אופק

Keren W

New member
מזל טווווב../images/Emo212.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gifעד 120!!!!!ויותר

TheMarsArmy

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif

ובכן, כבר שלחתי לך הודעה ושנייה אחרי גם במסן...חח..
אבל בכל זאת.. אנחנו לא מדברות הרבה..אבל זה לא אומר שאני לא אוהבת אותך כי את כזו מתוקית ואכפתית ולא צריך להכיר אותך שנים בשביל לראות את זה.
בכל אופן, אני מאחלת לך יומולדת נפלא! הכי נפלא.
בכלל שתהיה לך שנה מדהימה, עם הרבה הצלחות וכל מה שרק תרצי. וגם על הדרך שתלכי לאיזה הופעה או שתיים של שלושים.
אז, יום הולדת שמח
חן.

LoveYourHate

New member
תודה חנילה ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif!!!

אנחנו צריכות לדבר הרבה..! המון!! המון המון!!! מהפה שלך לאלוהים

pizi23

New member
אופקיטהההההההההההה ../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

היום יומולדת היום יומולדת היום יומולדת ל-א-ו-פ-ק-י-ט-ה
אז שיהיה המון המון המון מזל טוב, אחלה יומולדת, מסיבות, חגיגות, קרחנות ושיגועים
תרדפי אחרי החלומות, ותגשימי את הטובים שביניהם אל תוותרי אף פעם, ותמיד תנצלי את החיים עד תומם והכי הכי חשוב- DON'T LET ANYONE BRING YOU DOWN ותתני מכות נמרצות לכל מי שרק יעז
(ואם יש מישהו כזה, תקראי לי, אני כבר אטפל בו
) וואי, איך אני גרועה בברכות
את יודעת שאני מתה עליך טילים, את קורעת אותי מצחוק
ואני לא מאמינה שלא ניפגש
אז תדמייני שאני נותנת לך חיבוק ענק ו-4 נשיקות על כל לחי
כפרות עליך

LoveYourHate

New member
הווו מורני שלי ../images/Emo99.gif

תודה בובה..
תודה על הכל.. ואנחנו נפגש ואני אצחיק אותך עד שתפלי על הריצפה@!!! אוהבת אותך המון בובתי יש סיכוי שאת באה מחר לתל אביב?.

pizi23

New member
אוי, חבל שלא אמרת לי קודם... השנייה

חזרתי מתל אביב... הייתי שם מהבוקר... אז לא נראה לי שמחר אני גם אסע... למה? את אמורה להיות? איפה? מי? מה? איך?

LoveYourHate

New member
הו אני לא יודעת כבר

התכניות השתנו לי .. =\ אמא התעצבנה והכל.. אחלה יום הולדת..

pizi23

New member
אוי מותק ../images/Emo24.gif אל תתני לזה להרוס

לך את היומולדת... תמשיכי לחגוג כאילו אין מחר! אני לא רוצה לראות אותך בערב, את יוצאת, כן?

pizi23

New member
לא לא לא, לא נהרס שומדבר!

אני מקווה שאת יוצאת יותר מאוחר עם חברים, לחגוג כמו שצריך! את חייבת! אני במסן אם את רוצה

אופק!

תנחשי מה קרה לי כשניסיתי לשלוח הודעה? נכון, האינטרנט השתגע וסגר לי את החלון. אז מה שרציתי להגיד זה המון המון מזל טוב ומיליון ברכות, שתזכי לשנים ארוכות מלאות בחוויות ואירועים טובים, שכל יום תוכלי להגיד בלב שם "אני מאושרת", שכל חלום וחלום שלך יתגשם במלואו וכמובן שלא יחסר גם כסף! שיהיה לך יום מדהים, והלוואי שכל יום הולדת יהיה מדהים מקודמו. תהני
אוהבת אותך
ושוב מזל טוב!

FFTL

New member
אופפפפפקקקקקק!#%@!#$%!

ממלללללללאאאאאאאמלאמלאמלאמלא מזלטובים!#$!#%
!!!11111

מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo212.gif../images/Emo77.gif

הממ אני לא ממש מכירה אותך כי אני חדשה פה אבל המוןהמון מזל טווב D: הממ רק אושר [ועושר] בחיים =]

אופקקקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!

ווועעעעעעע יא סקסית תעשי אותי!! מזל טוב ומלא מלא מלא אושר עושר יושר וכל זה... יומולדת שמח!!!!
מתעלייייייייך!!

LoveYourHate

New member
סאוסן שלי../images/Emo99.gif

אני מתגעגעת בטירוף!!!! מתה עליך יקירה ותודה

למעלה