היי בנות

nikol2004

New member
../images/Emo65.gifהיי בנות../images/Emo65.gif

היי בנות
מחר ומחרתיים שישי ושבת - מתקיים היריד הגדול ברמת אביב. הכתובת: בית קזנצ'י רח' רידינג 38, חניה חינם במקום. קולקצייה מגוונת ואופנתית במחירים סוף הדרך ממידה 42-62 מתנות תכשיטים, כלים, נרות, הכל בעיצוב אומנים וליקרים בבקבוקים מיוחדים, ריבות תוצרת בית, ועוגיות טעימות.....סידורים מיוחדים לחג !!! כרטיסי אשראי יכובדו. מבצע לחג לחברות הפורום!!!! - על כל קנייה מעל 700 ש"ח תיק מתנה !!! להתראות ניקול|בלון

היי ניקול

רציתי לשאול כמה דברים... דבר ראשון יש שם מקום למדוד מסודר והכל? כאילו זה באלגן או חנות מסודרת כזאת? דבר שני.. זה בגדים זולים? כי אם אני מגיעה זה רק בגלל ש"מתאים לי" ו"קרייזי ליין" ממש יקרים ואני צריכה בגדים לחג אך לא יקרים מדי...! תודה רבה... אני

nikol04

New member
ת ש ו ב ו ת../images/Emo68.gif

מקום למדוד תמיד יש , האולם ממוזג עם הפרדה למדידות, המחירים זולים במיוחד (ממש, ממש)הקיציים במיוחד, גם על פריטי עונת המעבר יש כבר מבצעים והנחות ביי

silvey

New member
זה קרוב יותר לתיכון אליאנס, מכירה?

אם את רוצה הדרכה תצייני מהיכן את מגיעה, אשמח לכוון אותך.

silvey

New member
היה פה מידע לגבי שעות המכירה ו...

או שנעשיתי כבדה ו-
ואני לא מוצאת או שיכול להיות שנמחקות כאן הודעות

ShirShir

New member
שעות פעילות היריד:

יום שישי 10.09.04 בין השעות 09.00 - 17.00 יום שבת 11.09.04 בין השעות 10.00 - 18.00

nikol04

New member
הכוונה ושעות למחר

היי אני מבינה שקיבלתן תשובות , ובכל מקרה לבאות מכיוון כביש החוף מצפון , צריך לפנות שמאלה לרח' איינשטיין לחלוף ע"ג הקניון ולפנות ימינה ברמזור לרח' ברודצקי ובפנייה השנייה ימינה לרח' רידינג. נהיה שם מחר בין 10.00-18.00 שמחתי לראות את כל מי שהיתה היום. ביי ניקול

ניקול...יש לי עוד שאלה..חח

דבר ראשון, האם זה לחברות הפורום? כאילו זה פורסם רק פה? או יבואו גם בנות שלא מהפורום? דבר שני זה פתוח מחר על הבוקר גם או נפתח במוצ"ש?

nikol2004

New member
../images/Emo24.gifהיריד פתוח לכולן.....

לבנות הפורום הפריבילגיה להתעדכן ראשונות בכל הירידים והמבצעים ויש מבצעים המיוחדים רק לבנות הפורום, ושעות היריד מחר שבת מהבוקר ב-10.00 עד 18.00 בערב ביי ניקול

לניקול ושאר חבריי הפורום.

הגעתי ביום שבת למכירה. מאוד התאכזבתי. לא מצאתי כלום. המבחר לא כל כך גדול כמו שהיה כתוב. הדבר היחיד הוא שהמחירים מאוד נמוכים. אולי ציפיתי ליותר מדי. רציתי לקנות מתנות לראש השנה למשפחתי, לא היה שום ליקרים וכו'... בקיצור, אנילא אומרת לא ללכת...ההפך, לכו אולי תמצאו באמת. דרך אגב מי שלא מוצאת לא להתייאש...להמישך לכיוון הרצליה לקניון עודפים. קניתי 2 זוגות מכנסיים לחג ב-60 כל אחד. וחולצות גם כן במחיר של 60 כל אחד. (מידות גדולות) שיהיה חג שמח לכולם! אוהבת נורא...

שכחתי לציין....ש

שאת החולצות בהרצילה קניתי במתאים לי... המבחר ענק...פשוט ענק יש גם של עונת החורף כבר... אבל יש גם של עונת הקיץץ... לכו...יש שם המון בגדים..!

jesi1

New member
לא רק שהייתי בשבוע שעבר ../images/Emo140.gif

ביריד של ניקול בהוד השרון וקניתי דברים מדהימים לעצמי,כמה סטים לעבודה וסט לחג, פרקטיים וזולים אלא נסעתי שוב אתמול יום שישי ליריד ברמת אביב וקניתי לאחותי ואמא שלי גם. יצאתי עם 3 שקיות וכמוני היו עוד כמה שחיכו בסבלנות בקופה...... אתמול יום שישי היו כמה דוכנים וכן היו ליקרים ותכשיטים וכלים מעץ ונרות ואפילו קניתי ליקר לדודה שלי שמארחת אותי בחג. אני משערת שבאת כנראה באיחור ..... ג'סיקה

רעותי 22

New member
היריד../images/Emo4.gif

הייתי היום בצהריים ביריד היה ממש ממש אכזבה ציפיתי להרבה יותר לא היו תיקים ולא עוגיות נרות וליקרים כלום הבגדים ממש לא משהו מבחר מצומצם מאוד המחירים זולים אבל מבחר לא מצאתי חבל ציפיתי רעות

דניאלה14

New member
כנראה אני אשמה !!!!!../images/Emo8.gif

אני דוקא הייתי אתמול יום שישי ובאתי מרחוק -במיוחד פגשתי חברות ביריד, ויצאנו עם שלל רב !!!!!!!!!!!!! לא הספיק לי אתמול והיום חזרתי להשלמות - המחירים היו חבל על הזמן ועדיף שיהיו אצלי בארון !!!!
אתן כנראה הגעתן מאוחר מידיי, כי כשאני הייתי היו המון נשים ויצאו עם 2-3 שקיות מלאות, אפילו קיבלתי אחלה תיק במתנה !!! ביריד הבא - אני מגיעה ראשונה לפני כולן (שלא יגמר ) דניאלה

לבריאות...אני לא הצלחתי להגיע../images/Emo123.gif

יורמית שכמותי...לא הצלחתי...
לא הייתי...מקנאה...אבל ,שמחה שלכן כייף
תעשו טובה...נסו שוב לארגן...פליז

למעלה