כולם כנסו

j a s t i n

New member
ממ כנסי והדביקי את הקישור לא עבד

http://www.grapheine.com/bombaytv/play_uk.php?id=1516890

../images/Emo65.gif כולם כנסו

עקב בקשה של מישהי אליי לארגן לה מסיבת יום הולדת רציתי לדעת אם יש פה עוד מישהו או מישהי שחוגגים יום הולדת באיזור ה-24-31 לחודש שמיני בתיכנון מועדון הMOVE אני יביא את DJ יהל לסט של שעה שעה וחצי וכנראה את ערן ברנע אז יש מישהו/י שחוגגים באיזור התאריך הזה יום הולדת?

אז יאללה כל מי שיש לו יום הולדת

שיכנס לי למסר אישי ויכתוב לי ככה את התאריך שלו וכמה אנשים בערך הוא מזמין איתו? ואני מארגן משהו בן זונה

ג'ס אפשר להביא לך מתנה???

אותי יוצאת מתוך עוגה מרוחה בשוקולד עם גרביונים ירוקות וסנדלים חומות.. מה אתה אומר איגור

כאיול דהההההההההההה

זו מומולדת שיילייייייייייייייייייייי מי רוצה לחגוג איתיייייייייייייי?.. ומממ.. אורן מר טיני.. גם יש לו מומלדתתתתתתתתתתתתת... אז הוא גם חוגג... אם הוא לא יהיה במילאוים בעע :(

../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif../images/Emo208.gif כאילו דהההה

זו המומולדת שלייייייייי כן כן של מיטל אוזרררר הופ הופ טרללה גדלתי בשנה חעחעחעח חח אז כל מי שיש לו באיזסור שלי מומולדת אתם מזונים יאלללהה לחגוג איתייי וגם לאורן מר טיני יש יום הולדת בסביבה של התאריך הזה.. אז...גם הוא חוגג כנראה... אם הוא לא יהיה במילואים בעע :( הופ הופ יאללה לחגוגגגגגגגגגגג

ביטונית כנסי.......

דרכך אליו ממני שאם הוא רוצה לארגן ביחד שידבר איתי תודה מראש על שיתוף פעולה

אחחממממממממ שמע

סתם אמרתי את זה לא נראה לי שישראל בנאדם של כאלה דברים אבל נראה....
טנקס שומר ראש חחח

חחחחחחח ביטונית את שרוטה רצח

דברי איתו שלא ישחק אותה קשה להשגה יאללה יאללה אני יודע שאין לו חברים אני המושיע שלו חחחחחח

סוהוווווווווווווווווווווווווווווווו

אתה ממש לא המושיע שלו אולי אתה המושיע של התחת שלי

לי יש ב27.8 אולייייי נחגוגגגג כולםם

כקולקטיב חחחחחחחחחחחחחחחח טובבבבבבבבבב שהייההה בכייף יאללההההה ביי שרית

j a s t i n

New member
../images/Emo140.gifמזל טוב לכל הבתולים

לי יש ב 30.8 ולמכשושה ב 29.8 והרשימה עוד ארוכה אמירוששששש ... שבת שלום לכולם ... ושקט שיהיה

j a s t i n

New member
../images/Emo8.gifשלי אל תתממי הנה תזכורת

ללילה שעברנו בטח שאני ער את מוטשת משום מה

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחח עלקקקקקקקק טוב תקשיב ותקשיב טוב אם אתה דומה לו לזה שבצילום מצבך רע חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ומה זה זה מאיפה הבאת לי אותה היא לא מגיעה לי לזרת חחחחחחחחח בכל מצב נראה לי שהכי בטוח ההית רושם "ככה דמיינתי תלילה איתך" כי שנינו יודעים שיש לך פנטזיות לגבי חחחחח ודרך אגב אתה חייב לי עידכון מה אתה עושה בשעות הבוקר המוקדמות בפורום רוצה אולי לומר לי שנרדמת במבוגרים חחחח

כפרה גל...

אמרת כבר מראש שאת לא באה... מי שלא רוצה לבוא לא חייב לא מכריחה אף אחד כן.. הלו תרגעו כמה אננישם זו מומולדת שילייי חחח וזה שיש לו ב 27.. גמני ב 27 נה נה בנננה אנחנוב אותו תארייייייייייייך חיחיחי טוב יאלה יאלה נונוונונונונ הקפצותתתתתתתתתתתתתתת

למעלה