כן, נראלי שאו שכמעט או שעברנו. אפשר לקפל. אקפל ואראה!
L limors2 Well-known member 1/5/07 #65 אני צריכה שיר שיעיר אותי. ולבדוק שאחותי לא כיבתה תמים החמים, אבל אין לי כח לקום וישבתי על הרגל בצורה שהרדימה אותה, אז אני גם לא יכולה לקום
אני צריכה שיר שיעיר אותי. ולבדוק שאחותי לא כיבתה תמים החמים, אבל אין לי כח לקום וישבתי על הרגל בצורה שהרדימה אותה, אז אני גם לא יכולה לקום
T tkuihehr New member 1/5/07 #76 אז תעשי את זה עכשיו בחדשות יש לך כמה דקות לבדוק את כל זה [וגם לאחר ללינק, לא כזה נורא]
L limors2 Well-known member 1/5/07 #79 כבר בדקתי וחזרתי! ופתחתי את התריס לגינה ויצאתי החוצה לקור והכנסתי את הכביסה שלי ושמתי במייבש כי היא עדיין קצת רטובה, וכל זה בדקה!
כבר בדקתי וחזרתי! ופתחתי את התריס לגינה ויצאתי החוצה לקור והכנסתי את הכביסה שלי ושמתי במייבש כי היא עדיין קצת רטובה, וכל זה בדקה!
T tkuihehr New member 1/5/07 #67 חחח, ראיתי עכשיו את הפרסומת של לאקי בערוץ 2 איזה כלב מתלהב, צריך לדרוס אותו..
L limors2 Well-known member 1/5/07 #77 אני רואה תמונות שלו על הדוכני פיס ברחוב אני לא אוהבת פודלים מסופרים בתספורת צרפתית! ופודלים בכלל. אמא שלי רוצה להחליף את ג'קי באחד כזה כבר שנים
אני רואה תמונות שלו על הדוכני פיס ברחוב אני לא אוהבת פודלים מסופרים בתספורת צרפתית! ופודלים בכלל. אמא שלי רוצה להחליף את ג'קי באחד כזה כבר שנים