מזל טוב קרן

polo03

New member
אפילו לאונרדו הגיע

לאחל מזל טוב. הוא ביקש ממני למסור : happy b-day,love your music keep on the good work

S H I R O N I

New member
../images/Emo205.gifאיזה לוש!../images/Emo6.gif

[או שלא מדובר בלאונרדו דיקפריו ואני סתם עושה לעצמי פאדיחות כרגע?
]

Dark chocolate

New member
../images/Emo6.gif

איף ראיתם איך הטרידו אותו ואת בר? אשכרה הביאו להם מטוס מעל הבית
מסכנים..

נעה 124

New member
הוספתי ברכה

מה הקטע של ה 300 תווים? מי יכול לכתוב לקרן ברכה רק ב 300 תווים
יש לי כל כך הרבה מה לכתוב לה.... טוב, בשביל זה יש את הפורום

../images/Emo79.gif../images/Emo220.gifועכשיו... אעהאעאהע!!

-מליון הופעות
. -אלבום בכורה מצליח
. -6 סינגלים שקורעים את הרדיו
. -פורום תומך ואוהב
. -שערים על עיתונים+כתבות גדולות
. -כתיבת שיר להמון זמרים מצליחים
. -זמרת השנה, תגלית השנה ושיר השנה בהמון מקומות
. -יומהולדת 29?
. אני מאחלת לך כל מה שתרצי לעצמך. את עוד צעירה, יש לך מספיק זמן למלא את העולם בשירייך. מזל טוב ענקי
. בלו ירדן [: ככה על הדרך... יש מצב שאת עושה לי... לא אני לא רוצה ילד, רק 20 עותקים מכל סינגל
... כדי שאנשים ירדו ממני ויהיה לי מספיק לתת לכולם ^^.

groovachick

New member
קרןן../images/Emo70.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

טוב.. הייתי אומרת שקשה להיות מקוריים אחרי כל הברכות שנכתבו פה לפניי.. אז שתהיה לך שנה מדהימה
מלאת אושר, בריאות, כיף והצלחה, לפחות כמו שהייתה לך השנה הזאת. תמשיכי להיות זמרת, יוצרת, שחקנית ו.. שפית[
] מדהימה כמו שאת. שהכישרון, כמו יין, רק יילך וישתבח עם השנים.. [למרות שמכאן, אין הרבה לאן להשתפר..
] שהקסם שיש בך ימשיך להתקיים. אני, ואני מאמינה שהרבה יסכימו איתי, מאוד אוהבת אותך גם בזכות זה. אני רק מחכה לרגע שאני אפגוש אותך שוב, ושאני לא אאלם מולך כמו בפעמים הקודמות.. אז המילים באמת יהיו שוות. מחכה, אוהבת
ומעריכה עד האינסוף ומעבר לו, תמר

../images/Emo65.gif../images/Emo49.gifלקרן../images/Emo65.gif

מזל טוב קרן עד 120! שתהיי תמיד מאושרת ושתצליחי בכל מה שאליו תשאפי להיות, במוסיקה, ובהכל! שתהיי בריאה ותמיד תחייכי. שתדעי רק ימים עם שמיים כחולים וחיוך על הפנים

mikmikonet

New member
קרן המדהימה ../images/Emo99.gif

שפשוט... תמשיכי לעשות את מה שאת אוהבת. ליצור, ולשיר, ולהופיע... ושאנחנו כמובן נמשיך להנות מזה
אין לי ספק. שיהיו לך חיים מדהימים מלאים בכייף, השגת את המטרות שלך ולא ויתרת- ועכשיו הזמן להנות מהפירות
אני אוהבת אותך
מיכל.

mikmikonet

New member
אה, ושכחתי להעלות משהו ../images/Emo2.gif

סתם משהו שהכנתי לפני שבוע וקצת..

קרן, מזל טוב מהממת :]

קרן, יפה שלי, אז היום את חוגגת 28! |בלוניםבלונים||מכפילהמילים|
וואו.. אני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל. אני רוצה להגיד לך כל כך הרבה.. נתחיל מזה שאני ממש מקווה שאת קוראת פה את כל הברכות.. אני ממש אתרגש לדעת שקראת
ושראית את הסרטון שהכנו לך
אז.. אני פשוט אתחיל כמו שמתחילים כל ברכה, המון המון המון מזל טוב! אני מאחלת לך את כל האושר והשמחה שבעולם.. כי זה פשוט מגיע לך! תמשיכי להיות בן אדם כל כך יפה, נדיב, מוכשר, יצירתי, טוב לב, וחייכן. אולי את לא רואה את עצמך כמו שאחרים רואים אותך - אבל את באמת מדהימה. אני רוצה להודות לך על שנתיים מקסימות...
בשנתיים האלה הענקת לי, ולכל עם ישראל, כל כך הרבה מעצמך. השירים המדבקים והחיוך המלטף שלך פשוט כבשו את כולנו! תודה ענקית על השנתיים האלה, בזכותך הפכתי לבן אדם מאושר יותר! אני כל כך מעריכה אותך כבן אדם וכיוצרת.. את ענקית! אז.. שתהייה לך שנה מדהימה, מלאה ביצירה, אהבה, הצלחה ומוזיקה. תמשיכי להיות היוצרת הכי מהממת שיש !
תזכרי שכולנו כאן תמיד כדי לתמוך בך, וכולנו אוהבים אותך המון המון המןו! [ואנחנו יותר מסתם מעריצים
] אוהבת אותך הכי הכי בעולם - וכ"כ מודה לך על ה9/3/07 [מקווה שלא נבהלת ממני ושלא יצאתי סתומה
] יעל.
נ.ב הא וכן, גם אני מחכה בתור כדי לקבל ילד

האא וכן.. :)

בשבילנו את מספר אחד! עם או בלי פרסים, אנחנו ואת יודעים בדיוק מה את שווה
בהצלחה עם איתי ואני מאחלת לשניכם עוד הרבה שנים של אהבה
מקווה שנפגש עוד הרבה פעמים, ונשגיע לשלב שבו תזכרי מי אני

anianat

New member
שאלה מתקילה...

תמיד כששואלים אותי "בת כמה את?" אני נלחצת..רגע..אני צריכה לחשב...שונאת חישובים עם מספרים לא עגולים ועוד בע"פ...אם לפחות היו לי דף ועט..שיט. אז באמת הגיל הוא משהו שעובר לידי. בתוכי אין גיל. אני ענת. זהו. מה יש כאן לספור? אז קרן, שתהיי !!! ככה, עם כל מה שיש בך. באהבה, ענת

Rachel47

New member
טיפונת לפני שנגמררר../images/Emo15.gif

קרנולה שיליייייייייייייייייייי המון המון המון המון המון מזל טוב יפיפייה מוכשרת שלי המון בהצלחה בהמשך הדרך (הארוכה שנצעד ביחד
) ושתהני מכל רגע כי אחרת זה לא שווה ושתמשיכי ליצור ולהדהים אותנו את כולם כי ת'כלס אם לא היית קיימת היו צריכים להמציא אותך אני אוהבת אותך אמרתי את זה מספיק אבל עוד פעם אחת ביום מיוחד כזה לא תזיק
יומולדת הכי הכי הכי שמיייח בעולם

למעלה