מזל טוב קרן

מור נוה

New member
יום הולדת שמח!!

קודם כל קרן המון מזל טוב. רק ברכות ואיחולים שתדעי עוד שנים יפות כמו זאת ואפילו הרבה יותר.. רק רק רק בריאות\ אושר ושמחה.. ושנה של עשייה, יצירה, כתיבה ושירה. שתעשי רק דברים שאת אוהבת.. ושתגשימי כל חלום.. תודה על השנה הזאת שעשית לי אותה הרבה יותר מאושרת.. ואמן לעוד הרבה כאלה. מצטערת שלא השתתפתי בקליפ משום שהמחשב בצרות ורק עכשיו גילתי על זה.. לא משנה, אוהבת המון...מור..

היום מומלדת היום מומלדת לאחת ויחידה

יואו מזל"ט קרן 28--> אחלה גיל! שיהיה לה עוד הרבה הרבה הרבה הרבה עשרות אלפי שנים של הצלחה וכתיבה טובה כמו שרק היא יודעת לעשות! שיהיה לה בהצלחה בכל מה שהיא תבקש שתיהיה לה הצלחה עם האחד והיחיד שלה
שלא יהיו לה בעיות עם אף בנאדם ושיהיו לה חיים שקטים מלאים בריגושים ושמחה שיהיו לה הרבה שנים של הגשמה עצמאית ורגשית [ורוחנית גם לא יזיק
] שפשוט תמשיך להיות מי שהיא כזאת מוכשרת , יפה , מצחיקה ומרגשת! בקיצור קיצורי של ממש שיהיה לה עוד 123 שנים של יצירה והגשמה עצמית !!!
אוהבת ואוהב ויעריץ עוד הרבה הרבה זמן -דורית
-

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifקרן..

המון מזל טוב
שחייך יהיו מלאים אושר, אהבה, בריאות ויצירה מופלאה
עד 120
אוהבת המון, מיכל

תומר 10

New member
קרן../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo216.gif

לקרן ה-מ-ד-ה-י-מ-ה
שיהיה לך המוווווון מזל טוב המון אושר יושר כושר בריאות ועושר שתמשיכי להיות מדהימה,מקסימה ומוכשרת כמו שאת שלא תפסיקי לרגש ולהקסים כל פעם מחדש אוהבת המון המון המון המון המון תומר

shir828

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo77.gifקרן!../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif

המון מזל טוב!
שתמשיכי להיות כזאת מקסימה!
את מדהימה! אני כל כך מעריכה אותך!!
המון בריאות
המון אושר
אפשר גם כושר
עד 120 שנה!
אני מקווה שיהיה לך כל הטוב שבעולם כולו!!! בהמון המון
שיר

../images/Emo65.gifקרנונה../images/Emo65.gif

המון המון מזל טוב
ים של ברכות
ואוקינוס של אהבה
תמשיכי להיות תמיד מדהימה כמו שאת - תמשיכי לכתוב ואל תשתני לעולם
תזכרי שתמיד אני אוהבת אותך ( בטח גם כל שאר הפורום )
LOVE YOU

קרן../images/Emo99.gifהפעם ברצינות.

שתהיה לך יומולדת שמחחחחח
שתדעי רק טוב והצלחה בהכל
תודה על הכל הכרתי בזכותך אנשים מדהימים
תודה על המוסיקה הטובה ועל כל מה שהתלווה אליה בנוגע אלייך
את מיוחדת ואמיתית בצורה יוצאת דופן, אל תפסיקי להיות כזאת .. והכי חשוב, שאהבת ת'קובנה
(אני מקווה,כבר לא זוכרת .. :| ) אני נהניתי מהקינדר
אבל הכי מהמוסיקה ... חווווווווולים עלייייייייייייךXD קפצי לבקר
אנחנו לא נושכים אוהבת שירה

איריס מ

New member
../images/Emo49.gif ויום הולדת שמח../images/Emo140.gif

מיטב הברכות והאיחולים עם המון אושר, בריאות, אהבה, הצלחה ושגשוג בכל, הגשמה עצמית אישית ומקצועית ושתמיד תהיה לך סיבה לחייך

MarVanS

New member
מזל טוב D: ! ../images/Emo65.gif

הוו קרן, מזל טוב ענקי! אני מאחלת לך רק טוב, הרבה אושר,עושר,בריאות,אהבה, שמחה,כייף,צחוק,חיוכים,חברים, חיבוקים,נשיקות וגם הרבה מתנות D: לפעמים מותר וגם רצוי, להשתחרר וגם לבכות אבל לא צריכה להגזים! צריך להשתדל להיות שמחים:) אז קרן יקרה, אנחנו אוהבים אותך המוןהמוןהמון! תמשיכי לשיר,לנגן,לכתוב ולהלחין כ"כ יפה כמו שאת יודעת.

papashdon

New member
קרנונההה../images/Emo24.gif

כאאאפרעלייך
. במיוחד ביומולדת שלך את רשאית לעשות לי ילד. [וואי, ילד ממך יהיה כ"כ מוכשר
...] מאחל לך עד 120...ואוהב אותך המון
אבישי מהפורום, זה שכל הזמן מוסר ד"שים
.

Dark chocolate

New member
מי אמר?|סמייליסנוב|

אני הראשונה שדרשה ממנה את זה בפומבי, ואני הראשונה שאמרה לה "תעשי לי נעל", משמע => לי יש וותק יותר ממך

papashdon

New member
את רוצה נעל,

אני רוצה ילד. וחוצמזה שכל מה שהיא מוכנה לעשות לך זה עציץ

תומר 10

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo216.gif

עננננננננננננננקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקXD |דמעהזולגת| אהבתי גם את התגובה שלך למתה על קובנה בהופעה של זאפה....

למעלה