מזל"ט לזוכות
ת תפוזיטלי New member 12/1/07 #12 מזל-טוב../images/Emo65.gifתותחיות..אני מצאתי רק 2 העצלנות..העצלנות..
K kuku woman New member 13/1/07 #21 ../images/Emo207.gifאיזכור אילן מפי עפר../images/Emo6.gif ואיזכור יומולדת אגב עפר מתי הילדים מתי?
E esterosh New member 13/1/07 #22 חחחח בהתחלה לא הבנתי מה עובר על עפר אבל נראה שאילן לקח קשה את הפרידה מטלי... עפר מנסה לשדך לו שוב אחרי שהשידוך הראשון כשל חחחח אהה ומזל טוב לאילן ,הייתה תוכנית נחמדה ,רמי היה הכי מצחיק היום!
חחחח בהתחלה לא הבנתי מה עובר על עפר אבל נראה שאילן לקח קשה את הפרידה מטלי... עפר מנסה לשדך לו שוב אחרי שהשידוך הראשון כשל חחחח אהה ומזל טוב לאילן ,הייתה תוכנית נחמדה ,רמי היה הכי מצחיק היום!
K kuku woman New member 13/1/07 #28 ../images/Emo6.gifעכשיו שאני חושבת על זה זה נראה כאילו אשכרה עמדתי מאחוריו וצילמתי לו את הליכלוך באוזן
../images/Emo6.gifעכשיו שאני חושבת על זה זה נראה כאילו אשכרה עמדתי מאחוריו וצילמתי לו את הליכלוך באוזן
ק קלמנטינה מיכל New member 13/1/07 #29 עפר אמר עליו בטוקבקים, משהו שיש לו יומולדת 30 היום, והוא בתול או משהו, אז הוא רוצה לתת לו מתנה את סדנת אומנות הפיתוי (סדנת אומנות הפיתוי זו בדיחה מתחילת התוכנית )
עפר אמר עליו בטוקבקים, משהו שיש לו יומולדת 30 היום, והוא בתול או משהו, אז הוא רוצה לתת לו מתנה את סדנת אומנות הפיתוי (סדנת אומנות הפיתוי זו בדיחה מתחילת התוכנית )
ז זוביק התינוקת New member 13/1/07 #31 למזלו בטוח הוא בטוח לא ../images/Emo6.gif ואפשר להגיד עליו הרבה דברים נוראיים אחרים
ח חצילה בסטייל New member 13/1/07 #34 ../images/Emo207.gif../images/Emo2.gifיש כאן מישהוווווווו??????? ממש בא לי מפגש צ'אט אז אם יש כאן מישהו שיכנס וישלח לי הודעה בפרטי אני שם
../images/Emo207.gif../images/Emo2.gifיש כאן מישהוווווווו??????? ממש בא לי מפגש צ'אט אז אם יש כאן מישהו שיכנס וישלח לי הודעה בפרטי אני שם
D Dark chocolate New member 14/1/07 #37 אמנם לא זכיתי בכרטיסים לסרט..../images/Emo98.gif אבל זכיתי בפאקינג פוסטררררררררררררררררררררררררררררר
נ נ ו נ י י י י New member 14/1/07 #38 אפשר ל../images/Emo207.gif?../images/Emo11.gif הסתפרתיייייייייייי