כולם כנסו

ששששששששששששששששששששששששששששששששששש

אמיר "מארגן מארגן" חחחח פתאום לכולם יש יומהולדת חחח נראה לי אתם סתם ממציאים בשביל שהיו מפגשים חחחחחחחחחחחחחחחח

חרמניטוסים יא מלעונים

שלי וג'ס תפסיקו להיות חרמנים חחחחחחחחחחח ההורמונים אווחחח ההורמונים חחחחחחחחחחחחחחח

יאאאאא שמנה ככה?../images/Emo7.gif

אוי אוי היא בוגדת בי עם האריסטורקט המלעון הזה אהה שלי יא שמנה אבל לא משנה אני חולה עלייך בכל מקרה יא נשנשית שלי אוחחחחחחחחחחחחח מי אוהב אותך מיייייייייי שמנה שלי טוב יאללה הייתי כאן וואלה נחמד הפורום הזה אפשר לומר הכל חחחח אני חושבת שהכל יאללה אדיוס מוצצוס

../images/Emo6.gif יו אני מתה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כותבת לי שאני בוגדת בה בזמן שבשעה 2 לפנות בוקר עדיין מסתובבת לה במבוגרים ומחפשת טרף חחחחחחחחחחחחחחחחחח בקיצקוץ רק קמתי אז בלי חפירות ( לבנתיים ) ואת בטח ישנה טוענת מצברים חחח אוהבתך מואההההההההההההההההההה

j a s t i n

New member
../images/Emo4.gif שלי קלטת ?

מעניין מאוד האריסטוקרטית ובמבה 5 דקות אחד אחרי השני ב 2 בבוקר אני מניאק עם הם לא משדרים יחד במבוגרים "

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחח אין עליך איך שמת לב חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ראית את שני אלה עזוב זה שהם משדרים במבוגרים את זה ידעתי אבל השאלה מה הם עושים אחרי .... חחחחחחחחחחחחח

../images/Emo3.gifחחחחחחחחחח ג'ס

אני לא מבינה על מה אתה מדבר יא מלעון לך לך תעשה סייבר וואי ככה מרכלים עליי אהה סבבה אוחחחחחחח ג'ססססס חכה חכה אה ולגבי האריסטוקרטית אמממממממ נכון אתה צודק ומאחר ובדקת במילון "אבן שושן" אז אתה בטח יודע מה זה או שעדיין אל נקלט במוחך הקטן אוחחחחחחחחח ג'ס סורי אני תמיד אומרת את המילה האחרונה.

אני גם מתה עלייך שלי אממממ

טוב נו זה שאת שמנה לא אומר שאני לא מתה עלייך אה וג'ס אם אתה תפסיק להיות חרמן אני אחשוב על למות עליך אוחחחחח אבל אתה מלעון איך אפשר שלא לאהוב

שוב אתה מתערב מה מה

מה שאני אבין מה זה קשור אליך כן משחקים לא משחקים יאלה לך חפש לך חיים או תחפש צדפים בים בעעעעעעעעעעעעעעעע

אולי יותר נכון שתטילי ביקורת על

אחרים? למשל על גסטין? מעניין התגובה שהוא רשם לא הפריעה לך? האם היא כל כך שייכת לנושא ההודעה?

מה אכפת לך מה הוא רשם עליי אהה

אה אני רוצה להבין מה אכפת לך כן טוב לי עם מה שהוא רושם וזה בהומור חתיכת עילג אבל למה אתה חייב להיכנס לכל חור שלא שייך לך ולהידחף אההההההההההה ואני רואה שזה שיש לך משקפיים עדיין אתה לא קורא טוב אני הגבתי לו ראשונה וככה היה בא לי ברורררררררררררררררררררר עכשיו סע לאיזה חור ותתקע שם ואל תחזור !!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה שאני מיתכוון זה ש

גם לי יש זכות על פי ההגיון להגיב בצורה שלא נועדה ליפגוע ומה שקובע במיקרה זה זה הנושא ו או תוכן ההודעה ולא לאיפה שהגיבו

../images/Emo3.gifיש לי לומר לכם דבר אחד......

די עם המלחמות הללו יש לנו מספיק בחוץ אני פה לא לטובת אף אחד אני רק רוצה שתבינו שאנחנו עם אחד למרות שיש פה המון חולי נפש בבלוג הזה אבל די די למלחמות ושמנה שלי מה את מתייחסת לכל מה שאומרים או כותבים, ברי אמרתי לך פעם אחת,אין עלייך ואת בחורה מדהימה ומי כמוני יודעת זאת, אני אוהבת אותך חברה נפלאה שלי, וללווין לפעמים עדיף לשתוק קצת ולא להגרר לדברים שלא מופנים אליך כמו שנאמר "אל תתערב לחבריך והם לא יתערבו לך" אני מקווה שהמסר שלי היה דיי ברור. לכל אלה שנהרגו גם האזרחים וגם החיילים כאחד יהיה זכרם ברוך, אמן.

למעלה