BuddhaForScarlett
New member
../images/Emo65.gif אופק ../images/Emo65.gif
אחחח אופק אופק אופק.. אני באמת רוצה לפתוח לך את השרשור יום הולדת הזה. וב9 דקות שנותרו לי לזיין קצת בשכל. אני לא חושבת שאיי פעם ניקשרתי לבן אדם כל כך מהר. כמה זמן אני בפורום, 3 חודשים? ואני מדברת איתך כל יום מאז, מה שנראה בערך כמו שנה. את אחד מבני האדם המצחיקים, אוהבים, חמים ואהובים ביותר שפגשתי, שלא לדבר שאת סקסית בטירוף. את כל כך נחמדה, ואת תמיד כאן בשבילי. ואת בן אדם אדיב ודואג וחם ואת חברה טובה ואת תמיד נותנת מעצמך ואת תמיד מתחשבת ואת תמיד עוזרת לכל מי שצריך עזרה ואת רגישה וחמודה ואיכפתית ואוחחח אוחח אוחח אני חושבת שכולם יודעים שאם צריכים משהו, פונים אלייך גם אם זה רק מישהו לספר לו את כל הצרות שעברו עליו היום. ולא להאמין שאת כבר בת 15
ממש קטנטנה.. (NOT) אז אופק שלי, אהובתי, תעשי לי שמינייה ובית ואולי גם איזה תומו אחד, אפשר גם טים, שאנון יהיה מצויין וג'ארד זאת בהחלט אופצייה טובה. תמשיכי להיות כזה בן אדם מקסים כמו שאת. אחת ומיוחדת, אופקיטה שלנו- שהיא כל כך חכמה ומקסימה, כל כך אדיבה ונדיבה ואוהבת כל כך כל כך.. את.. אל תשתני, ואם את כן, רק תמשיכי לצמוח למעלה, לשאוף קדימה, להיות כמה שיותר גדולה וכמה שיותר טובה כמו שנאמר PROVEHITO IN ALTUM אני אוהבת אותך מכל הלב, באמת,
ואני מאחלת לך את היום הולדת הכי קסום שיכול להיות לך, בדיוק כמו שמגיע לך. שרק אנשים שאוהבים אותך יהיו מסביבך ותרגישי הכי מיוחדת. תשמחי, כי זה באמת היום שלך ותנצלי אותו עד הסוף, עד ליום הולדת הבא.. אוהבת.. באמת.. שוב.. שני
אחחח אופק אופק אופק.. אני באמת רוצה לפתוח לך את השרשור יום הולדת הזה. וב9 דקות שנותרו לי לזיין קצת בשכל. אני לא חושבת שאיי פעם ניקשרתי לבן אדם כל כך מהר. כמה זמן אני בפורום, 3 חודשים? ואני מדברת איתך כל יום מאז, מה שנראה בערך כמו שנה. את אחד מבני האדם המצחיקים, אוהבים, חמים ואהובים ביותר שפגשתי, שלא לדבר שאת סקסית בטירוף. את כל כך נחמדה, ואת תמיד כאן בשבילי. ואת בן אדם אדיב ודואג וחם ואת חברה טובה ואת תמיד נותנת מעצמך ואת תמיד מתחשבת ואת תמיד עוזרת לכל מי שצריך עזרה ואת רגישה וחמודה ואיכפתית ואוחחח אוחח אוחח אני חושבת שכולם יודעים שאם צריכים משהו, פונים אלייך גם אם זה רק מישהו לספר לו את כל הצרות שעברו עליו היום. ולא להאמין שאת כבר בת 15