יום שיש את יודעת..

../images/Emo65.gifיום שיש את יודעת..

יש בעיר מסיבה !! אז.... הייתם לאחרונה במסיבה מפוצצת ? יש לכם מסיבה מחר בערב ואתם מתלבטים מה ללבוש ? אתם חולמים לרקוד במסיבה של מחרתיים עם אהוב לבכם ? שתפו אותנו !! אז כל הלפני והאחרי של המסיבות, וכל האקשן שבאמצע..!!

nobodys girl

New member
אני.. מממ..

חזרתי הביתה בבאסה של החיים.. כי יום לפני רבתי עם החבר ברצינות וזה ואז כל היום הייתי עסוקה בלהתחמק ולהסתתר ממנו, ואז פתאום הוא צץ משומקום ודפק לי נשיקה... והתעצבנתי, כי היינו אמורים לא לדבר.. אז מה הוא מנשק??! ואז עשיתי לא פרצופים עד שהוא הלך.. אחר כך היה לי שיעור גיטרה, והיה לי טרמפ אליו, אז התקשרתי לשאול אם זה שקבענו ביום רביעי עדיין תקף.. אז הוא עושה לי "צ´מעי.. טל עכשיו בא אלי אז אני לא יודע" והתעצבנתי.. כי יום קודם הוא רב איתי על זה שלי אין זמן אליו.. ואז הוא ככה דופק ברז?!?? על כן יאמר... "כאפה?" אז ישנתי צהריים, ואז כבודו התקשר להודיע שהוא פנוי. התקלחתי לי, התאפרתי ולבשתי מיטב מחצלותי, בכוונה זדונית להיראות טוב ולעצבן אותו ע"י כך.. רק שהוא למרבה הצער שבר את הכעס שלי מהר מאוד.. וזהו. בשמונה חזרתי הביתה.. בעשר הלכתי ליומולדת שהייתה מצומצמת מאוד.. (עשרה אנשים) בחצות ומשהו נשבר לי וחזרתי הביתה.. דיברתי עם חיים קצת בטלפון (הוא היה בבית הריק והתבכיין ש"תבואי אלי" ולא הבין מה לא הגיוני בלבוא אליו כמה שעות אחרי שהלכתי) למחרת קמתי בעשר. נסעתי לחיפה. חזרתי בשש.. בשמונה חיים בא. הלך באחת עשרה... הלכנו הרבה מכות (והוא מתישהו באמצע עיצבן אותי והכנסתי לו סטירה באמת.. היה מצחיק!) ואז הלכתי לישון.. והיום קמתי בעשר וחצי להשלמות בלשון.. וזהו :) זה הסופשבוע הארוך מפורט מדי ומשעמם נורא שהיה לי

GirlFriend

New member
מה עשיתי ביום שישי....../images/Emo20.gif

המסיבה שהייתה לא היתה מענינת כל כך... אז לידיד שלי היה בית ריק, אז הוא הזמין אותי את חברה שלי ועוד שני חברים אז היינו אצלו בבית העברנו צחוקים, וראינו קלטות מכיתה ו´ וצחקנו על ילדים... ואז באתי הבייתה והלכתי לישון... לא מעניין כל כך... אבל בכל זאת משהו

אתמול ../images/Emo39.gif

אתמול הייתי במסיבה, לא היה משהו, היה דיי משעמם- זה גם ישעמם אותכם לקרוא את זה... אבל אני רושמת בכל זאת כי משעמם לי, מי שירצה יקרא מי שלא לא...
טוב אז ככה... אתמול חבר שלי מתקשר אליי ב-17.00 ואומר לי להיות מוכנה ללכת למסיבה ב-20.00... בקיצר המסיבה הייתה באיזה בית של אחת החברות שלי... אני (כמן תמיד...) הגעתי אחרונה... הגעתי רק ב-21.05 כי לא שמתי לב לשעה... כולם צעקו עליי כמו תמיד (
) בגלל שאני איחרתי... ואז סתם שיחקנו 101 נשיקות (אני שונאת את המשחק הזה!!!) בגלל 2 סיבות: 1. הוא משחק מטומטם לדעתי... 2. בגלל אחד הידידים שלי... אז אני אפרט את הסיבה השניה... יש לי חבר (כפי שכבר ניתן להבין ממה שרשמתי למעלה..) וששיחקנו את המשחק הזה אחד הידידים שלי הסתבר שהוא אוהב אותי, והוא נישק אותי, וזה היה כזה מעצבן!! לא רציתי לעשות כל הערב פוזות של איכס... ואיזה גועל וכל מיני שטויות כאלו... אבל זה הרס לי כזה את כל הערב.. לא יודעת זאת הרגשה מגעילה כזאת... וזהו ומפה הכל המשיך "רגיל" סתם צחקנו, רקדנו וכל מיני שטויות כאלו.. סיפור משעמם!! - אם מישהו קרא אותו עכשיו הוא בטח מסכים איתי...
טוב... אז זהו לבינתיים

למעלה