לשי RiRo

דור(2?)

New member
../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif לשי RiRo ../images/Emo65.gif

מזל טוב ראסטה, איש הדראגון בול זי, הבי בוי חוקר הראפ, המאהב הלטיני שלי, וכו וכו יאללה יא זקן, בקרוב אני מגיע לגילך המופלג - אני מקווה שעד אז תמצא לפחות עוד 30 ראפרים שאף אחד לא שמע עליהם ושאני לא מסוגל לבטא את שמם!!

hermoni

New member
בואנה

אפילו דור השקיע אני אסכם את זה במילה אחת PIAAAAAAAAAAAAAAAAATCH לנצח:)

לחייל המאסטר נינג'ה הנאמן ביותר...

מזל טוב כפרה עליך יומולדת שמח בזאת אתה מועלה לרמת סגן טיטול ובכך הופך ליהות אחד מארבע אנשים ברמות קצונה בסולם טיטול מזל טובבבבבבבבבב אח שלי ניראה אותך מחר בתקווה מזל טוב אח קטן ביייייייייי יוווווו

s m i l e y

New member
../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gifשייייייייייצ'וק ../images/Emo23.gif ../images/Emo23.gif

אז דבר ראשון מזל טוב ע-נ-ק-י לאחד האנשים היותר מקסימים שאני מכירה..!! דבר שני שיהייה לך המון יומהולדת שמח, שיהייה לך חיים טובים וכל הבלה הזה :) חוץ מזה תזכור שלא משנה מה אני נורא נורא אוהבת אותך ואני תמיד פה :) גם אם תרצה וגם אם לא (אבל את זה אתה כבר יודע *אהמ אהמ*) סגל מקרה חולה עלייך נורא נורא נורא בקי :) ד"א תהמשך תקבל מחר :)

TakTik

New member
יש לך../images/Emo49.gifרשמי מנציג נזירי שאולין

מזל טוב ראסטה...

Rapid נאור

New member
שי, כפרה עליך!

המון המון המון מזל"ט גבר, עד כמה שתרצה, תחקור ראפ לנצח :) אוהב אותך איש יקר ד"א מה עם הבירה שאתה חייב לי?

TeeAnTee

New member
שיייייייי!

שיהיה לך יום הולדת שמח מאוד מאוד אחי, בהצלחה בכל מה שתעשה, תמשיך להיות חצי אופ שאוהב את עבודתו
ראסטאפרי, ולקוח השנה ברוב רשתות המזון המהיר בישראל
!
ליצן|

EmGee

New member
שי

הייתי רושם לך איזה ברכה ארוכה אבל משום מה זה יוצא בדיוק ביום שבו חוזרים ללמוד אז אני אעשה את זה בקצרה כדי לא לאחר להסעה: מזל טוב רגע והנה אייקון:

Chocaholic

New member
כפרהההה נשמהההה עינייייםםםם

!!!Happy Birthdayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
המון המון מזלטוב! שיהיה לך אחלה של יום ובכלל שנה מוצלחת ... :eek:)

Mocha Light

New member
בוקקה! ../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב עד 120! ולא לשכוח שכבר שלוש שנים פיץ הוא איש!
דראגון לנצח!

DoubleD

New member
מזל טוב יא גוץ:)

יומולדת שמח ושיט. |בדיחה פרטית שאף אחד לא יבין חוץ מאיתנו וככה יחשבו שיש לך חברים מגניבים|
קיפי איטי רילי (בלי יוד) |נשיכה|DouBle-D-

למעלה