למה את לא מתחברת למסן?
D DirtySpirit New member 5/6/06 #34 רק שתדעי../images/Emo3.gif שה"בדיחה" הזאת קיימת אצל כל מעריצי ה"פ בכל העולם, לא רק ב160..
נ נעמקה19 New member 6/6/06 #45 למה אני לא מבינה?!#@$ פעם הייתי מעריצה מושבעת של הארי פוטר. לא היה ייתכן שתאמר לי משהו שקשור להארי פוטר ואני לא אדע. עכשיו הידע שלי בהארי פוטר נמחק מהמוח, ומוקדש עכשיו לשמינייה
למה אני לא מבינה?!#@$ פעם הייתי מעריצה מושבעת של הארי פוטר. לא היה ייתכן שתאמר לי משהו שקשור להארי פוטר ואני לא אדע. עכשיו הידע שלי בהארי פוטר נמחק מהמוח, ומוקדש עכשיו לשמינייה
D DirtySpirit New member 6/6/06 #47 זה לא ידע שקשור לספרים, זה ידע שקשור לפורום:] ["הארי הוא הורוקורסססססססס!@!#$%@#$%!%$!#%$!!!!!!!!!111234232534534אלףשמונהמאותשמוניםושמונה"]
זה לא ידע שקשור לספרים, זה ידע שקשור לפורום:] ["הארי הוא הורוקורסססססססס!@!#$%@#$%!%$!#%$!!!!!!!!!111234232534534אלףשמונהמאותשמוניםושמונה"]
נ נעה בקולנוע New member 6/6/06 #68 אני לא סובלת הארי פוטר../images/Emo3.gif אבל בגלל המשפט הזה הכתה שלי חושבת שאני חכמהXDDDDD הם לא יודעםי שזה מהאינרנט אז...
אני לא סובלת הארי פוטר../images/Emo3.gif אבל בגלל המשפט הזה הכתה שלי חושבת שאני חכמהXDDDDD הם לא יודעםי שזה מהאינרנט אז...
נ נעה בקולנוע New member 6/6/06 #79 לא../images/Emo3.gif קראתי את זה רק כי הייתי משועממת ובגלל סיריוס ודמבלדור... הם מתו אז רוב הסיכויים שאני אקרא את זה רק אם אני אהיהמאוד! משועממתת...
לא../images/Emo3.gif קראתי את זה רק כי הייתי משועממת ובגלל סיריוס ודמבלדור... הם מתו אז רוב הסיכויים שאני אקרא את זה רק אם אני אהיהמאוד! משועממתת...
נ נעמקה19 New member 6/6/06 #84 מהההה? :| אני בהלם. לא תיארתי לעצמי מישהו שיכול להגיד על הספרים האלה שהם משעממים!
D DirtySpirit New member 5/6/06 #29 XD "סיריוס לא מת, הוא רק מאותגר קיומית" [הפאנטיות של סיריוס ] זה כמו "קורט קוביין לא מת, הוא רק יצא לעשן סיגריה" [להלן- הפאנטיות/פאנטים של קורט
XD "סיריוס לא מת, הוא רק מאותגר קיומית" [הפאנטיות של סיריוס ] זה כמו "קורט קוביין לא מת, הוא רק יצא לעשן סיגריה" [להלן- הפאנטיות/פאנטים של קורט