , תבוא לרמת אביב טמבל טיטול - האאאאאאאאא סגן טיטול האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חרמוני - PIATCH שולת ובגדול אחי , בזבזורע זה בוווווווקקה (נדוש..הא?

ליובל YLN - אחי מתי אני קופץ לראשון הא? נטלי - פשוט אוהב אותך בייב , דראגון לנצח! בקי - מממממת עלייך ילדה ! בלי ריבים הפעם הא? ותודה על הבוקסר.. (הא הא) שמוליק - פשוט A $IDE חבוב וזהו בלה בלה בלה איזה טוב שזה קורה רק פעם בשנה הא? בקיצור.. שכחתיכמה וכמה אנשים אני בטוח, פשוט מת מעייפות. רק רוצה להודות לכולכם פשוט מארחים נפלא פה בטברנת ההיפ הופ הציונית תודה על האירוח הכבוד , מצטער על כל הפעמים שהייתי שיכור והשתוללתי ועל כל הפעמים שסתם השתוללתי ועשיתי פאדיחות לעצמי
וכאן אסיים עם מנת כוחי האחרונה ורק רוצה להזכיר לעצמי שיש רק עוד 103 שנים לחקור ראפ אז צריך להתחיל לעבוד קשה יותר... אוהב אתכם באמת! תודה