לספאג!

spag

New member
את מי?

שיט, על כגון דא נכתבה החתימה החדשה שלי.

spag

New member
תודה!

או, הנה מישהו כלבבי - כוס בירה ליומולדת. תודה!
אולי תבוא רביעי לטיש בירושלים עיה"ק? אני לא בטוח עדיין שאני אבוא - אבל אם תבוא זה יהיה עוד תמריץ להעיף את העבודה והלימודים ולבוא...

Umberto Eco

New member
Hieneken בשבילך../images/Emo72.gif

יש לי אחת במקרר שאני מחכה לפתוח.. לגבי רביעי, עוד נראה אם אני יכול להבריז את חמישי..

spag

New member
יו תודה!

בדרך כלל אני לא נוהג להצטרף לסתם שירשורי מזל-טוב באינטרנט, אבל אני חייב להודות שזה נחמד - כל שניה לקבל עוד מזל טוב. ובטח עם כל כך הרבה בלונים. וגם השיר בחתימה שלך נחמד. (נו, מי אני שעל ביאליק אלונה?!)

מזל טוב, צדיק'ל!

שתגדל לנו גדול-גדול (זה לא מה שאתם חושבים) ותעשה (זה לא מה שאתם חושבים) לנו הרבה (זה לא מה שאתם חושבים) יידישע און חסידישע נחת (זה לא וכו'). מה בענין פארבריינגען? מאמר? כמה החלטות טובות לכבוד מאֹרע כזה לא מה שאתם חושבים?

spag

New member
יו! הזכרת לי! לא יאומן!

יומולדת 18. לבד. עדיין לא יצרתי לי חברים מסודרים בחברה החדשה שבה אני נמצא. החלטה טובה: עד יומולדת 19 - יש לי מישהי. כישלון. הלילה בחצות אני בן 19. אבל -א ב ל - אבל: הערב ב - 8 אני נפגש עם מישהי! לא יאומן. זה ממש השגחה פרטית! זו היא שהתקשרה אתמול, אני לא אשם! ---לא התכוונתי לכתוב על זה בפורום, אבל - אם כבר - אכתוב בקצרה: מישהי באוטובוס. תפסתי אומץ וביקשתי מספר. היא הופתעה - ולי יש מספר. מבוגרת ממני קצת. אולי זה יפריע? - טוב, הלילה נפגש לבדוק את זה. בכל אופן -זה לא יפתור את ה"החלטה הטובה" שקיבלתי על עצמי - אבל זו הבחורה הראשונה שאני מתחיל איתה ברצינות - ויש טיפה התקדמות חיובית...תתפללו עלי.

spag

New member
שוב תודה! זאטוטה.

זאטוטית? זאטוטונת? זאטוטונית?!
ותודה מיוחדת.

Le Fay

New member
ה ש ת ג ע ת ? ../images/Emo12.gif

לצאת עם מישהי מבוגרת ממך קצת? תכף לבטל! בקור הזה בין כה יותר טוב שתשבו (יחד) בבית.

דסדס

New member
אתה! תבוא לטיש השבוע!

אם אתה רוצה מסאג' מתנה... אתה חייב לבוא השבוע... כי נכון לכרגע זה הטיש האחרון הניראה לאופק שאני אבוא אליו.... מזל טוב איש! עד 120000... ואולי עוד 20 שנה אני כבר אזכור מי אתה ואיך אתה ניראה..... שיהיה רק טוב! דסדס

pinkli

New member
מזל טוב,איש..../images/Emo61.gif

בן כמה אתה היום? תעשה חיים לי (וג'ול)

uri80

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo39.gif

לא יצא לי לגלוש הרבה בזמן האחרון אבל זו כבר סיבה טובה להשאיר הודעה. מזל טוב !!!

למעלה