יום שלישי

Wild Eye Joker

New member
../images/Emo64.gifיום שלישי../images/Emo64.gif

מה אני עושה ערה כשמחר ב8 בבוקר יש לי עוזרת על הראש?
הייתה מימונה נהדרת
וגם היציאה אח"כ הייתה שווה. יאללה יום אחרון של חופש
מבאס הא? תהנו ותבלו! ובין היתר אל תשכחו לסגור חובות אחרונים כלפי בצפר
שאלה יומית שקסית במיוחד
מי בא לרוק"צ? רשימת האמנים השנה די מאכזבת, במיוחד כי היא כוללת את חמי רודנר ואריק ברמן
אבל למי אכפת
עברי לידר, אביב גפן, שייגעצ ועוד
ונסיים בברכת יומעולה לכולם!

היום. בלילה. פולין. ../images/Emo2.gif

גם אם לא הייתי טסה, מחר זה היום חופשי של המסלול שלי ככה שרק ביום חמישי הייתי נפגשת שוב עם מורי האהובים. רוק"צ? עזבי אותך, סתם המוני.

Black Balloon

New member
יו, איזה כיך לך! קחי אותי איתך,

בבקשה! אני קומפקטית. שיהיה לך מסע מוצלח

D a N i T a

New member
תהני עד כמה שאפשר ../images/Emo104.gif

איזה כיף לך.... הייתי עושה את המסע הזה שוב... אתם עושים גם את מצעד החיים?

ואו ווא וואאאאאאאאאאא

אני לא מאמין!!!!!!!!!!!! טוב, רואים שהטעם המוזיקלי שלך הוא בולבול האמנים שאמרת הם אלה שהורסים את הרוק"צ חמי רודנר הוא האמן הכי טוב בארץ! והוא יכול ללמד את כל את שייגעצ מה זה להופיע עם להקה, הוא יכול ללמד את אביב גפן מה זה להיות כוכב רוק מכוער והוא יכול ללמד את עברי לידר על בלדות אז שקט!!! נמנמ.. בכל מקרה, רוק"צ לא שווה את הכסף שלי (בודאי ובודאי אם אינפקציה לא מופיעים השנה ומוניקה בהרכב חסר..שזה פוגע בהם בהופעות) והיום יש לי יום עיון בלשון ואז חבורת הסטרייטים

מזל שלא עשית ממנו אלוהים../images/Emo6.gif

נכון שחמי הוא אחלה אמן, אבל לא צריך להגזים. מלבד זאת, אי אפשר להשוות בין חמי ל...אביב,למשל [ואני לא מתה על אביב גפן], הם מאוד שונים במוזיקה שלהם.

בודאי שאפשר להשוות

בתור זמר- חמי זמר תותח ואביב גפן זייפן בתור מלחין-זה באמת שונה, אני אוהב יותר את הלחנים של חמי..הוא גם הרבה יותר מגוון עיבודים-חמי מכניס אותו בכיס הקטן מילים-גם עניין שלח טעם, אני יותר אוהב את של חמי

Come Alive

New member
../images/Emo28.gif שלישיי ../images/Emo9.gif

קודם כל עונה לשאלה היומית- אני באה לרוק"צ. ומה פתאום רשימת אמנים מאכזבת, השתגעת? אחלה דבר. אין היהודים
[אהבתי אותם, אך נ-מ-א-ס.] הממ אתמול בלילה שיעמם לי וזה.. ודיברתי עם ידיד שלי והצקתי לו פתאום התחלתי לעבוד עליו שאני לוקחת מונית ובאה אליו עכשיו ואז פשוט.. עשיתי את זה
קיצר הייתי אצלו ישבנו דיברנו, ראינו טלוויזיה ושיחקנו במשחקי וידאו כאלה מגניבים עד הבוקר.. עכשיו הוא הלך לביה"ס, קבעו לו שיעור צרפתית או משו. ואני לקחתי מונית הבייתה. החלטתי לעשות לילה לבן, וככה להחזיר לי את השעות שינה למוטב. :) והאמת שבכלל לא מבאס אותי שזה היום האחרון של החופש.. כנראה בגלל שב-1.5 אנחנו מסיימים ללמוד סופית..
וזהו. להלהלהל. טוב לי כזה :) אני אוהבת בוקר. נעים לי.

מה רע בחמי?!../images/Emo122.gif

אחרי 4 שנים שם, אני מוכחה להגיד שאני כל שנה לא מבינה למה אני מבזבזת על זה כ"כ הרבה כסף. המוני, מגעיל. ביט69 ואריק ברמן? כמה הם שילמו כדיי להופיע שם?

Grey Faerie

New member
../images/Emo6.gif לא יפה

אריק ברמן משעשע, ביט69 באמת גרועים. ומכוערים. וזה ידוע שאם המוזיקה שלך גרועה אתה צריך להיות לפחות חתיך.

vered151

New member
../images/Emo5.gif

אריק ברמן הוא שובניסט עם קול של צפרדע מתבגרת! שונאת אותו

למעלה