Happy Birthday Lali

../images/Emo65.gifHappy Birthday Lali../images/Emo77.gif

(טוב, אז בשבילי את לא בדיוק ללי, אלא נני, אבל סתם כדי שהשאר יבינו במי מדובר...
) החלפת קידומת... אה? הגעת לגיל 30!!!
אז נני... מאיפה להתחיל? נשבעת שאני לא יודעת!!! טוב, אני מנסה... אז ככה... לפני שנה וכמעט 4 חודשים זכיתי להכיר אותך, היכרתי את הנשמה התאומה שלי, עליות, ירידות, נפילות, המראות... כמה שעברנו בקשר המיוחד כל כך שלנו... זכיתי להכיר את האדם שמשלים אותי, הבן אדם שהפך ליהיות ולקחת חלק עצום בחיים שלי, בנשמה שלי, את האדם המיוחד שלי, אדם שאני אוהבת ואוהב כל חיי, כי את... פשוט את! בכל יום למדתי להכיר ממך עוד קצת ועוד קצת... : בחורה מקסימה, לבבית
, בחורה עם יכולות נתינה שלא נבראו כמותן, נפשית בעיקר... מהממת ביופיה, שובה, חייכנית ומצחיקה, מכניסה אור ושמחה לחיים, בחורה עם המון כוחות חבויים, אני מאמינה בך ילדה, (או ליתר דיוק- "בוגרת"
סטייל אסי
) אני רוצה לאחל לך מכל הלב שתיהיי מאושרת, שיהיה לך רק טוב בחיים, שתזכי לעוד הרבה שנים יפות בחיים (ואם אפשר בקשה קטנה- שתמשיכי לייפות גם את חיי!
) שתמיד תיהיי מוקפת באהבה הרבה שכל כך מגיעה לך בזכות מי ומה שאת, שבכל דרך שתפני ותבחרי בה תלכי עד הסוף ותגעי באור... שתיהיי שלמה עם כל החלטה שתקחי על עצמך בחיים, שנים של הגשמות עצמיות, של שלמות ואהבה, של שגשוג ופריחה, שפע של בריאות, וכל טוב, אוהבת אותך המון הילה שלי (תרתי משמע),
+
אפרת
נ.ב. מקווה שיצא לי כאן בסדר, נשבעת שהיה לי קשה... את הברכה היותר מלבבת את תקבלי ממני באופן אישי ובכתב יד, משהו מכובד יותר.

../images/Emo151.gif../images/Emo65.gifלהילושה המדהימה!../images/Emo213.gif

בספר עתיק עם המון דפים גיליתי סיפורים מאוד מרתקים בין השורות היה סיפור אחד שמסיבה מסוימת היה יותר מיוחד הוא מספר שחלומות בסוף מתגשמים הכל תלוי עד כמה באמת רוצים אתמול בלילה חלמתי עלייך שהצלחת להגשים את כל משאלותייך שאושר ובריאות מלווים אותך בדרך שלכל מכרייך יש לך חיבה וערך שששששש... אסור לגלות את ההמשך עכשיו הגיע גם תורך לחלום בשביל עצמך וכמו שאומר הסיפור- הכל עוד יקרה חשוב רק לקוות - מי שלא מאמין עוד יראה לסיום אני רוצה לאחל לך יומולדת מוצלח למרות שממילא כבר חלמתי שהוא יהיה כך אז הילוש יקרה שלי
שיהיה לך יום הולדת מדהים ותחגגי אותו עם המון חברים טובים. את נשמה יפה וטהורה ומאחלת לך שלא תדעי לעולם רע!
המון הצלחה בכל דרך שתפני
שאושר ושמחה יקיפו אותך תמיד עם המון חום ואהבה.
יצא לי להכיר בן אדם קסום מלא בהילה בורקת וקורנת סביבה.
כן הילה כשמך את- תמיד מוקפת בהילה זוהרת המפזרת חום ואהבה לכולם. מתה עליך! ושלעולם לא תשתני!!! מהמקורית שבחבורה ומפו הדב גם!

ניצם

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

הילה הרבה מזל טוב הרבה אושר ושתמשיכי לקרוע אותנו מצחוק בפורום.
ירון

matyc

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifמזל טוב להילה../images/Emo65.gif

מזל טוב חמודה שלי
עד 100 כ-20
שתמיד תחיכי ותצחקי ותצחיקי אחרים
מאחלים לך את כל האושר שבעולם
מטי וניר

מזל טוב להילה ../images/Emo9.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרבה בריאות , אושר ועושר , אור
ואהבה
ושמחה . הומור זה דבר מאוד חשוב ומרפא . --- זה ממש מדהים שיש כאן 2 מהפורום , שנולדו באותו יום ממש , (אותו יום , אותה השנה) ובדיוק היום מחליפות קידומת , ל30 . כבר כתבתי קודם , הילה , את לא ניראת בת 30 . לפני שנה + חשבתי שאת בת 22 , בחיי . יכול להיות שלא שמתי לב אז .
.

