אפרת חוגגת מסיבת שיחרור

ליאור,מצידי גם על קורקינט ללא מנוע!

את באההההה!!! "אין אין אין חגיגה... בלי בלי בלי בלי ליאור..."

../images/Emo23.gifיוווו זה מחר../images/Emo12.gif../images/Emo23.gif

מאמי, לא נתת זמן לשריין את יום חמישי, לצערי לא אוכל להגיע מאחר ואני אחת ממארגנות מסיבת הפתעה לחברה ביום זה. במידה ויהיה שינוי <המסיבה מתחילה מוקדם כך שיתכן ואולי ניתן להגיע למסיבה שלך מאוחר יותר> אשמח לעדכן אותך בהתאם.
צר לי מאמי, הייתי באה בשמחה ועוד שמדובר בך יפיופה שלי

יו../images/Emo12.gif זה מחר אז אבוא בשימחה ../images/Emo25.gif

דובי עד כמה שזכור לי יש לי יום הולדת ביום במרץ חחחחחחח תחשבי איך את באה לפני שאני מתערבת

../images/Emo23.gifידעתי שזה הולך להיות קשה../images/Emo6.gif../images/Emo23.gif

בודקת עניינים ואחזיר לך תשובה
אמאאאאאאאאאאאאאא תביא ת'אוטו שוב

רוצה לבוא ...

ממוש אני מקווה שאני יגיע אני יעשה את כל המאמצים כי כמו שזכור לך אני סוף סוף עוברת דירה ביום שישי אבל אני יעשה את כל המאמצים לבוא לפחות לכמה שעות וכמובן אנחנו עוד נדבר עד אז ... אוהבת תמר

מאמי אני אשמח אם תבואי...

אני אבין אם זה לא יצא לפועל, אבל בכל זאת... תשתדלי לדאוג שכן לחגוג איתי... בכל אופן, המון המון מזל טוב והצלחה רבה עם הדירה החדשה!

אני גם רוצה לבוא../images/Emo39.gif.../images/Emo65.gif.

אני אבטל תוכניות קודמות , ומקווה להגיע בלי נדר . אני יכול להגיע ברגל . מסיבת שיחרור זה דבר חשוב . רשמתי ביומן .

טוב , (עידכון) בדקתי את המקום ,

היה שיר של rem . ואמרתי לשומר שם , שאני מגיע עד 24 שעות (השעה היתה אז 20:00) :0)

אני יודע , אבל אני אקדים<?>עוד 18.5

שעות אני מקווה להיות שם, בזמן שיהיה עד 22:00 אני אולי אקרא בספר
של המקלדת. רגע רגע , עם תיק
או בלי תיק לבוא ? (עם קיטבג או בלי קיטבג)

../images/Emo24.gifמגיעה../images/Emo65.gif

ברור שמגיעה!!! יבוא אחרי 4 שעות של מבחן. מבטיחה לא להיות עייפה!!! יאללה כולם בואו בהמונכם- מי שלא בא------------->מרובע!!!
ליאור, דירבאלאק את לא מגיעה!!!

למעלה