יום שלישי

../images/Emo6.gif

לסולן של ביט69 עוד לא התחלף הקול
[ולשני התחלף יותר מידי
] אני באמת לא מבינה מה מתלהבים מהם, הם גרועים!!!

Wild Eye Joker

New member
מתלהבים מהם כי הם משעשעים

אני אישית לא מתה עליהם. אבל הם קצת כמו שייגעצ, שרים על דברים מפגרים, שרים בצורה מפגרת ובאופן כללי הם מפגרים. אבל הם נורא משעשעים וכיף לשמוע אותם [שייגעצ לא ביט]

לשייגעצ יש איזו זיקה למוזיקה,

לביט לא. יש להם סולן עם קול של ילדון, גיטריסט עם קול של גורילה עצבנית ומתופף שבעיקר מזיז את הראש בטירוף

Simply Blonde

New member
המ Tuesday../images/Emo203.gif

אני רוצה לבוא לרוק"צ אבל לאדעת אין לי כח לזוז כרגע אז נראה כי אני יודעת שברעננה כ-ל העולם יהיה פשוט ויהיה ג'יפתי ביותר. אפילו יותר משנה שעברה כי סינרגיה באה(
) אבל אביב יהיה אז אנערף נראה כבר אוף
ויוםם שלישי יום חסר משמעות בלי כלום כנראה אני אלך לישון וד מעט כי אמא יצאה אז אני יכולה להמשיך לישון בלי הניג'וסים שלה קומי קומי

גליזה

New member
אנ'לא יודעת אם אני אבוא

אבל אמממ... אם אני אבוא זה יהיה במרכז
עזבי אותך
שביתה ומתכונת
יופי לי.. ב11 וחצי עפה להתקלח וללמוד

גליזה

New member
אם את מבטיחה להיות איתי כל הזמן

אז נראה
כי לא תכננתי עם אף אחד ><

Wild Eye Joker

New member
המפ אני עם חברים שלי

[ראיתי אותם נו..
] אבל את יכולה להיות איתנו. מה הסיפור..נדסקס על זה כבר

Grey Faerie

New member
][

אז לא היום האחרון של החופש
יאי. ואמ לא יודעת, היום מתמטיקה או ת"א. למרות שאין לי כוח לת"א. ורוק עצמאות כנראה שכן. קרוב:]

יום אחרון או לא../images/Emo2.gif ../images/Emo103.gif

אם זה יום אחרון...אז לא בא לי בכלל!!!! אם זה לא יום אחרון..גם לא בא לי!! היום התכנון הוא ללמד לתאוריה המזורגגת הזאת ולגשת מחר!!! אבל אם יש שביתה כללית אז אין תאוריות..אני לא יודעת
בערב אני בטח אלך לקיקבוקס יום טוב

Black Balloon

New member
לא, לא נראה לי.. [לגבי רוק"צ]

קמתי היום ב-7! אוייש. ולא הייתי עייפה
אין לי תוכניות להיום, חשבתי ללכת למספרה, אבל אני לא אוהבת
אולי אני אלך אח"כ עם אמא לקנות שטויות, נראה

bAruLi

New member
אני אני ../images/Emo9.gif

לא הייתי פה קצת יותר מדי זמן
היה מעולה בבוםבמלההה
פשוט שלושה ימים איכותיים! לא הייתי אתמול במימונה, ואני מרוקאית. לחיי העצלנות של ההורים (= היום- לומדים, שיעור נהיגה, לומדים...כן, תוכנית מעניינת ליום האחרון של החופש
אני באה לרוק"צ! משינה
, עברי
, אביב
, חמי רודנר
וגם כל השאר דיי טובים ^^ (חוץ מברמן, סינרגיה וביט 69 שאין לי מושג מי אלה..). יום טוב ח'ברה (=

D a N i T a

New member
רוק"צ? אולי....

אממ היום כל היום זה תנך.... ואין לי מושג אם להתכונן או לא כי יכולים להודיע לנו לבוא לעשות את המבחן וללכת הביתה או שיש שביתה
אממ מימונה לא חגגנו למרות שאני מרוקאית.... מאז שסבתא וסבא נפטרו זה קצת קשה לעשות מימונה בלעדיהם....

למעלה