אופק

../images/Emo65.gif אופק ../images/Emo65.gif

אחחח אופק אופק אופק.. אני באמת רוצה לפתוח לך את השרשור יום הולדת הזה. וב9 דקות שנותרו לי לזיין קצת בשכל. אני לא חושבת שאיי פעם ניקשרתי לבן אדם כל כך מהר. כמה זמן אני בפורום, 3 חודשים? ואני מדברת איתך כל יום מאז, מה שנראה בערך כמו שנה. את אחד מבני האדם המצחיקים, אוהבים, חמים ואהובים ביותר שפגשתי, שלא לדבר שאת סקסית בטירוף. את כל כך נחמדה, ואת תמיד כאן בשבילי. ואת בן אדם אדיב ודואג וחם ואת חברה טובה ואת תמיד נותנת מעצמך ואת תמיד מתחשבת ואת תמיד עוזרת לכל מי שצריך עזרה ואת רגישה וחמודה ואיכפתית ואוחחח אוחח אוחח אני חושבת שכולם יודעים שאם צריכים משהו, פונים אלייך גם אם זה רק מישהו לספר לו את כל הצרות שעברו עליו היום. ולא להאמין שאת כבר בת 15
ממש קטנטנה.. (NOT) אז אופק שלי, אהובתי, תעשי לי שמינייה ובית ואולי גם איזה תומו אחד, אפשר גם טים, שאנון יהיה מצויין וג'ארד זאת בהחלט אופצייה טובה. תמשיכי להיות כזה בן אדם מקסים כמו שאת. אחת ומיוחדת, אופקיטה שלנו- שהיא כל כך חכמה ומקסימה, כל כך אדיבה ונדיבה ואוהבת כל כך כל כך.. את.. אל תשתני, ואם את כן, רק תמשיכי לצמוח למעלה, לשאוף קדימה, להיות כמה שיותר גדולה וכמה שיותר טובה כמו שנאמר PROVEHITO IN ALTUM אני אוהבת אותך מכל הלב, באמת,
ואני מאחלת לך את היום הולדת הכי קסום שיכול להיות לך, בדיוק כמו שמגיע לך. שרק אנשים שאוהבים אותך יהיו מסביבך ותרגישי הכי מיוחדת. תשמחי, כי זה באמת היום שלך ותנצלי אותו עד הסוף, עד ליום הולדת הבא.. אוהבת.. באמת.. שוב.. שני

LoveYourHate

New member
בובה שלי ../images/Emo99.gif

תודה רבה רבה . אני איתך ועם דנלה בפלאפון ואני עם דמעות בעניים.. תודה באמת תודה.. וכן אנחנו נקשרנו כ"כ מהר..גם אני בשוק..
אוהבת אותך כ"כ הרבה

darklighter

New member
מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo140.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif../images/Emo190.gif

בגלל שאני חצי רדומה עכשיו אני אעתיק את הברכה שלי מפורום השני (וסליחה שהיא לא מרגשת כמו של האחרות שכתבו) שיהיה לך יום הולדת שמח וכיפי
, עם הרבהועוגה|ות טעימות
ושמשאלותייך יתגשמו אחרי שתכבי את ה
בהצלחה בכל מה שתרצי לעשות
ושיום אחד תגיעי תוך 30 שניות למאדים
אושר ועושר
והמון בריאות וגם אהבה
תמשיכי לשמוע מוסיקה טובה
ולראות סדרות טלויזיה טובות (כמו על טבעי) הממ ובכיף שיהיה לך;] מאחלת, עדי.

LoveYourHate

New member
חחח עדידוש זה בסדר גמור

אמרתי לך שאת לא צריכה להשאר עירה רק בשבילי .אבל עשית זאת בכל מקרה והרסת לך את השינה.. אני בטוחה שאת חורפת עכשיו.. אז תודה רבה יקירה גם עם פה וגם על על טבעי

my reflection

New member
אופק!!!!!!!1111אחדאחדאחדשתיים

כפרע,ראש,זנב,רגליים,עניים,אף,פה שלי
[דאמט אני מרגישה פרחה
] שיהיה לך המוןהמון מזל טוב עד 120 שנה....
בלון|
|ליצןבלון|
ו...שתגשימי את כול משאלותייךD= תזכי לטוס למאדים ו..לעשות את 30....
שנאדל יעשה לך גביעים בשלל צבעים ושיהיו לכם ילדים מקסימים?
שתזכי לטוס לפינלנדיה ותכירי שם פינלנדי חמוד3> ואולי תראי את וילה וילקולה מי יודע.? אני אוהבת אותך המונים בוב ואני מקווה שתיהיה לך את היום הולדת הכי שאווה שעולם(דייי אני רוצה להרגיש פרחה ליום.) אוקי עכשיו רציני.[דאמט אני לא יכולה להיות רצינית שעה כזו.סילחי לי;__;] תמשיכי להיות מקסימה וחמודה כמו שאת,את בחורה עם אופי מקסים,אז אני בטוחה שתהיי בפינלנד יום אחד.
אני אוהבת אותך המון ואת יודעת את זה.