ללוששש../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo213.gif

המון המון מזל טוב. המון ברכות ואיחולים.. הצלחה, בריאות, עושר, אושר..אהבה.. שזה לא פחות חשוב.. :) ממני באהבה ~לין~

lizush

New member
בובה, מזל טוב

אם היו שואלים אותי מי הדיוה של הפורום, לא הייתי חושבת פעמיים, אז מזל טוב לך דיוה פצצה, אני חולה עליך ומחכה לדיסק הראשון :-D

ליפה בנשים ../images/Emo65.gif

רציתי לאחל לך המון המון המון מזל טוב הרבה אושר בריאות ושמחה ובמיוחד אהבה ושכל חלומותיך וציפיותיך התגשמו אמן ושהיה לך רק טוב... חולה, שרופה, מתה, ואוהבת אותך שרון

ללאלי הכי מטורללי../images/Emo77.gif../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif

"שישמור אותך האל
ויגשים כל משאלתך
שתעשי בשביל אחר
והוא למענך
שתיגעי בכל כוכב
ותתפסי על כל שלב
שתישארי צעירה לנצח"
ישבתי וחשבתי מה לך אוכל לכתוב לבסוף הוחלט לפי הרוב זאת לא תהיה מילה או משפט
גם לא סיפור או אגדה זאת תהיה רק ברכה קטנה שבאה מהלב.
בריאות אאחל לך בראש וראשונה,
שתדעי רק ימים מאושרים.
שתגשימי את כל חלומותייך ושאיפות ליבך
ובהצלחה בכל מעשה ידייך.
שתדעי לשלב בין הנתינה להנאה, שתמשיכי לאהוב את החיים וליהנות מהם. ושתמשיכי להיות כמו שאת כי ככה כולנו אוהבים אותך.
שתהיה לך יומולדת הכי מדהימה שיש,
אני רוצה לאחל לך את מיטב האושר בחיים שתמיד תדעי להעריך את מה שיש לך.. תמיד תיזכרי לחייך כי זה הדבר החשוב בחיים
ושלא תחסר לך אהבה בחיים ....
( ופעם הבאה שאני מעירה אותך באמצע הלילה......תתעוררי! באתי במיוחד מת"א כדי להגיד לך מזל טוב מקרוב! חוצפה!)
מה מה מה מה מה מה מה - קיפודים, חתולים
, קטיושות ושער סגור ב- 7 בבוקר
זה הסיכום שיש לי להגיד על היום בבוקר!!! אוהבת ומאחלת מכל הלב,
שירלונת הפילונת

O 4ever

New member
../images/Emo24.gifללייייייייייייייייי

קודם כל בוקר טוב..... - אם אפשר לקרוא לזה בוקר... את בחורה מדהימה!!! שיודעת להעניק המון אהבה,נתיתה ואושר לכל מי שסובב סביבך! מזל טוב מכל הלב!!! ממני
מצטער על הרעש שגברת שירלי ומיה עשו לך בלילה פשוט...היו קטיושות.... (ושירה נבהלה ואמרה שמצידה יהיו קטיושות על בני אדם אבל רק לא על החתול - הפצוע האנגלי שלה... אחרי זה רצתה ללכת למלוון ושאלה כמו עולה לי לילה ולחתול שלי אז אמרו לה שאם היא תוריד לו עוד רגל אחת זה יהיה חינם.... אה וגם דבי גבי ואבי היו שם.....)

../images/Emo65.gifללי'נקה!!!!../images/Emo65.gif../images/Emo68.gif

יפיופה .. המון המון מזל טוב, הרבה אושר ועושר, בריאות והצלחה, והכי חשוב - שתמשיכי להיות בן אדם כזה מדהים, מטורף ומשוגע <כל זה לטובה כן? חחח> שתמיד מצחיק את כל חבורת השמנמנים
אוהבתתתת ..
טווששש (:)

alonitk

New member
../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo65.gif

שפע של ברכות ואיחולים לבביים המשיכי להיות מדהימה כמו שאת אוהבת אלונית

erezgi

New member
ללוששששששששששש מזל טוב מתוקה

האישה עם הקול הכי נעים זמירות ששמעתי. שיהיה לך המון מזל טוב בוזגיות,פרנסה,חיים בריאים ומאושרים, הצלחה להגשים את כל חלומותייך. נשיקות, ארז

יומולדת שמייח יפיופה../images/Emo213.gif

המוני מזל טוב עלמה מקסימה, זמרת בחסד וסטארית לעתיד, מאחלת לך סלילה קלה של דרכך לצמרת, ועל הדרך תקטפי את כל שאר הברכות והתענוגות אהבה גדולה ובריאות מלאה

מזל טוב מדהימונת!

הילה של אור זורחת לך מהעיניים אין מילים שיוכלו לתאר עד כמה מיוחדת וקסומה את כתבתי כבר ואכתוב שוב.. הלואי שיכולת לראות את עצמך מהעיניים שלי מיוחדת, קסומה, אחת ויחידה אוזנייך קשובוץ תמיד.. מילים חמות ומעודדות שלא מצאתי אצל איש הבנה מכאן ועד אין סוף חיבוק עוטף ברכות.. לב ענק וחם.. ומזג לא פחות
הילולי, מאחלת לך ביום הולדתך שיתגשמו משאלות ליבך שכל שרק תרצי יתגשם אושר, בריאות ושמחה בלב אוהבת המון המון המון דיקלו!

למעלה