אפרתוש המאמוש
New member
../images/Emo65.gifHappy Birthday Lali../images/Emo77.gif
(טוב, אז בשבילי את לא בדיוק ללי, אלא נני, אבל סתם כדי שהשאר יבינו במי מדובר...
) החלפת קידומת... אה? הגעת לגיל 30!!!
אז נני... מאיפה להתחיל? נשבעת שאני לא יודעת!!! טוב, אני מנסה... אז ככה... לפני שנה וכמעט 4 חודשים זכיתי להכיר אותך, היכרתי את הנשמה התאומה שלי, עליות, ירידות, נפילות, המראות... כמה שעברנו בקשר המיוחד כל כך שלנו... זכיתי להכיר את האדם שמשלים אותי, הבן אדם שהפך ליהיות ולקחת חלק עצום בחיים שלי, בנשמה שלי, את האדם המיוחד שלי, אדם שאני אוהבת ואוהב כל חיי, כי את... פשוט את! בכל יום למדתי להכיר ממך עוד קצת ועוד קצת... : בחורה מקסימה, לבבית
, בחורה עם יכולות נתינה שלא נבראו כמותן, נפשית בעיקר... מהממת ביופיה, שובה, חייכנית ומצחיקה, מכניסה אור ושמחה לחיים, בחורה עם המון כוחות חבויים, אני מאמינה בך ילדה, (או ליתר דיוק- "בוגרת"
סטייל אסי
) אני רוצה לאחל לך מכל הלב שתיהיי מאושרת, שיהיה לך רק טוב בחיים, שתזכי לעוד הרבה שנים יפות בחיים (ואם אפשר בקשה קטנה- שתמשיכי לייפות גם את חיי!
) שתמיד תיהיי מוקפת באהבה הרבה שכל כך מגיעה לך בזכות מי ומה שאת, שבכל דרך שתפני ותבחרי בה תלכי עד הסוף ותגעי באור... שתיהיי שלמה עם כל החלטה שתקחי על עצמך בחיים, שנים של הגשמות עצמיות, של שלמות ואהבה, של שגשוג ופריחה, שפע של בריאות, וכל טוב, אוהבת אותך המון הילה שלי (תרתי משמע),
+
אפרת
נ.ב. מקווה שיצא לי כאן בסדר, נשבעת שהיה לי קשה... את הברכה היותר מלבבת את תקבלי ממני באופן אישי ובכתב יד, משהו מכובד יותר.
(טוב, אז בשבילי את לא בדיוק ללי, אלא נני, אבל סתם כדי שהשאר יבינו במי מדובר...