F FrutillitA New member 5/6/06 #11 טימבקטו זה באפריקהXD../images/Emo6.gif בחותלים בצמרת שלחו את אתגר בארגז לטימבקטוXD ראיתי תסרט הזה משו כמו 10000000 פעמיםXD
טימבקטו זה באפריקהXD../images/Emo6.gif בחותלים בצמרת שלחו את אתגר בארגז לטימבקטוXD ראיתי תסרט הזה משו כמו 10000000 פעמיםXD
D DirtySpirit New member 5/6/06 #15 הומ, טימבוקטו[Timbuktu] היא עיר במלי שבאפריקה, שהייתה במאה ה15 מרכז גדול למסחר במלח וזהב[על דרך המסחר הטארנס-סהרית], ומרכז ללימוד תורת האיסלאם. :]
הומ, טימבוקטו[Timbuktu] היא עיר במלי שבאפריקה, שהייתה במאה ה15 מרכז גדול למסחר במלח וזהב[על דרך המסחר הטארנס-סהרית], ומרכז ללימוד תורת האיסלאם. :]
נ נעמקה19 New member 5/6/06 #17 איזה אינטלגנט ../images/Emo12.gif תמיד אמרתי שאתה הריוטר הגברית. סחטיין. תודה רבה D: למרות שעדיין אין לי מושג איך בדיוק אני יודעת מה זה טימבקטו מאז שאני זוכרת את עצמי
איזה אינטלגנט ../images/Emo12.gif תמיד אמרתי שאתה הריוטר הגברית. סחטיין. תודה רבה D: למרות שעדיין אין לי מושג איך בדיוק אני יודעת מה זה טימבקטו מאז שאני זוכרת את עצמי
D DirtySpirit New member 5/6/06 #21 XD אני ידעתי אתזה רק לא מזמן:] בכולופן, זה מסוג הארצות האלו שיש להם שם-מסובך-שבכל-זאת-קל-לזכור. [ריוטר יותר שולטת ]
XD אני ידעתי אתזה רק לא מזמן:] בכולופן, זה מסוג הארצות האלו שיש להם שם-מסובך-שבכל-זאת-קל-לזכור. [ריוטר יותר שולטת ]
נ נעמקה19 New member 5/6/06 #22 ריוטר באמת שולטת O: אבל טימבקטו זה שם מגניב כזה! וואי. אני אקרא לילד שלי טימבקטו.
S ShIr LoVe RoNi New member 6/6/06 #76 נעם, רק תני לי להזכיר לך משהו... "כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שום ילד. בא לי דירה בדרום ת"א, לחיות לבד עם החבר שלי, שלעולם לא יהיה בעלי. אמן." XD http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1299&msgid=79195111
נעם, רק תני לי להזכיר לך משהו... "כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? שום ילד. בא לי דירה בדרום ת"א, לחיות לבד עם החבר שלי, שלעולם לא יהיה בעלי. אמן." XD http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=1299&msgid=79195111
נ נעמקה19 New member 6/6/06 #81 זה נכון XD לא בא לי ילדים. אבל זה ממש כייף לחשוב על שמות בשבילם! וחוצמזה, מאיפה את מביאה תמיד את כל הציטוטים האלה שלי? XDDDDDDDDDDDDD
זה נכון XD לא בא לי ילדים. אבל זה ממש כייף לחשוב על שמות בשבילם! וחוצמזה, מאיפה את מביאה תמיד את כל הציטוטים האלה שלי? XDDDDDDDDDDDDD
S ShIr LoVe RoNi New member 6/6/06 #98 ../images/Emo2.gif ממתי אני מביאה ציטוטים שלך../images/Emo3.gif? סורי, אני אפסיקO: אפילו לא שמתי לב
S ShIr LoVe RoNi New member 6/6/06 #106 ../images/Emo9.gif כמו שאת זוכרת את של דגנית לא כך ? איזה כיף להרגיש כמו נעם!
D DirtySpirit New member 5/6/06 #31 ואגב, אאל"ט האיות הנכון הוא טימבוקטו... אבל אני לא מאמין שזה משנהO:
נ נעמקה19 New member 5/6/06 #35 ../images/Emo46.gif מאז שאני זוכרת את עצמי אני אומרת "טימבאקטו"! אז אל תשבש לי את הילדות עם האיות המוזר שלך טימבאקטו. אולי אני אכניס את זה לחתימה
../images/Emo46.gif מאז שאני זוכרת את עצמי אני אומרת "טימבאקטו"! אז אל תשבש לי את הילדות עם האיות המוזר שלך טימבאקטו. אולי אני אכניס את זה לחתימה