עדכון בזאר

nikol2004

New member
פרטים והכוונה../images/Emo112.gif

שעות פתיחה 10.00-17.00 שישי ושבת, מכביש החוף מצפון- פונים שמאלה לכיוון הקניון של רמת אביב לרח' איינשטיין, בפניה הראשונה ימינה (לא לחניה) לרח' ברודצקי ובפניה השניה ימינה לרח' רידינג עד מס' 38.

nikol2004

New member
עדכונים נוספים../images/Emo65.gif

מצטרפות אלינו ליריד: הבגדים של עידית - בגדים בעיצוב מיוחד - חולצות מעטפה מיוחדות בשילובים מעניינים, מכנסי 7/8, סרפנים , תיקים ועוד דברים מדליקים, ויפה בגדול - הלבשה לילית אינטימית - ביבידולים, כותנות לילה ופיז'מות הדברים משגעים !!!! המחירים נוחים והאמת ממש עושים חשק !!!!! כמו כן תהיינה אומניות יוצרות עם תכשיטים, סבונים, חמסות כלים מעץ, כלי זכוכית, ועוד ועוד, בקרוב עדכונים נוספים

היי נאווה! יש אולי אפשרות...

להעלות קצת תמונות מהבגדים של עידית ומההלבשה הלילית... ומה טווח המחירים בערך? תודה..

נאוה, זה באותו מקום שהיה הבזאר

ברמת אביב בפעם האחרונה(לא רחוק מבי"ס אליאנס)?

החורזת**

New member
היום הודיעו לי שבאותו שבוע שבו

אמור להתקיים הבזאר, מתקיים באותו המקום יריד אהבה. האם זה ידוע לך? לא נראה לי שהבית שם מספיק גדול לשלב את שניהם יחד.

nikolX2

New member
כן.... כן../images/Emo65.gif

לצערי מאלצים אותי להחליף תחפושת.........כל פעם מחדש ולענייננו..... המקום אותו מקום כמו בפעם שעברה, וכן יתקיים באותו סוף שבוע יריד מתנות לכבוד יום האהבה, מתנות, כלים, תכשיטים, הכל בעיצוב אומנים, יש מקום לכולם..... חניה בכל מקרה יש צמוד לאולם לשואלות, מסרים תשדלו לשלוח לי לתחפושת החדשה שלי... תודה ניקול

nikolX2

New member
ענברי...

הכוונה ניתנה מכמה מקומות, אוטובוס אני אבדוק, מידות ועיצובים - השאיפה שלי תמיד להביא דברים צעירים ואופנתיים כמה שיותר במידות גדולות וכמה שיותר גדולות, השבוע אני בסיבובים ואדע כמובן יותר פרטים, בכל מקרה ההלבשה הלילית - אינטימית מתאימה לנשים עד מידות 56 בערך ויש דברים מקסימים, זה לעת עתה בקרוב עדכונים נוספים..... שבוע טוב ניקול

החורזת**

New member
אוטובוסים שמגיעים ממש למקום:

דן: 25 ו- 45. אגד: 74, 86, 274. אוטובוסים שמגיעים קרוב, עד הפלנטריום או עד רידיניג פינת ברודצקי: דן: 7, 24, 6, 13 ו-27. (אוטובוסים מס' 13 ו- 24 מגיעים רק עד הפלנטריום וממשיכים בלבנון).

anati44

New member
יש סיכוי שדגמים מפעם שעברה

יהיו גם הפעם, חברה שלי קנתה סריג מדהים ואני לצערי ויתרתי ואני מצטערת מאד מאד.......... הלוואי ויהיה גם הפעם, למדתי לקח !! משהו שאני מאד רוצה לקחת ולא להשאיר לפעם הבאה............... בבקשה , תביאי את הסריגים , את זוכרת איזה שרון לקחה?? בדיוק כזה ב- מידה 5

יעל י

New member
עוד צפונית מתלוננת...

הצפון אמנם הלא כ"כ רחוק אבל בכל זאת צפון... אולי תבואי לעשות באזר אצלי בבית???

נאווה אני יכולה לארגן לך מקום בצפון

אבל אני מתכוונת לצפון צפון.... רמה"ג בקיבוץ אצלנו במועדון חברים...

פעמיים פיספסתי...

הייתי חולה פעמיים...גם היום אני קצת...כניראה חורף זה נוראי במיוחד.
אבל,מקווה שהבן יבוא עם רכב לשבת הקרובה ...והפעם באה על 4...
רק ,תגידי,למה נישלחה אלי לאחרונה הודעה אישית אודות הבזאר בנובמבר שכבר עבר?
התייאשת ממני?
אנא שילחי לי שוב בבקשה שעות ומיקום שאדע להגיע מרמת גן...סוף סוף

למעלה