LoveYourHate

New member
בובההה את כזאת חמודה!!!../images/Emo23.gif

חחח פינלנדיה!?...
[פינלנד] פיני חמוד לא צריך צריך וילה וילקולה!!1 תודה בובה מהפה שלך לאלוהים
מתה עליך אהובתי

my reflection

New member
חכי תראי

יום אחד יקראו לה פינלנדיה.
אוקי אז אני אשנה את הברכה: *שתזכי לפגוש פינלנדי חמוד ואלי להתקע איתו במעלית. יותר טוב
?

../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifאופקיטה!!111111111 ../images/Emo99.gif

(תראי איזה התרגשות...חח) אוהבת אני אותך לעולמים, את אחת מהאנשים שמכירים רק פעם בחיים! עשי לי מליין ילדים, ואז כולם יצאו מושלמים
ניסע למאדים, נפריע לשכנים, ננפח בלונים, ונצרח:
יומולדת 15 שמח!!!!111111111
הו חח. ניסיתי לכתוב ברכה, יצא מעאפן. לאנורא, נעבור הלאה. אני מחזקת את מה שאנשים אמרו כבר בשרשור, את פשוט מדהימה
ודי, אפסיק לחפור לך, עוד הרבה אנשים אחרים עושים זאת ויעשו זאת (
). המשיכי להיות את יקירתי, המשיכי. 333333> (משעשע אותי לציין שעשיתי איזה שבע מאות "תצוגה מקדימה" בשביל לראות שהכל יצא כמו שצריך.)

LoveYourHate

New member
רונקעעעע../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נראה לי את יותר מתרגשת ממני
כמובן שאעשה לך מליון ילדים אעשה אפילו יותר
יצא ממש לא מעאפן
חח לא היית צריכה להשקיע כ"כ גם אם זה לא היה יוצא כ"כ מושלם לא הייתי כועסת..בכלל לא
אוהבת אותך המון מאהבת
[וממך יותר מכולם אני מצפה לטלפון...
]

../images/Emo24.gif

מה זאת אומרת לא ייצא מושלם?! ייצא מושלם!
רק בגלל העובדה שזו את!
זהו, אל תתלהבי. חחחח.
אל תדאגי, את עוד תשמעי את קולי הצרוד משהו D: עוד כמה שעות, אחרי שאני כבר אתאפס על עצמי
אוהבת אני אותך גםהמוןהמון, מאהבת
3333333333333333333333333>

LoveYourHate

New member
חחחחח מתוקה שלי ../images/Emo23.gif

לא להתלהב..בסדר..
|חיל| חסר לך ואני לא אשמע את קולך ברור??! אוהבת יותר מאהבת!! 3333333333333333333>

מזל טוב 333> ../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אושר ועושר, בריאות, אהבה, הצלחה בכל מעשיי ידייך והגשמת כל משאלות ליבך
שתזכי לפגוש את הלהקות האהובות עלייך וכו'..
*מצטערת אם זה שלח פעמיים, פשוט תפוזבל..
*

A Broken Myth

New member
מזלטובבבבבבבבבב33333>

כל מי שמעליי ממש מוכשר, ואני מעאפנה, אז אני מצטערת ;; אז, המון מזלטוב, עד 120, אושר, בריאות, כושר ויושר D: 33>

LoveYourHate

New member
חח תודה נועהלה ../images/Emo23.gif

זה בסדר זה דיי ויותר .. ואת לא מעאפנה..ממש לא

את זקנה!!11 את תמותי בקרוב!!11../images/Emo205.gif

חח נו סתם, אופק כפרעלייך, שיהיה לך המון המון מזל טוב
אושר כושר בריאות ויושר, אתם אדם נפלא, תמשיכי ככהP: חבל שקצת ניתקנו קשר- אבל שלא תחשבי שזה ימנע ממני להביא לך את דארק לייטD: אוהבת המוןהמוןהמון
3>

LoveYourHate

New member
מיטלושש../images/Emo99.gif

תודה בובתי
וכן אנחנו צריכות לחדש את הקשר.. חייבות לא צריכות@!!!! מתה עליך יקירה

למעלה