יעלד12

New member
נכון, אבל

זה היה רלוונטי למועד א' באנטומיה. אז אמרתי להדר מהמזכירות והיא אמרה שבאמת נפלה טעות והם תיקנו...

עוד ../images/Emo35.gif על רישום לקורסים

יש אפשרות להירשם ל-3 קורסי בחירה מרפואה ואחר כך ברישום ב-19.10 לבטל את אחד מהם ולהחליף בקורס מפקולטה אחרת? ודרך אגב מה הקורס הכי "טוב" מבין - אמנות בהיסטוריה/חינוך לבריאות/ הומור ויצירתיות? למקרה שאני לא אצליח להחליף אח"כ...

יעלד12

New member
נראה לי שכן,

אבל הכי טוב שתכתבי מייל להדר מליחי או תתקשרי לשאול. (הפרטים רשומים במכתב שקיבלנו הביתה).

salma4

New member
גם לי יש שאלה על מערכת השעות

אז כך : האם אני אמורים לבחור אחד מבין שני הקורסים : 1.יסודות ביוכימיים גנטיים ומולקולריים - ביכימיה 2.יסודות ביוכימיים גנטיים ומולקולריים - ביולוגיה מולקורית וגנטיקה כי ישנה חפיפה בכל ימי הקורסים והשעות ואין תאריכים להתחלת אחד וסיומו של האחר (כמו : מבוא לביופיזיקה ופיזיולוגיה כללית ו- מבוא למדעי העצב ) תודה מראש לעונים :)

Major Thom

New member
אני לא מאמינה ..

שתהיה סוג של בחירה ביניהם (הרי שניהם חשובים מאד ..) אם לא רשומים תאריכים מוגדרים, אולי זה בקבוצות או בסגנון שבוע-שבוע (אני רק מניחה, לא שאלתי אף אחד)

Major Thom

New member
עוד שאלה ..

נרשמתי בין השאר לקורס הומור ויצירתיות בתקשורת בין רופא וחולה. עדכנו לי כבר את כל הקורסים במידע אישי (כולל קורס בחירה אחר שלקחתי בסמסטר א'), אבל את זה לא. מישהו במקרה נרשם לזה ועודכן לו? יכול להיות שנגמרו המקומות (רשום הרי בטופס שיש מספר מקומות מוגבל..)?

avital211

New member
גם אני בחרתי בהומור ויצירתיות

וגם אצלי הוא לא התעדכן. גם קורס של עזרה ראשונה לא התעדכן. אני אנסה לברר לגבי זה מחר. אולי באמת נגמרו המקומות

avital211

New member
הומור ויצירתיות בתקשורת...

לכל מי שנרשם לקורס! דיברתי עכשיו עם המזכירות בת"א ואמרו לי שהקורס לא התעדכן בינתיים לאף אחד. הם מחכים שכולם יירשמו, ואז יעשו הגרלה. נדע את התוצאות בשבוע הראשון של הלימודים. למי שלא ישאר מקום יוכל להרשם ל"זקנה כהישג אנושי" עד סוף השבוע השלישי.

hadasit2006

New member
במה יש נוכחות חובה בקורסים באת"א

אהלן לכולם, מישהו יודע במה יש נוכחות חובה בקורסים באת"א בסימסטר א'?

למעלה