*בתול
נ נעה של ה י ם New member 11/1/07 #1 ../images/Emo65.gifהזוכות../images/Emo65.gif אז יש ארבע זוכות גל תמר רותם לירון תהנו בסרט ניפגש בתחרות הבאה
../images/Emo65.gifהזוכות../images/Emo65.gif אז יש ארבע זוכות גל תמר רותם לירון תהנו בסרט ניפגש בתחרות הבאה
ז זוביק התינוקת New member 11/1/07 #2 ../images/Emo47.gif אני עושה לקולנוע הישראלי מחווה ולוקחת את יוליה לסרט
נ נ ו נ י י י י New member 11/1/07 #6 כשהייתי עם חלי בשלוש אמהות בחיפה צילמתי את הקטע שטלי כותבת על הדיסק '3 אמהות' [סתם נזכרתי בזה ] מזל טוב לזוכות הכפרות! תמרה צריכה להזהר פן יבטלו את הקרנתה
כשהייתי עם חלי בשלוש אמהות בחיפה צילמתי את הקטע שטלי כותבת על הדיסק '3 אמהות' [סתם נזכרתי בזה ] מזל טוב לזוכות הכפרות! תמרה צריכה להזהר פן יבטלו את הקרנתה
ת תמרוש5 New member 12/1/07 #7 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif זה עוד עלול לקרות! למרות שהיום הלכתי לסרט ולא ביטלו!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo122.gif זה עוד עלול לקרות! למרות שהיום הלכתי לסרט ולא ביטלו!
ת תמרוש5 New member 12/1/07 #13 כן חשבתי על זה!!! בכל סרט של טלי זה קרה לי!! אח המזל הרע לא עוזב אותי!!
ת תמרוש5 New member 12/1/07 #8 ../images/Emo3.gif תודה!!../images/Emo65.gif טוב נגרור איזה מישהו איתי
ת תמרוש5 New member 12/1/07 #15 חחח אני מניחה, שנסיעה לירושלים, תעלה לך יותר מאשר ללכת לזה בקולנוע הקרוב לביתך אבל את תמיד מוזמנת
ת תמרוש5 New member 12/1/07 #18 חשבתי על זה!!../images/Emo6.gif אבל לא רציתי להיות רעה ולכתוב אם יש בכלל קולנוע!
ד דנדי פלוצקי New member 12/1/07 #19 גם את מה שהיה סגרו... בעצם יש סנימתק קרוב לביתי.... אבל עד שמגיעים לשם הסרטים כבר אפשר לראות בטלוויזיה.. חח סתם לא.. אבל לוקח זמן... זה מייאש
גם את מה שהיה סגרו... בעצם יש סנימתק קרוב לביתי.... אבל עד שמגיעים לשם הסרטים כבר אפשר לראות בטלוויזיה.. חח סתם לא.. אבל לוקח זמן... זה מייאש
ת תמרוש5 New member 12/1/07 #20 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב אז אם יש לך סרט שאת ממש ממש רוצה ללכת יש לך סיבה טובה לנסוע לת"א (בעצם,בטוח יש עיר יותר קרובה עם קולנוע לא?)
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif טוב אז אם יש לך סרט שאת ממש ממש רוצה ללכת יש לך סיבה טובה לנסוע לת"א (בעצם,בטוח יש עיר יותר קרובה עם קולנוע לא?)
ד דנדי פלוצקי New member 13/1/07 #24 בטח יש.. אבל רוב הסיכויים שאני אההיה בתלאביב מאשר בעיר הזאת אני בערך פעם בשבועיים בתלאביב... ואם לא, אז אני משלימה את זה אחרכך
בטח יש.. אבל רוב הסיכויים שאני אההיה בתלאביב מאשר בעיר הזאת אני בערך פעם בשבועיים בתלאביב... ואם לא, אז אני משלימה את זה אחרכך