אפרת חוגגת מסיבת שיחרור

../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif+../images/Emo45.gif

אני מגיעה עם אופיר (תודה!) בנוסף מירב וערן גם מגיעים, הם ישמחו מאוד לטרמפ מרמת גן- אם יש מישהו שעובר באזור נא לפנות אלי כאן או במסר- תודה! אפרתי שלי, תהיה אחלה מסיבה!

ואיי בטח..

יהיה לכם הכי כיף בעולם! אני חגגתי שמה לפני חודש והיה מעולה! אחלה מקום! תהנו לכם חברה!

היי אפי

קיבלתי מתנה אתמול לראות אותך , מקווה שנהנת מאוד אתמול שמחתי לראותך נשיקות וחיבוקים והלוואי שהדרך החדשה שלך תהיה מלווה בחיוכים . חיבוק ונשיקה .

מתוקה שכמותך!../images/Emo13.gif../images/Emo41.gifתודה לכולם!!!../images/Emo41.gif

גמני שמחתי מאוד לראות אותך, היה לי ממש כייף אתמול
אני מנצלת את ההזדמנות הזאת בשביל להודות לכולם, על שבאתם, על ששמחתם וחגגתם איתי, היה לי כייף גדול, בעצם ענק!!!!!! אתם לא מבינים אפילו כמה נהניתי... תודה ענקית להילה על היום המטורף שעברנו יחד מהבוקר עם כל השופינג ועל שבשארית כוחותיה המשיכה לעוד סיבוב... ועוד אחד... חחחח
מסכנונה שלי, לא פלא שהיית כבר סחוטה במסיבה...
תודה נוספת לך נני שלי על ששברת לי את עקרונות הלבוש בתחום נוסף (קודם זה היה הבגד ים) שהוא - הלבוש הצמוד שמעולם לא העזתי ללבוש...
מתה עלייך ומודה מודה מודה לך על אתמול נשמה שלי! מוואאאא
(ונני, אל תשכחי לארגן אותי כל יום בשווארמה
חחח שיסתום אותי כך לכל החיים
) שוב- תודה ענקית לכולכם!!! עשיתם לי שמח! אוהבת אותכם!!! אפרת

אפוש יקרה

נהננו לחגוג לך ואיתך את ציון שחרורך לעולם האזרחי. כבר אמרתי לך- מגיע לך ואפילו יותר. חבל שלא יצא לי לראות את מטילה (אולי היא הלכה לפני שבאתי...
) מאחלת לך רק ימים טובים ושהאזרחות תהיה קלה עבורך תמיד.

היה כיף../images/Emo13.gif למרות העייפות שלי

מאוד נהניתי לראות את כולם .. לצחוק ולהנות יחד. מאמי שלי היה לי כיף במסע שופינג כל היום , אמנם לא נשארו לי רגליים והעייפות הביסה אותי בערב אבל זה היה שווה כל רגע . מאחלת לך הצלחה בחיים האזרחיים , עם קצת סבלנות וקצת תעוזה את תגיעי לאן שרק תרצי ותעשי כל מה שעולה על רוחך ואני מאמינה שגם תהיי טובה בזה. נשיקות וחיבוקים ותודה לכל החוגגים .. ללי

שמח שכולם צחקו ונהנו ורקדו .

היה ממש אושר עילאי , הרבה אוכל
שתיה , וריקודים
והרבה צחוקים . (רק חבל שלא יכולתי לשיר קריוקי) בבקשה , תודה . נכון , היה מאוד כיף . באמת , ראו שכולם נהנו . אפשר להבין . מי זה נני ? אני בכלל לא הבחנתי שלבשת צמוד
. אבל ראו את האושר והשמחה והצחוק . "הנה אני בא
- ירושלים " ורק אחרי זה הבנתי , באמת משהו מהסרטים : הקרינו בפנים את אלכס חולה אהבה, ואת חגיגה בסנוקר . קלאסיקות , שצחקנו מהם מאוד .
.

אל תגיד לי ש...

החולצה שלי לא הייתה צמודה מספיק...(?!?!) ראו לי את הצלעות
"נני" זאת הילה-"ללי מטורללי" בשבילך, היא הנני הפרטית שלי... ואני שלה... זה הכינוי שלנו אחת לשניה... (וזאת גם אחלה הזדמנות למסור ל"נני" שאני חולה עליה!
) מלבד הסרטים שהוקרנו שם, על הקירות היו תמונות של שחקנים הוליוודיים גדולים מכל העולם, גם תמונה של אנג'י הייתה שם
חיחיחיחי (מבין מי שמבין...) שמחה שנהנית...

אני לא כתבתי את זה,לא שמתי לב בכלל

שהיא היתה צמודה, זה הכל . אה , היא היתה שחורה , נכון ? שמח שכולם שמחו ונהנו , זה הכל .
טוב , אז אני מקווה לזכור , נני == הילה , הילה == נני .

מה אתה מתנצל כל כך? זה בסדר...

אז לא שמת לב שהחולצה שלי צמודה... ביג דיל... וכן, היא הייתה שחורה... ולא רק הילה=נני... גם אפרת=נני... אנחנו מכנות כך אחת את השניה, קפיש?

למעלה