avital211

New member
תודה רבה

בדקתי באתר , אבל משום מה הוא לא מעלה את הסילבוסים ואני מתלבטת איזה קורס בחירה לבחור לסמסטר ב'. למישהו יש רעיונות?

../images/Emo35.gifשאלה בקשר לרישום..

בעיקרון אני צריכה לסמן X ליד כל הקורסים (מלבד קורסי הבחירה?) למרות שחלק מהם מתנגשים בזמנים? בקשר לקורסי בחירה- איך נרשמים לקורסים מפקולטאות אחרות?

יעלד12

New member
כן,

אגב, להבנתי לגבי קורסי החובה- זה לא מתנגש בזמנים, זה פשוט קורסים חצי סמסטריאליים, אחד מתחיל ונגמר באמצע סמסטר והשני ממשיך אחריו. לגבי רישום לקורסים מפקולטות אחרות, התאריך לרישום הוא 19.10 וזה מתבצע למיטב הבנתי במזכירויות השונות, למשל קורס במעדי הרוח מתתבצע במזכירות של גילמן וכו'.. יעל

רשימת קורסי בחירה-פקולטאות אחרות

איפה באתר של האונ' אפשר לראות רשימת קורסים ופרטים עליהם, אם בכלל?

dimiorr

New member
דרך אחת

היא להיכנס ל"חיפוש קורסים" בשירותי סטודנטים, לסמן את הפקולטות שמעניינות אותך ואת הימים והשעות שמתאים לך לקחת בהם קורס בחירה. בדר"כ ניתן לזהות את קורסי הבחירה ברשימת התוצאות ואפשר להתעניין מול הפקולטה המתאימה.

kontsy

New member
אפשר להיסתכל באתרים של הפקולטות

לחלק מהן יש "קורסי בחירה" או "לימודי בחירה"

orbit219

New member
שלחתי להם בפקס את המערכת, ועדכנו לי

אותה במערכת, אבל רשום לי שיש חפיפה בין חינוך רפואי ותקשורת א' ובין התנסות קלינית בהקשר חברתי (שני הקורסים השנתיים), ושאסור שתהיה חפיפה בין קורסים. אבל זה לא שיש לי ממש ברירה בנושא... הם לא עונים לי בטלפון, מישהו יודע מה לעשות במצב כזה?

זה לוקח זמן לפעמים

אני אישית קיבלתי אותה כמה שבועות אחרי תחילת שנת הלימודים, אבל יש גם כאלה שמקבלים לפני. בינתיים הספח של תשלום המקדמה משמש כתעודת סטודנט לכל דבר, וגם בשבוע הראשון תוכלי לקבל תעודה זמנית מאגודת הסטודנטים, במתחם של האגודה שבטח יוקם ביריד תחילת השנה. את אמורה לקבל מכתב עם טופס שאת אמורה לצרף לו תמונת פספורט, ולשלוח חזרה. כמה שבועות אח"כ אמורים לשלוח לך תעודת סטודנט. ליותר פרטים את יכולה לפנות לדקאנט הסטודנטים, שמטפל בהנפקת התעודות: 03-6408097.

miti 84

New member
זה בסדר,

זו לא באמת חפיפה... זה פשוט שבוע זה ושבוע זה.

יעלד12

New member
מילא זה,

ראיתי שהמבחן של אנטומיה א' יוצא בסוף סמסטר ב'... האם זה חדש או פשוט טעות? זה יוצא בתחילת יולי כשבשנים שעברו זה היה בפברואר...

mitzipitzi1

New member
הרבה מועדי ב' של סמסטר א'

מתקיימים בסוף סמסטר ב' (בסוף השנה בעצם)

למעלה