לספאג!

../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif לספאג!

טרה לה לה טרה לה לה ספאג שלנו גדל בשנה
מזל טוב! יום הולדת שמח צרור ברכות
צפו להזמנות לבר מצווה

rigoletto111

New member
../images/Emo16.gif מזל טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo16.gif

חקלו שמייח וזרלו פורייח!

spag

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב!

עד מאה ועשרים! הצעות למתנה: כסף. כסף. כסף. כסף. תניא: מסטיק+ בארבי ענקית! מישו שאני לא זוכר מה הניק שלו : ההלוואה המובטחת מגמ"ח הקונדומים שלך. קלאסיק: משהו לעיון. דער רוסשצישעערערער: שתקנה מיטה יותר גדולה שגם שלישיות יכולות להתנחל בהן. לא, זה לא מה שאתם חושבים. שירי: אופנוע 1600 סמ"ק. לייזר: עוד קולה. האחרונה הייתה בדיוק בזמן. נועם: אני סקרן לשמוע על הרבי. דסדס: מסא'ז, אלא מה? שי: תבוא לטיש פעם הבאה. לה פיי: כישוף למזל טוב. מי שכחתי? לכל השאר: כסף. כסף. כסף. אפשר גם צ'קים ומקבלי כרטיסי אשראי מעל 300 ש"ח. אה, דינה: איתך אני רוצה להפגש סוף סוף. אולי אחרי ניחום האבלים? לא, זה לא מה שאתם חושבים. אופס, שכחתי: כ ס ף

Le Fay

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

מזל טוב!
רק מאגיה לבנה, כמובן. אם תגיד לי מי זו לעזאזל דינה אני אעשה כמיטב יכולתי. בעצם... אפשר גמכן כסף במקום (לי זה עולה יותר)?

ספאג'????? ואני לא ידעתי?../images/Emo67.gif

הספגטי שלנו הולך ומאריך!! למה ספגטי למה? הריני לברך ברכת הדיוט, מקפיץ ראשון, שלא תדע יותר צער בחייך כלל, ושנזכה לתחיית המתים לראות את הוריך קמים לתחייה במהרה, ושיכיר הביטוח הלאומי בתשעים אחוז נכות שלך, ושבעלת הבית תקל מעליך את עומס עבודות הניקיון, ושלא תראה יותר את גן העמאות קרוב מידי לעניים שלך, ושהשופט לא יגזור עליך מאסר עולם, ושתחזור לגודל קרטון חלב, אמן ואמן. שתמצא
שלא תראה
שלא יגידו עליך
שתפסיק להיות
שתקנה
נורמלי שתפסיק להיות חסר
שתמצא בחורה
שתפסיק לקבל
ואל תהיה
שתסתום ת'פה כמו
ושתבין שאני סתם
עד מאה ועשרים!

spag

New member
אהההה....צודה רבה בחור.

סלא צדבר איצי על
פצצה, כשלך אין מישהי קבועה! אמא רוצה שצבי כלה ענוגה חסודה יראת שמים מנקיי הדעת ושומרת הברית. מישהו הצליח לקרוא את זה? ולהבין?

מיצהו בין אותך! |סיפור|

מאיפה לקחת את "מישהי קבועה"? למה לקלל? אני בכוונה נתתי לך שתי ברכות בעניין, דהיינו בלי מישהי קבועה, אלא עם מישהייות קבועות! ואם כבר אנחנו בקטע של זימה וניבול פה, שמע סיפור, טרי מהשבת האחרונה! מקום ההתרחשות הוא היכן שהייתי שבת ואצל מי שהייתי שבת, (אתה כבר יודע), או בקיצור אצל ידידה שלי. קרה שיצאתי מהחדר וחזרתי אליו, ואפתח את החדר. אלא שבטעות פתחתי חדר אחר, לא של ידידתנו. ואשמע קול בחורה צועקת וווואאאהו. עוד בטרם הבינותי את המתרחש, אצה רצה אליי גברת מגונדרת, ערומה ועריה, חפה מכל בגד, ותרץ אליי עד הפתח. וכאן אנחנו מגיעים למתח נחש מה קרה? מה חשבת יא סוטה? היא טרקה את הדלת! מסכנה, בושווווווווות! והייתה הבחורה ההיא נאה מאוד. פרטי המעשה שצונזרו כאן ישלחו אליך במייל אם תשלח לי את המייל המבוקש תיכף ומיד.

רק תראו שחוץ מחרמנות

לא נוסף שום דבר לספא'ג המניאק. למרות שהוא גדל בשנה!!
כבר חודש אנו רבים על מייל שהוא מתעצל לשלוח לי, וגם היום הוא אמר שהוא לא ישלח, עד שהוא ראה את ההודעה שכתבתי כאן שאם הוא ישלח הוא יקבל פרטים מהסיפור החם של השבוע והנה אני מקבל את המייל הבא: אופסת רק עכשיו ראיתי מה כתבת בפורום! שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח שלח אני מחכה בסקרנות. אז אני חוזר ומבהיר לך שוב אדון ספא'ג' הנכבד, לא תקבל עד שתשלח. יא מניאק!

spag

New member
יפה,

למדת לעשות cut and copy!
בראבו. ואני לא יכול לשלוח את התמונות כי השארתי אותן בחדר ולא הבאתי אותן איתי ל...עבודה. יא ******! ואני מקווה שכשאגיע לגיל 80 אשאר תאב ובריא כמו שאני עכשיו! יא ******!

spag

New member
אויש,

אלה בדיוק התכניות שלי השבוע. מה אכפת לך? למה לדכא רעיונות יצירתיים שכאלה?!
תודה.

למעלה