לשי RiRo

Da Judge

New member
../images/Emo77.gif ../images/Emo49.gif ג'אמוסון../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif ../images/Emo65.gif

מותק ../images/Emo20.gif

הרבה מזל טובים על היומולדת ! מאחלת לך הרבה אושר, אהבה ושנים טובות של מוסיקה, שיהיה בהצלחה עם הראסטות
!!Happy Birthday

Itai S

New member
לראסטה מאן הכי קולני שקיים,

אחי המון מזל טוב, שיהיה לך אחלה של יומולדת
ובליסה בפאפא
(ע"ח ההורים, כי יש כאלו שלא נרשמים...
) אחי תמשיך בגידול הראסטות האלה ותשתדל להתקלח כמה שפחות, מי יודע..אולי שנה הבאה תצליח להיות כל כך מטונף שיקחו אותך לפוסטר של בובמלה
|ראסטהמאןבן17זוללבברגרקינג| |עודאייקוןלצחוקיםלראותאםמישהוהצליחלקרואאתזהואםכן...אזהואבנאדםמאודמשועמם|

hyper active

New member
ממזזללל טווובבבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

שיייקהה פולנייה חביבה שלי :) המון המון מזללל טטווובבבבבבבבב!! ובהצלחה וכול הבלה בלה

RiRo

New member
וואי אנשים תודה רבה !

הרגע התעוררתי מחרפת יום הולדת טובה כזאת ראיתי את כל ההודעות ופשוט תודה רבה לכווולם מכל
יש כמה אנשים מיוחדים שאני רוצה לאמר להם תודה אז כאן זה המקום נראה לי ... לפלג - אחי תודה רבה שהכנסת אותי לכל ה"סצינה" ולמרות שאני לא אוהב את סלאג עדיין מסתדר איתי . לסינדרום (חצי) - אחי אני יודע שלא יכולת לרשום הודעה לא באשמתך , אני חייב להודות אחי על הכל , ואל תשכח , הכרנו מהחצי , נמות מהחצי לגרש - אחי פשוט אוהב אותך תמיד פה בשבילך אחי תדע את זה לנאור - אחי מה עם הבירה הא?????? :) מת כבר לראות אותך ואולי יגיע היום ונרקוד פו שניקנס ביחד הא? לטל - אתה פשוט גבר אחי תודה על הטלפון ממקודם , נראה אותך כל מסיבה הא קלאבר? :) דור - האאאאאא ראסטה מאן! חתיכת פרסי מסטול חולה עלייך אחי , מתנת יומולדת , תבוא לרמת אביב טמבל טיטול - האאאאאאאאא סגן טיטול האאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא חרמוני - PIATCH שולת ובגדול אחי , בזבזורע זה בוווווווקקה (נדוש..הא? :) ליובל YLN - אחי מתי אני קופץ לראשון הא? נטלי - פשוט אוהב אותך בייב , דראגון לנצח! בקי - מממממת עלייך ילדה ! בלי ריבים הפעם הא? ותודה על הבוקסר.. (הא הא) שמוליק - פשוט A $IDE חבוב וזהו בלה בלה בלה איזה טוב שזה קורה רק פעם בשנה הא? בקיצור.. שכחתיכמה וכמה אנשים אני בטוח, פשוט מת מעייפות. רק רוצה להודות לכולכם פשוט מארחים נפלא פה בטברנת ההיפ הופ הציונית תודה על האירוח הכבוד , מצטער על כל הפעמים שהייתי שיכור והשתוללתי ועל כל הפעמים שסתם השתוללתי ועשיתי פאדיחות לעצמי
וכאן אסיים עם מנת כוחי האחרונה ורק רוצה להזכיר לעצמי שיש רק עוד 103 שנים לחקור ראפ אז צריך להתחיל לעבוד קשה יותר... אוהב אתכם באמת! תודה

double M

New member
מזל טוב יא ראסטאפר קופצני! ../images/Emo65.gif

שמע גמרו לי את כל הברכות אז סתם יום הולדת שמח!

שייי אחשליפצצות שאין עליו בטראנסים!

חולה עליך בנאדם!! המון כבוד וכאלה! אין לי יותר מידיי מה להגיד, אבל בטח קפאדונה יעשה את זה (עוד 5 ימים) אבל חכה עוד יום שהשבת תצא ואז גם רמדי יבוא ויתרגם לך ליהודית או משהו... קיצר מלך, מזל טוב! ועכשיו כשאתה חוקי (בקווינס לפחות
) נחגוג את זה השבוע או משהו

RiRo

New member
יתרגם ליהודית?!

נו טוב
שכחתי משהו אחד וזה לאמר תודה ענקית לך ולגרג אחי , תודה על כל הפעמים שהסעת אותי ונתתי לך 10 שקל לדלק וכל כל הימבורגר שהיה יש ויהיה בעתיד בשלוש בלילה שממש משעמם ואין מה לעשות תודה רבה אחי חזיר פאפא

מזל טוב

פאק אני תמיד הייתי גרוע בברכות וככה אני אשאר אז מזל טוב שי (אל תצפה ליותר מזה :)) טוב אולי איחרתי ביום אבל הרבה מזל טוב (לי זה דווקא עבד כל המזל טוב הזה) ומשיך לשמוע עוד ועוד אנדרגראונד (לא מכיר, מי זאת הלהקה זאת?) טוב אז תהנה מהחיים ועד מאה ועשרים תמשיך לצבור ידע אולי גם תעבור את פלג :)

למעלה